- -6%
REGENERARE FICAT 90 cps Steaua Divina
REGENERARE FICAT 90 cps Steaua Divina
Plantele din compoziția acestui produs asigură un aport natural de substanțe bioactive pentru ficat.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 65 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 65 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,30 lei.
REGENERARE FICAT 90 cps Steaua Divina
Plantele din compoziția acestui produs asigură un aport natural de substanțe bioactive pentru ficat.
Armurariul este hepatoprotector, susține sănătatea ficatului și contribuie la potențialul detoxifiant al ficatului. Boldo susține funcția ficatului și a vezicii biliare. Fumarița contribuie la menținerea sănătății ficatului. Rozmarinul susține drenajul hepatobiliar și ajută la susținerea funcției normale a ficatului. Turmericul ajută la menținerea sănătății ficatului, susține metabolismul normal al lipidelor și ajută la eliminarea depozitelor acestora de către ficat. Rostopasca contribuie la menținerea funcției normale a ficatului. Adițional, amestecul susține digestia și purificarea organismului (Armurariu, Boldo, Rostopască).
Ingrediente/capsulă: Brusture (Arctium lappa), rădăcină 40mg; Cătină (Hippophae rhamnoides), fructe 40mg; Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină 40mg; Urzică (Urtica dioica), frunze 40mg; Aloe-vera (Aloe vera), extract din frunze 20mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe 20mg; Bhumyamalaki (Phyllanthus niruri), parte aeriană 20mg; Boldo (Peumus boldus), frunze 20mg; Fumariță (Fumaria officinalis), parte aeriană 20mg; Gențiană (Gentiana lutea), rădăcină 20mg; In (Linum usitatissimum), semințe 20mg; Lemn-dulce (Glycyrriza glabra), rădăcină 20mg; Mentă (Mentha piperita), frunze 20mg; Mușețel (Matricaria chamomilla), flori 20mg; Rosmarin (Rosmarinus officinalis), parte aeriană 20mg; Scortișoară (Cinnamomum verum), scoarță 20mg; Turmeric (Curcuma longa), rădăcină 10mg; Fenicul (Foeniculum vulgare), fructe 8mg; Rostopască (Chelidonium majus), partea aeriană 7mg, capsulă vegetală 125mg.
Mod de utilizare: Câte 2 capsule de 3 ori pe zi sau preferabil, după sfatul consultantului de specialitate.
Precauţii la utilizare: copii, sarcină, alăptare.
Contraindicații: obstrucții biliare, obstrucții ale colonului sau ale intestinului subțire, icter colestatic.
Reacţii adverse: nu s-au semnalat la dozele precizate. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului.
Produsul conţine substanţe cu potenţial alergenic: Fenicul, Lemn-dulce, Scorțișoară.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Produsul nu conține substanțe cu potenţial alergenic.
Rolul componentelor:
Denumirea științifică a brusturelui este Arctium lappa, numele de Arctium provenind din limba greacă, unde „arktos” înseamna urs, iar „lappa” înseamnă în limba celților labă. Deci, Arctium lappa ar insemna laba ursului, probabil datorită formei frunzelor sale mari, care aduce întrucâtva aminte de urma labei unui urs.
Rădăcina de brusture era caracteristică în repertoriul medicilor populari din America și Europa. Europenii au început să o folosească puternic în Evul mediu, atât ei cât și predecesorii lor erau convinși de rolul diuretic și de curățare al sângelui prin eliminarea toxinelor din organism, chiar și microorganismele ce produc sifilis. În medicina tradițională chineză și indiană, medicii foloseau brusturele pentru tratarea răcelii, gripei și alte afecțiuni ale gâtului și pieptului.
Brusturele este o plantă bianuală (trăiește doi ani). În primul an, brusturele are doar frunze, asezate sub forma unei rozete, un adevarat laborator de fotosinteză, care hrănește cu belșug de substanțe nutritive o radacină, transformând-o într-un depozit de substanțe. Din aceasta rădăcină va crește o tulpină de până la doi metri înălțime, cu flori nu foarte spectaculoase, care până în toamnă se vor transforma în binecunoscuții scaieți, care nu sunt altceva decât semințele de brusture. Planta bună de recoltat este cea în vârstă de un an.
Brusturele s-a folosit din cele mai vechi timpuri ca un tonic pentru ficat. Are efect diuretic si ajută la eliminarea toxinelor din organism, tocmai de aceea este un bun remediu împotriva afecțiunilor pielii. Proprietățile sale antiseptice îl recomandă ca tratament pentru acnee, eczeme, psoriazis, pete maronii de bătrânețe, furuncul sau orice tip de iritație a pielii sau scalpului.
Planta are acțiune diuretică și diaforetică, cu eliminarea acidului uric și a toxinelor din organism. Efectul coleretic se datorează principiilor amare care stimulează secreția sucurilor digestive și a bilei, stimulează digestia, funcția hepatică și pancreatică. În uzul intern, brusturele se folosește împotriva răcelii, gripei, afecțiunilor renale, litiazei biliare, hipertensiunii, diabetului zaharat sau furunculilor. Totodată, ceaiurile de brusture ajută organismul să elimine toxinele. În uzul extern, brusturele și-a dovedit eficacitatea împotriva afecțiunilor bucale, herpesului, rănilor și ulcerațiilor.
Complexul de substanțe active precum inulina, mucilagiile, principiile amare, lactonele sesquiterpenice, acizii grași și vitaminele, au determinat studiile de specialitate să dovedească proprietățile benefice asupra sănătății organismului.
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.