- La reducere!
- -15%
Quercetin 98 Complex 30 cps AdNatura
Quercetin 98 Complex 30 cps AdNatura
QUERCETIN 98 COMPLEX conține o formulă sinergică pe bază de Quercetină, Bromelaină, Vitamina C și Astragalus cu acțiune complexă pentru suportul sistemului imunitar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,74 lei.
QUERCETIN 98 COMPLEX conține o formulă sinergică pe bază de Quercetină, Bromelaină, Vitamina C și Astragalus cu acțiune complexă pentru suportul sistemului imunitar.
Beneficii:
-Bromelaina participă la digestia proteinelor.
-Vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la:
funcționarea normală a sistemului imunitar
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
reducerea oboselii și extenuării
regenerarea formei reduse a vitaminei E
menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice
formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală: a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii și a dinților
metabolismul energetic normal
funcționarea normală a sistemului nervos
menținerea sănătății psihice
-Astragalus:
susține apărarea naturală a organismului
protejează celulele împotriva stresului oxidativ
ajută la menținerea sănătății sistemului microvascular
contribuie la fluidizarea și circulația sângelui și la menținerea presiunii normale a acestuia
ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor
contribuie la menținerea confortului în timpul ciclului premenstrual și la starea de bine în timpul menopauzei
contribuie la activitatea adaptogenă
susține rezistenta organismului în conditii ambientale severe.
Compozitie:
-extract din flori de Salcâm-japonez (Sophora japonica), standardizat cu min. 98% Quercetina – 260 mg;
-capsulă vegetală;
-extract 25:1 din fructe de Acerola, standardizat cu 34-38% vitamina C nativă – 45 mg, furnizând min. 15,30 mg vitamina C naturală, nativă, adică 19% VNR*;
-extract din Ananas (Ananas comosus), standardizat cu min. 2.500 GDU/g bromelaină – 30 mg;
-Astragalus (Astragalus membranaceus) rădăcină extract, standardizat cu 10% Astragaloside – 25 mg.
* Valoare Nutrițională de Referință conf. Regulament 1169 / 2011.
Administarare:
-2 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.
Atentionari:
A se administra cu precauție femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor și celor la care poate interacționa cu medicația sau alte afecțiuni.
Quercetina este un flavonoid. Acest compus este un pigment prezent în multe fructe, legume, flori etc.
Datorită efectului antihistaminic cercetătorii consideră că aceasta poate preveni sau reduce simptomele alergiilor. Totuşi, nu există încă dovezi suficiente care să arate ca funcţionează în cazul oamenilor.
Testele efectuate în laborator, pe animale şi pe oameni, au arătat că flavonoide precum quercetina, resveratrolul şi catechinele pot reduce ateroscleroza, o afecţiune ce poate conduce la afecţiuni cardiace severe.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.
Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.