Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -15%
Proteine Whey To Go Vanilie Pudra 340 g Solgar
Proteine Whey To Go Vanilie Pudra 340 g Solgar
Proteinele reprezintă cea mai abundentă substanță din organism, după apă. Au o importanță vitală în dezvoltarea, întreținerea și refacerea tuturor țesuturilor corpului. Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sănătoase.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 229 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 229 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,58 lei.
Proteine Whey To Go Vanilie Pudra 340 g Solgar
Proteinele reprezintă cea mai abundentă substanță din organism, după apă. Au o importanță vitală în dezvoltarea, întreținerea și refacerea tuturor țesuturilor corpului. Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sănătoase.
Beneficii:
-Proteinele reprezintă cea mai abundentă substanță din organism, după apă.
-Au o importanță vitală în dezvoltarea, întreținerea și refacerea tuturor țesuturilor corpului.
-Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sănătoase.
-Sunt o componentă majoră a oaselor, mușchilor, sângelui, nervilor, organelor interne, părului, pielii, unghiilor, ligamentelor și tendoanelor.
-Hormoni precum cei tiroidieni sau insulina depind, de asemenea, de proteine, ca și sistemul imunitar, ce necesită un aport corespunzător de proteine pentru formarea anticorpilor.
-Proteinele sunt formate din aminoacizi, 22 dintre aceștia fiind necesari organismului uman. Opt dintre aceștia sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali deoarece sunt obținuți din alimentație.
-Spre deosebire de ceilalți, aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați de organism.
-Atunci când un aliment conține toți cei opt aminoacizi esențiali, este denumit aliment cu proteine complete.
-Printre alimentele cu proteine complete de regulă se numără cărnurile, ouăle și lactatele.
-Proteinele Solgar Whey To Go au fost produse cu atenție și provin de la vaci ce nu au fost tratate cu rBGF (hormonul de creștere bovină). -Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
-Proteinele reprezintă cea mai abundentă substanță din organism, după apă.
-Au o importanță vitală în dezvoltarea, întreținerea și refacerea tuturor țesuturilor corpului.
-Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sănătoase.
-Sunt o componentă majoră a oaselor, mușchilor, sângelui, nervilor, organelor interne, părului, pielii, unghiilor, ligamentelor și tendoanelor.
-Hormoni precum cei tiroidieni sau insulina depind, de asemenea, de proteine, ca și sistemul imunitar, ce necesită un aport corespunzător de proteine pentru formarea anticorpilor.
-Proteinele sunt formate din aminoacizi, 22 dintre aceștia fiind necesari organismului uman. Opt dintre aceștia sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali deoarece sunt obținuți din alimentație.
-Spre deosebire de ceilalți, aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați de organism.
-Atunci când un aliment conține toți cei opt aminoacizi esențiali, este denumit aliment cu proteine complete.
-Printre alimentele cu proteine complete de regulă se numără cărnurile, ouăle și lactatele.
-Proteinele Solgar Whey To Go au fost produse cu atenție și provin de la vaci ce nu au fost tratate cu rBGF (hormonul de creștere bovină). -Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Compozitie:
-Izolat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 18,75 g; -Concentrat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 3 g.
-Arome naturale: vanilie și caramel;
-L-glutamină 1252 mg;
-BCAA în formă liberă: leucină, valină, izoleucină (125 mg din fiecare per porție) 375 mg;
*Ce asigură α-lactoglobulină, α-lactalbumină, glicomacropeptide din cazeină, imunoglobulină, albumină de ser bovin, cazeine reziduale, peptide proteaze și lactoferină.
-Izolat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 18,75 g; -Concentrat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 3 g.
-Arome naturale: vanilie și caramel;
-L-glutamină 1252 mg;
-BCAA în formă liberă: leucină, valină, izoleucină (125 mg din fiecare per porție) 375 mg;
*Ce asigură α-lactoglobulină, α-lactalbumină, glicomacropeptide din cazeină, imunoglobulină, albumină de ser bovin, cazeine reziduale, peptide proteaze și lactoferină.
Informații nutriționale per 25 g/100 g:
-Energie 394 kJ / 94 kcal 1583 kJ / 378 kcal
-Proteine 20 g , 80 g
-Carbohidrați 1,57 g 6,28 g din care:
-Zaharuri 0,4 g 1,6 g;
-Grăsimi 0,67 g 2,7 g din care:
-Saturate 0,4 g 1,6 g;
-Mononesaturate 0,04 g 0,17 g;
-Polinesaturate 0,06 g 0,25 g; Colesterol 10 mg 42 mg
-Fibre 0 g 0 g;
-Sodiu 54 mgm 214 mg.
-Energie 394 kJ / 94 kcal 1583 kJ / 378 kcal
-Proteine 20 g , 80 g
-Carbohidrați 1,57 g 6,28 g din care:
-Zaharuri 0,4 g 1,6 g;
-Grăsimi 0,67 g 2,7 g din care:
-Saturate 0,4 g 1,6 g;
-Mononesaturate 0,04 g 0,17 g;
-Polinesaturate 0,06 g 0,25 g; Colesterol 10 mg 42 mg
-Fibre 0 g 0 g;
-Sodiu 54 mgm 214 mg.
Administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, adăugând 25 grame (aproximativ 1 măsură rasă) la 237 ml de apă, lapte sau sucul dumneavoastră preferat, și amestecând energic.
Se poate consuma și în amestec cu fructe proaspete.
Aveți în vedere caloriile suplimentare și/sau proteinele asigurate de laptele sau sucul dumneavoastră preferat.
Ca supliment alimentar pentru adulți, adăugând 25 grame (aproximativ 1 măsură rasă) la 237 ml de apă, lapte sau sucul dumneavoastră preferat, și amestecând energic.
Se poate consuma și în amestec cu fructe proaspete.
Aveți în vedere caloriile suplimentare și/sau proteinele asigurate de laptele sau sucul dumneavoastră preferat.
Atentionari:
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Rolul componentelor:
Laptele este compus din două proteine: cazeină şi zer. Proteina din zer se obţine prin separarea cazeinei din lapte. Zerul este un subprodus normal, rezultat în urma fabricării brânzeturilor.
După ce s-a filtrat şi purificat proteina produsă de zer, lichidul este transformat într-o pudră bogată în proteină de calitate şi lipsită de grăsime şi de lactoză.
Proteina din zer care este considerată o proteină completă care conţine toţi cei 9 aminoacizi esenţiali (BCAA) şi un conţinut redus de lactoză. Proteina din zer este folosită în mod traditional de culturişti şi atleţi deoarece proteinele din zer sunt cele mai eficiente în dezvoltarea masei musculare. Ultimele studii arată că proteina din zer poate fi utilă şi pentru slăbit, scăderea nivelului de cholesterol, întărirea sistemului imunitar şi vindecarea rănilor.
Odata cu noile cercetari stiintifice conduse , zerul este folosit si pentru alte scopuri cum ar fi : slabitul , tratarea cancerului sau vindecarea rănilor.
Proteina din zer este un mix al următoarelor elemente:
-alfa-lactalbumina
-beta-lactoglobulina
-albumina serică
-imunoglobuline
-alte proteine (lactotransferina, lactoperoxidaza, lactolina şi proteazo-peptone)
Există trei tipuri principale de proteine din zer disponibile: concetrat proteic din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI) şi concentrate proteic din zer hidrolizat (WPH).
Izolat proteic din zer – cea mai pură formă a proteinei din zer. Aceasta este cea mai procesată formă pentru a îndepărta toate grăsimile şi lactoză. Izolatul proteic din zer conţin cel puţin 90% proteine. Lipsesc o mulţime de substanţe nutritive de care putem beneficia, găsite în concentratul de proteine din zer. Izolatele proteice sunt recomandate pentru cei care vor să pună masă musculară de calitate în timp ce slăbesc şi sunt mai uşor de digerat, ajungând mai rapid la muşchi pentru a-l reface.
Proteina din zer este un mix al următoarelor elemente:
-alfa-lactalbumina
-beta-lactoglobulina
-albumina serică
-imunoglobuline
-alte proteine (lactotransferina, lactoperoxidaza, lactolina şi proteazo-peptone)
Există trei tipuri principale de proteine din zer disponibile: concetrat proteic din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI) şi concentrate proteic din zer hidrolizat (WPH).
Izolat proteic din zer – cea mai pură formă a proteinei din zer. Aceasta este cea mai procesată formă pentru a îndepărta toate grăsimile şi lactoză. Izolatul proteic din zer conţin cel puţin 90% proteine. Lipsesc o mulţime de substanţe nutritive de care putem beneficia, găsite în concentratul de proteine din zer. Izolatele proteice sunt recomandate pentru cei care vor să pună masă musculară de calitate în timp ce slăbesc şi sunt mai uşor de digerat, ajungând mai rapid la muşchi pentru a-l reface.
Concetrat proteic din zer – conţine un nivel redus de grăsimi şi carbohidraţi (lactoză). Procentul de proteine depide de concentraţia produsului. Concentratul proteic din zer are un nivel scăzut de grăsimi şi glucide – în funcţie de concentraţie.Concentratele proteice din zer inferioare pot avea până la 30% proteine, pe când cele superioare până la 90%. Nu este la fel de pur ca izolatul proteic din zer. Păstrează cele mai multe dintre substanţele nutritive benefice găsite în mod natural in zer.
Concentrat proteic din zer hidrolizat - acest tip a fost pre-digerat pentru a fi absorbit mai bine de organism şi a fost trecut prin hidroliza parţială, un proces necesar pentru ca organismul să absoarbă proteinele. Acesta este foarte uşor de digerat şi de absorbit, ajungând foarte rapid la muşchi. În plus, este folosti în suplimente medicale şi în preparatele pentru sugari pentru că îmbunătăţeşte digestia şi are un potenţial alergen redus.
Un studiu publicat în jurnalul Nutrition & Metabolism, arată că persoanele cărora li s-a administrat o formă de proteină din zer (prolibra – un conţinut ridicat de leucina, peptide bioactive şi calciu) au pierdut mai multă grăsime şi şi-au crescut cantitatea de muşchi decât grupul de control care nu a consumat proteine din zer.
Propietăţi anti-cancerigene
Un studiu publicat în jurnalul Nutrition & Metabolism, arată că persoanele cărora li s-a administrat o formă de proteină din zer (prolibra – un conţinut ridicat de leucina, peptide bioactive şi calciu) au pierdut mai multă grăsime şi şi-au crescut cantitatea de muşchi decât grupul de control care nu a consumat proteine din zer.
Propietăţi anti-cancerigene
Rezultate promiţătoare au fost publicate în jurnalul medical Anticancer Research în ceea ce priveşte efectul proteinei din zer (WPC) şi a glutationului în tratamentele anti-cancer. Cercetătorii de la Ohio State University au condus un studiu în care au descoperit că tratamentul cu proteine din zer folosit pe celulele de prostată a făcut ca nivelul de glutation să crească cu 64%.
Potrivit unui studiu publicat în The British Journal of Nutrition s-a observat o scădere semnificativă a nivelului de colesterol total şi celui LDL pe o perioadă de 12 săptămâni în care subiecţii au consumat proteine din zer, comparativ cu grupul care a consumat cazeină .
Proteina din zer poate îmbunătăţi sistemul imunitar în cazul copiilor care suferă de astm. Un studiu, publicat ăn jurnalul International Journal of Food Science and Nutrition arată că în cazul copiilor cărora li s-au administrat proteine din zer timp de o lună, nivelul citokinelor s-a îmbunătăţit.
O cercetare publicată îm International Dairy Journal arată că băuturile îmbogăţite cu proteine din zer au redus în mod semnificativ tensiune arterială în cazul pacienţilor care sufereau de hipertensiune, iar riscul de a dezvolta boli de inimă a scăzut, de asemenea. Un alt studiu publicat în Clinical and Investigative Medicine arată că proteinele din zer pot fiu de ajutor în reducerea greutăţii în cazul pacenţilor HIV pozitivi.
Acest tip de proteină aduce multe beneficii, însă trebuie consumată cu moderaţie. Persoanele intolerante la lactoză pot fi alergice la această substanţă. Dacă eşti alergic la produse lactate consultă un medic inainte de a consuma orice fel de proteină din zer. Un consum ridicat de proteină din zer poate conduce la creşterea procentului de grăsime corporală şi stresului asupra rinichilor. Femeile pot prezenta un risc mare în a dezvolta o serie de afecţiuni, printre ele regăsindu-se şi osteoporoza.
În cantităţi moderate, proteina din zer nu cauzează reacţii adverse. Cu toate acestea, un consum exagerat poate cauza:
-Dureri de stomac
-Crampe
-Lipsa poftei de mâncare
-Greaţă
-Dureri de cap
-Oboseală
Proteina din zer alături de exerciţii de rezistenţă pot îmbunătăţi sinteza proteinelor musculare în comparaţie şi ajută la creşterea masei musculare. Un studiu publicat în International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism susţine că suplimentare alimentaţiei cu proteina din zer în timpul antrenamentelor de rezistenţă oferă beneficii în plus în comparaţie cu simplul antrenament.
20-25 de grame din acest tip de proteină pot fi consumate în fiecare zi, în functţe de stilul de viaţă, mai activ sau mai sedentar. Este foarte important să consulţi un medic specialist înainte de a folosi orice fel de supliment nutritiv.
Potrivit unui studiu publicat în The British Journal of Nutrition s-a observat o scădere semnificativă a nivelului de colesterol total şi celui LDL pe o perioadă de 12 săptămâni în care subiecţii au consumat proteine din zer, comparativ cu grupul care a consumat cazeină .
Proteina din zer poate îmbunătăţi sistemul imunitar în cazul copiilor care suferă de astm. Un studiu, publicat ăn jurnalul International Journal of Food Science and Nutrition arată că în cazul copiilor cărora li s-au administrat proteine din zer timp de o lună, nivelul citokinelor s-a îmbunătăţit.
O cercetare publicată îm International Dairy Journal arată că băuturile îmbogăţite cu proteine din zer au redus în mod semnificativ tensiune arterială în cazul pacienţilor care sufereau de hipertensiune, iar riscul de a dezvolta boli de inimă a scăzut, de asemenea. Un alt studiu publicat în Clinical and Investigative Medicine arată că proteinele din zer pot fiu de ajutor în reducerea greutăţii în cazul pacenţilor HIV pozitivi.
Acest tip de proteină aduce multe beneficii, însă trebuie consumată cu moderaţie. Persoanele intolerante la lactoză pot fi alergice la această substanţă. Dacă eşti alergic la produse lactate consultă un medic inainte de a consuma orice fel de proteină din zer. Un consum ridicat de proteină din zer poate conduce la creşterea procentului de grăsime corporală şi stresului asupra rinichilor. Femeile pot prezenta un risc mare în a dezvolta o serie de afecţiuni, printre ele regăsindu-se şi osteoporoza.
În cantităţi moderate, proteina din zer nu cauzează reacţii adverse. Cu toate acestea, un consum exagerat poate cauza:
-Dureri de stomac
-Crampe
-Lipsa poftei de mâncare
-Greaţă
-Dureri de cap
-Oboseală
Proteina din zer alături de exerciţii de rezistenţă pot îmbunătăţi sinteza proteinelor musculare în comparaţie şi ajută la creşterea masei musculare. Un studiu publicat în International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism susţine că suplimentare alimentaţiei cu proteina din zer în timpul antrenamentelor de rezistenţă oferă beneficii în plus în comparaţie cu simplul antrenament.
20-25 de grame din acest tip de proteină pot fi consumate în fiecare zi, în functţe de stilul de viaţă, mai activ sau mai sedentar. Este foarte important să consulţi un medic specialist înainte de a folosi orice fel de supliment nutritiv.
Leucina, izoleucina si valina sunt aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea este necesar aport din exterior. Glutamina este un aminoacid semiesential, care poate fi sintetizat de organism, dar in perioade de stres, traume, efort intelectual, excesul de cortizol eliberat epuizeaza rezerva de glutamina din corp, de aceea este necesar aportul din exterior.
L-Leucina este un aminoacid esențial, care este descompus în structurile grase. Fiind un aminoacid esențial, aceasta nu poate fi produsă de organism și, așadar, trebuie să fie consumată prin alimente precum nuci, orez brun și pâine din grâu integral sau suplimente alimentare. În total, L-Leucina reprezintă aproximativ 8% din totalul de aminoacizi prezenți în structurile proteice din organism. De asemenea, acesta este al patrulea cel mai concentrat aminoacid din țesuturile dvs.
Fiind unul dintre dintre cei trei BCAA esențiali, L-Leucina este extrem de important pentru sănătatea dvs. Principalele funcții ale L-Leucinei sunt:
Ajută la menținerea țesutului slab.
Furnizează energie organismului, atunci când acesta este supus stresului (de exemplu: în timpul activităților sportive).
Menține glicogenul din mușchi (glucoza care este depozitată la nivelul țesutului muscular, care este utilizată pentru alimentarea mișcărilor dvs.).
Menține echilibrul de azot.
Îmbunătățește claritatea mentală, în contextul efectuării de exerciții fizice intense.
Pe scurt, efectele L-Leucinei în alimentație sunt profunde. Este cel mai puternic BCAA, fiind de asemenea un așa-numit "nutrient de limitare".
Fiind unul dintre dintre cei trei BCAA esențiali, L-Leucina este extrem de important pentru sănătatea dvs. Principalele funcții ale L-Leucinei sunt:
Ajută la menținerea țesutului slab.
Furnizează energie organismului, atunci când acesta este supus stresului (de exemplu: în timpul activităților sportive).
Menține glicogenul din mușchi (glucoza care este depozitată la nivelul țesutului muscular, care este utilizată pentru alimentarea mișcărilor dvs.).
Menține echilibrul de azot.
Îmbunătățește claritatea mentală, în contextul efectuării de exerciții fizice intense.
Pe scurt, efectele L-Leucinei în alimentație sunt profunde. Este cel mai puternic BCAA, fiind de asemenea un așa-numit "nutrient de limitare".
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie