PEELING FACIAL CU LITCHII&MERISOARE 75ML LIRENE
PEELING FACIAL CU LITCHII&MERISOARE 75ML LIRENE
Peelingul facial bland cu extract natural de litchi si merisoare, contine particule naturale fine care exfoliaza bland si eficient pielea. Are un efect netezitor si hraneste pielea din interior. Contine 96% ingrediente de origine naturala.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.
PEELING FACIAL CU LITCHII&MERISOARE 75ML LIRENE
Peelingul facial bland cu extract natural de litchi si merisoare, contine particule naturale fine care exfoliaza bland si eficient pielea. Are un efect netezitor si hraneste pielea din interior. Contine 96% ingrediente de origine naturala.
Produs vegan, testat dermatologic
Ingrediente active:
- Apa naturala de merisoare
- Acid hialuronic
- Pudra din seminte de litchi
- Acid citric
- Glicerina
- Betaina
Gama Super Food contine produse alcatuite din peste 95% ingrediente de origine naturala. Extractele de merisoare, chia sau goji sunt potrivite pentru toate tipurile de piele si au efecte de intinerire si regenerare a pielii, confera luminozitate tenului si calmeaza pielea sensibila.
Mod de utilizare: Aplicati peelingul pe fata umezita si masati usor cu miscari circulare. Aploi clatiti bine cu apa calda. Aplicati crema Lirene preferata. Utilizati de doua sau trei ori pe saptamana.
BENEFICII
Apa naturala din merisoare este o sursa excelenta de antioxidanti, ceea ce duce la intarzierea proceselor de imbatranire prematura.
Acidul hialuronic (hialuronat de sodiu) este o molecula compusa in mare parte din zaharuri. Contribuie la hidratarea corespunzatoare a pielii si mentinerea elasticitatii acesteia. Previne imbatranirea prin mentinerea fermitatii pielii si reducerea ridurilor.
Semintele de litchi – 100% naturale, 100% regenerabile, 100% biodegradabile. Inlatura perfect epiderma moarta si exfoliaza bland tenul
Acidul citric – ajuta la estomparea petelor postacneice si regleaza secretia de sebum
Glicerina are foarte bune proprietati de hidratare si elimina celulele moarte prin aportul de proteine in acest proces. Proteinele sunt responsabile pentru dispunerea celulelor impreuna si pentru prevenirea noilor celule formate.
Betaina – ofera hidratare pielii
INGREDIENTE
INCI: Aqua (Water), Synthetic Wax, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methyl Gluceth-20, Vaccinium Macrocarpon Fruit Water, Sodium Hyaluronate, Litchi Chinensis Seed Powder, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200 (D&C Red No. 33)
Rolul componentelor:
Acidul hialuronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.
Colagenul este o proteina fibroasa care se gaseste in principal in tesutul conjunctiv, dar care exista in toate tesuturile, intr-o proportie de aproximativ 30% din totalul proteinelor ce se regasesc in corpul uman si are ca rol retinerea apei in tegumente si tesuturi precum si in crearea si mentinerea sanatatii cartilagiilor si a oaselor.
Procesul de sintetizare a colagenului incetineste incepand cu varsta de 25 de ani, iar pe masura ce imbatranim, intervine carenta de colagen, care duce la degradarea tendoanelor, a cartilajelor, oaselor, muschilor si a pielii.
Pentru a compensa aceasta incapacitate a organismului de a sintetiza colagenul, putem introduce in alimentatia zilnica o serie de produse care sa previna o parte din complicatiile provocate de lipsa colagenului:
Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;
Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;
Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.
Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.
Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.
Atunci cand productia de colagen este incetinita sau chiar inexistenta, ca urmare a varstei, parul si unghiile devin casante, iar pielea se subtiaza, se usuca, se rideaza si devine mai fragila, lucru care o face mai predispusa ranirii.
Pentru a preveni imbatranirea pielii si a o hidrata din interior spre exterior, redandu-i elasticitatea, cat si pentru a revigora firul de par si a intari unghiile, ai la dispozitie o multitudine de produse naturale, cum este complexul de colagen si acid hialuronic, care este usor asimilat de tesuturile pielii si prin actiunea combinata a colagenului si a acidului hialuronic rejuveneaza pielea si intareste firul de par si unghiile.
Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.
Oasele sunt un tesut viu alcatuit in mare parte din colagen si calciu, iar atunci cand organismul nu mai sintetizeaza colagenul, oasele ce compun articulatiile se uzeaza si iau astfel contact unele cu altele cauzand frecarea suprafetelor acestora si dand nastere patologiior articulare, asa cum este artroza, o boala degenerativa a articulatiilor.
Durerile si rigiditatea articulatiilor, pierderea mobilitatii si a flexibilitatii, sunt simptome care altereaza nu doar starea de sanatate, ci chiar intreaga existenta a celui care sufera de artroza.
Remediile naturiste pot fi o metoda de preventie, dar si de tratament in patologiile articulare, contribuind la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.
Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.
Tratamentele cosmetice menite sa stimuleze productia de colagen din organism, ajuta la diminuarea ridurilor si redau din fermitatea pielii.
Brandul Lirene este creat de o echipă de femei-experte, care adună cunoștințe din experiențele lor individuale. Ei își urmează pasiunea pentru descoperire - conducând cercetări complexe și creând formule cosmetice inovatoare, pentru a ajuta femeile să se simtă și să arate și mai frumoase. Femeile de știință de la Laboratorul de Știință Lirene sunt femei la fel ca noi - ocupate, agitate, valorizând fiecare moment pe care îl pot petrece cu familia sau urmărindu-și hobby-urile. În același timp, sunt experți de clasă mondială - biologi, tehnologi și dermatologi. Ei dobândesc cunoștințe și experiență prin congrese și conferințe internaționale și prin studii complexe efectuate împreună cu centre științifice de top, precum și prin observații și conversații zilnice cu mame, surori și prieteni. În fiecare zi urmează tendințele și fac noi descoperiri, pentru a crea produse cosmetice unice și eficiente - atât pentru alte femei, cât și pentru ele însele.
Inovații pentru femeile care caută produse cosmetice eficiente pentru a-și satisface nevoile pielii. Oferta bogată vă permite să alegeți dermoprogramul potrivit în funcție de vârstă și skintype. Cosmeticele Lirene ajută la crearea unui machiaj rapid, natural, întăresc instantaneu pielea corpului, "bronzează-ți picioarele" în câteva minute sau netezește ridurile cu o cremă de ridicare. Ele sunt doar ... idei inovatoare pentru frumusete!