Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Orez Integral 500g Solaris
Orez Integral 500g Solaris
Simbol al vietii si fertilitatii, orezul reprezinta principala resursa de hrana pentru mai mult de jumatate din populatia globului. 90% din productia mondiala provine din Asia. Conchistadorii spanioli si portughezi au luat cu ei planta in America Centrala si de Sud.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,18 lei.
Orez Integral 500g Solaris
Simbol al vietii si fertilitatii, orezul reprezinta principala resursa de hrana pentru mai mult de jumatate din populatia globului. 90% din productia mondiala provine din Asia. Conchistadorii spanioli si portughezi au luat cu ei planta in America Centrala si de Sud.
Beneficii:
-Contine proteine 86% asimilabile de organism; minerale: seleniu, magneziu, mangan; vitamine : B1, B2, B3, B6; carbohidrati; fibre; gama-orizanol.
-Are efecte benefice asupra tubului digestiv, efecte tonice pentru organism. Are actiune hipotensoare, astringenta.
-Are o concentratie optima de magneziu, iar prezenta potasiului este extraordinar de benefica pentru reducerea aciditatii din sange si pentru mentinerea densitatii osoase. Acest fapt ajuta la prevenirea riscului de osteoporoza.
-Prezenta potasiului recomanda orezul si in bolile cardio-renale.
-Contine proteine 86% asimilabile de organism; minerale: seleniu, magneziu, mangan; vitamine : B1, B2, B3, B6; carbohidrati; fibre; gama-orizanol.
-Are efecte benefice asupra tubului digestiv, efecte tonice pentru organism. Are actiune hipotensoare, astringenta.
-Are o concentratie optima de magneziu, iar prezenta potasiului este extraordinar de benefica pentru reducerea aciditatii din sange si pentru mentinerea densitatii osoase. Acest fapt ajuta la prevenirea riscului de osteoporoza.
-Prezenta potasiului recomanda orezul si in bolile cardio-renale.
Administrare:
Orezul integral fierbe un timp mai indelungat decat cel decorticat, de aceea se pune la inmuiat 6-8 ore inainte de fierbere. Se foloseste la prepararea garniturilor, alaturi de legume, in ciorbe si pentru anumite deserturi cu lapte si budinci mai consistente
Orezul integral fierbe un timp mai indelungat decat cel decorticat, de aceea se pune la inmuiat 6-8 ore inainte de fierbere. Se foloseste la prepararea garniturilor, alaturi de legume, in ciorbe si pentru anumite deserturi cu lapte si budinci mai consistente
Rolul componentelor:
Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial, “hrănind” mai mult de jumătate din glob, consumul acestui tip de cereale fără gluten dublându-se în ultimele trei decenii. Iar acest lucru nu este altceva decât o veste bună, mai ales dacă ne gândim la numeroasele beneficii pe care le are orezul.
De asemenea, conform studiilor realizate de USA Rice Federation, persoanele care consumau orez regulat, consumau, de asemenea, mai multe legume, fibre, fier şi potasiu, decât persoanele care nu aveau orezul în dieta obişnuită şi care aveau tendinţa de a consuma mai multă carne şi mai multe grăsimi saturate.
Numeroasele beneficii ale orezului pot fi găsite în mai mult de 40.000 de varietăţi ale acestui aliment, existente în întreaga lume.
Este un aliment extrem de benefic sănătăţii şi nutriţiei, deoarece nu conţine grăsimi nocive, colesterol sau sare. Aşadar, nivelul scăzut de grăsimi, colesterol şi sare va ajuta la reducerea obezităţii şi la o stare generală de sănătate bună.
Deoarece în general nu conţine sare, orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci când vine vorba de scăderea presiunii sanguine. Excesul de sare este asociat cu apariţia anumitor boli de inimă cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.
Orezul integral, cum este orezul brun, este extrem de bogat în fibre insolubile, care pot să protejeze organismul împotriva mai multor tipuri de cancer. Pe lângă fibre, orezul are, de asemenea, antioxidanţi naturali care stimulează protecţia organismului împotriva radicalilor liberi (agenţi care pot provoca mutaţia celulelor sănătoase în celule canceroase).
Specialiştii medicali afirmă că praful de orez aplicat local poate să vindece anumite boli de piele. Capacitatea antioxidantă ajută, de asemenea, la întârzierea apariţiei ridurilor şi a altor semne de îmbătrânire prematură.
De asemenea, conform studiilor realizate de USA Rice Federation, persoanele care consumau orez regulat, consumau, de asemenea, mai multe legume, fibre, fier şi potasiu, decât persoanele care nu aveau orezul în dieta obişnuită şi care aveau tendinţa de a consuma mai multă carne şi mai multe grăsimi saturate.
Numeroasele beneficii ale orezului pot fi găsite în mai mult de 40.000 de varietăţi ale acestui aliment, existente în întreaga lume.
Este un aliment extrem de benefic sănătăţii şi nutriţiei, deoarece nu conţine grăsimi nocive, colesterol sau sare. Aşadar, nivelul scăzut de grăsimi, colesterol şi sare va ajuta la reducerea obezităţii şi la o stare generală de sănătate bună.
Deoarece în general nu conţine sare, orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci când vine vorba de scăderea presiunii sanguine. Excesul de sare este asociat cu apariţia anumitor boli de inimă cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.
Orezul integral, cum este orezul brun, este extrem de bogat în fibre insolubile, care pot să protejeze organismul împotriva mai multor tipuri de cancer. Pe lângă fibre, orezul are, de asemenea, antioxidanţi naturali care stimulează protecţia organismului împotriva radicalilor liberi (agenţi care pot provoca mutaţia celulelor sănătoase în celule canceroase).
Specialiştii medicali afirmă că praful de orez aplicat local poate să vindece anumite boli de piele. Capacitatea antioxidantă ajută, de asemenea, la întârzierea apariţiei ridurilor şi a altor semne de îmbătrânire prematură.
Nicio recenzie