Omega Plus Crema antirid hranitoare si revitalizanta zi/noapte 50 ml Cosmetic Plant
Omega Plus Crema antirid hranitoare si revitalizanta zi/noapte 50 ml Cosmetic Plant
Prin formula sa unică, având la bază complexul lipidic biomimetic OMEGA Plus, format din 5 uleiuri vegetale bogate în acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9, îmbogățită cu ulei de avocado, crema ajută la refacerea fermității tenului, îl protejează împotriva îmbătrânirii, lăsându-l catifelat și suplu, și previne apariția ridurilor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.
Omega Plus Crema antirid hranitoare si revitalizanta zi/noapte 50 ml Cosmetic Plant
Prin formula sa unică, având la bază complexul lipidic biomimetic OMEGA Plus, format din 5 uleiuri vegetale bogate în acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9, îmbogățită cu ulei de avocado, crema ajută la refacerea fermității tenului, îl protejează împotriva îmbătrânirii, lăsându-l catifelat și suplu, și previne apariția ridurilor.
93% ingrediente naturale
Complexul lipidic OMEGA Plus, format din 5 uleiuri vegetale bogate în Omega 3, 6, 7 și 9, a fost dezvoltat să acționeze ca un emolient biomimetic, care imită acțiunea compușilor naturali ai pielii, asigurând hidratarea imediată, refacerea barierei de protecție a pielii și reducerea pierderii de apă transepidermice. Completează în mod natural acizii grași esențiali în piele, care sunt vitali în fiziologia acesteia, dar nu se produc în organismul uman. Produsele de îngrijire OMEGA Plus reprezintă o premieră pe piața din România, fiind produse care se pot aplica în sistem (Whole Body), pentru hidratarea și refacerea barierei de protecție a pielii.
Bogată în acizi grași esențiali – Omega 3, 6, 7 și 9 –, crema uniformizează relieful pielii, o hrănește și o protejează de acțiunea nocivă a factorilor externi. Complexul vegetal format din 5 uleiuri (ulei de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia și măsline) este esențial în reînnoirea componentelor lipidice, având un efect de reîntinerire a pielii. Vitaminele A și E activează regenerarea celulară, încetinesc procesul de îmbătrânire și sporesc elasticitatea pielii. Uleiul de avocado, datorită combinației de vitamine A, B, D și E, rar întâlnită, și capacității de penetrare crescute, are efect de reîntinerire și hrănire a pielii.
Utilizare:
Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată a feţei, gâtului și decolteului.
Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche. Evitați contactul direct cu ochii!
Complementar, puteți folosi șiCrema hidratantă emolientă catifelantă cu Omega 3, 6, 7, 9 & ulei de avocado.
Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Zea Mais (Corn) Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Retinyl Palmitate, Ceteareth-25, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, TBHQ, Parfum
Rolul componentelor:
Avocado este un arbore originar din Mexic și Guatemala (America Centrală), clasificat cu floarea din familia Lauracee împreună cu camforul, scorțișoara și dafinul. Atât fructul cât și arborele sunt comestibile iar avocado se referă și la fructul acestui copac. Din fruct se face renumita pastă guacamole.
Din avocado se fac diverse lucruri, printre care: măști de ten, diverse specialități culinare, ornamente, dulciuri (mai rar), se folosesc uneori în torturi dar nu prea des, medicină, etc.Avocado se folosește pentru măștile de ten care revigorează tenul și îl fac să pară mai tânăr. Pe lângă asta, din el se mai fac șampoane și alte lucruri care valorează mulți bani, făcându-l popular într-un anumit fel, pentru cosmetică. El este o veritabilă și importantă plantă pentru industria cosmetică cât și farmaceutică, alături de Aloe Vera.
Din avocado se fac rareori milkshake-uri, dar renumită este pasta de avocado, Guacamole. Avocado se mai folosesc în salate și rareori ori niciodată în dulciuri deoarece nu conține zaharuri. Nu foarte renumită este rețeta de înghețată de avocado, fără prea multe zaharuri, care se consumă în unele țări.Este probabil originară din Peru iar planta crește înaltă de 10-25 de metri, fructele lui neavând o perioadă exactă, fructele putând fi consumate în orice anotimp al anului. Fiind o plantă tropicală, fructele se coc în orice anotimp, cel puțin în California, de aceea putem întâlni avocado în supermarketuri în orice timp al anului.
Cuvântul "avocado" derivă din cuvântul spaniol AguaCate, care derivă din cuvântul Nahuatl āhuacatl awakatɬ,[2] care duce înapoi spre cuvântul proto-Aztec *pa:wa care totodată înseamnă "avocado".
Se înmulțește prin semințe și prin butășire. Deși nu este un fruct foarte apreciat în România, mulți români îl înmulțesc deoarece este o plantă decorativă cu frunze închise la culoare.