• La reducere!
  • -25%
Omega 3-6-9 Complex 60 capsule CosmoPharm, REMEDII NATURISTE
Omega 3-6-9 Complex 60 capsule CosmoPharm, REMEDII NATURISTE

Omega 3-6-9 Complex 60 capsule CosmoPharm

Omega 3-6-9 Complex 60 capsule CosmoPharm
Omega 3-6-9 Complex 1206 mg este un produs de exceptie, din gama Premium.
Acesta este o sursa importanta de acizi grasi nesaturati Omega 3-6-9 proveniti din peste si seminte de Borago si de in, din culturi certificate organic.
3693
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
53,55 lei 71,40 lei -25%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,06 lei.


 
Omega 3-6-9 Complex 60 capsule CosmoPharm
Omega 3-6-9 Complex 1206 mg este un produs de exceptie, din gama Premium.
Acesta este o sursa importanta de acizi grasi nesaturati Omega 3-6-9 proveniti din peste si seminte de Borago si de in, din culturi certificate organic.
Beneficii:
-Bogat  in lecitina, antioxidanti, fibre, vitamine si minerale este un complex de bioelemente ce nu trebuie sa lipseasca din planul unei vieti sanatoase.
-Omega 3-6-9 Complex ajuta la remedierea bolilor cardio-vasculare sau de natura infectioasa, scaderea colesterolului, ameliorarea durerilor articulare, contribuie la preintampinarea cancerului, ajuta la mentinerea frumusetii parului si pielii si a unei stari mentale bune.
-Omega 3-6-9 Complex contribuie la scaderea colesterolului LDL si trigliceridelor
-regleaza presiunea arteriala si ritmul cardiac
-curata vasele de sange de depunerile de grasime.
-ajuta la preintampinarea bolilor cardio-vasculare
-adjuvant in convalescenta post-infarct
-EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii
contine vitaminele B si E dar si minerale importante, cum sunt Mg, C si P
-DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului
-Uleiul de peste, seminte de Borago si in intareste sistemul imunitar
are efect antioxidant si antiinflamator
-reduce durerile articulare
-are rol antiinfectios
-este adjuvant in combaterea bolilor auto-imune si a celor cauzate de virusi si bacterii rezistente
-manifesta efecte benefice in ameliorarea bolilor de piele, cum sunt eczemele, acneea, psoriazisul dar si a arsurilor provocate de soare
-Omega 3-6-9 Complex are un rol important in procesul de refacere celulara, in preintampinarea mai multor tipuri de cancer
-contine antioxidanti ce blocheaza efectul radicalilor liberi prevenind imbatranirea, iar prin stimularea productiei de colagen, -contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, unghiilor si parului
-Omega 3-6-9 Complex este o sursa pretioasa de fibre
-ajuta la sanatatea sistemului digestiv
-reduce pofta de mancare si faciliteaza pierderea in greutate
-ajuta la cresterea masei musculare si la arderea grasimilor
-favorizeaza un bun tranzit intestinal si reprezinta un bun remediu in ulcerul gastric si duodenal
-Omega 3-6-9 protejeaza colonul si previne aparitia unor afectiuni grave
-Este indicat persoanelor ce sufera de diverse afectiuni cardio-vasculare, angina pectorala, hipercolesterolemie,hipertrigliceridemie, inflamatii si dureri articulare, tumori, leucemie, lupus, infectii bacteriene sau virale, afectiuni ale pielii (eczema, psoriazis, acnee, acnee rozacee),migrene, ulcer gastric si duodenal, apatie, depresie.
Compozitie:
Ulei din seminte de Limba mielului (Borago officinalis) 440 mg
Ulei de peste cu 30% EPA si 20% DHA 400 mg
Ulei din seminte de in (Linum ussitatissimum) 360 mg
Continand:
LA / Acid Linoleic – 192 mg
ALA / Acid Alfa-Linoleic – 180 mg
EPA / Acid Eicosapentaenoic – 120 mg
OA / Acid Oleic – 120 mg
GLA / Acid Gamma – linolenic – 83 mg
DHA / Acid Docosahexaenoic – 80 mg
Vitamina E – 3,36 mg
Administrare:
2-3 capsule pe zi, dupa mese. Se recomanda consumul a 1-2 litri de lichide pe zi.
Atentionari:
Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la peste sau la oricare dintre ingrediente.
Rolul componentelor:
Inul - Această plantă erbacee, originară din India și China, este utilizată pentru fibra sa și pentru semințe (din care se obține uleiul de in). Inul este o plantă prezentă în istoria umanității încă din cele mai vechi timpuri, fibrele de in fiind cele mai vechi materiale utilizate de om. Inul nu este cultivat doar pentru larga sa utilizare în industria textilă. Semințele de in sunt recomandate în curele de slăbire și în menținerea sănătății. Micile semințe de culoare brună, lucioase și tari, sunt folositoare doar după ce au ajuns la maturitate. Se pot consuma ca atare sau măcinate.
Inul este o plantă erbacee, anuală, cu rădăcină pivotantă, tulpină cilindrică și groasă ce poate ajunge până la 110cm. Frunzele sunt alterne, lanceolate, florile sunt albastre-azurii și înfloresc în iulie-august. Fructul este o capsulă globuloasă cu 7-10 semințe ovoide, turtite, de culoare brun-deschis. Prin zdrobire dezvolată un miros caracteristic de ulei de in, cu gust mucilaginos, uleios. Puse în apă, semințele de in se umflă. Semințele se recoltează la deplina maturitate a capsulelor, în august-septembrie.
Datorită mucilagiilor dar și fibrelor din componența tegumentului seminal, semințele întregi sau pulverizate au acțiune laxativ-purgativă și protectoare a mucoasei digestive. În cazul administrării sub formă depulbere acțiunea laxativă este completată și întregită de efectul lubrifiant al uleiului gras care facilitează mișcările peristaltice. Uleiul de in este bogat ăn vitamina F, fiind utilizat la prepararea diverselor unguente. Lini semen, produsul vegetal al inului se folosește în tratamentul constipației, inflamaţii ale căilor urinare, extern pentru cistite, arsuri, furuncule, abcese, sermatoze uscate. Se poate administra sub formă de infuzie, macerat, cataplasme, decoct. Deoarece sunt o sursă vegetală importantă de acizi grași omega3 (acid alfa- linoleic), reduc colesterolul și trigliceridele și ajută la prevenirea cancerului de sân, colon, prostată și piele. Cercetările arată că semințele stabilizează cantitatea de zahăr din sânge și cresc sistemul imunitar.
Limba mielului este o plantă erbacee din familia Boraginaceae originară din regiunea mediteraneană, atingând o înălţime de 30-60 cm, cu tulpina groasă, suculentă şi acoperită cu peri aspri; frunzele ovale, nedinţate, păroase, sunt lungi de 3-10 cm, având faţa superioară de un verde mai închis decât cea inferioară; florile sunt albastre, în formă de stea.
Cunoscută şi de romani şi de medicii greci care o întrebuinţau la tratarea rănilor; grecii o numeau euphrosynon pentru că adăugată într-o cană cu vin îi făcea pe cei care o beau veseli.
Medicina ştiinţifică din România începutului de secol XX recunoştea plantei proprietăţi expectorante şi fluidifiante a secreţiilor mucoase, deci era indicată contra tusei şi bolilor de gât (Dr. H. Richter); apoi contra reumatismului articular acut (Dr. W. Bohn); de asemenea contra bolilor febrile, ca tonifiant al sistemului nervos, ca diuretic şi sudorific, emolient, în cazuri de slăbire nervoasă, slăbire a cordului şi palpitaţii.
Medicina populară românească întrebuinţa limba mielului ca diuretic şi contra inflamaţiilor, în tulburări gastro-intestinale, ca fortifiant general şi pentru curăţarea sângelui.
Traditional, limba mielului a fost utilizată în general pentru tratarea multor afecţiuni precum febra, tusea şi depresia. Fitoterapia atribuie în pentru limba mielului proprietăţi diaforetice, expectorante, tonice, antiinflamatoare şi galactogoge. Limba mielului are de asemenea reputaţia de a acţiona ca agent tonic asupra cortexului adrenal.
Preparatele din flori şi iarbă sunt utilizate pentru purificarea sângelui şi diureză, preventiv pentru stări inflamatorii ale plămânilor şi peritoneului, în artrite, ca expectorant, agent antiinflamator, pentru calmarea durerilor, ca tonic cardiac, sedativ, pentru creşterea capacităţii circulatorii şi în flebite, şi pentru probleme de menopauză.
În monografia medicală Unani (monografie completă) limba mielului este declarată ca expectorant, demulcent, diaforetic, tonic cardiac.
Planta conţine nitrat de potasiu (3%), calciu, amoniac, tanin, mucilagii (11,1%) şi foarte puţin ulei volatil. Părţile aeriene ale plantei mai conţin sodiu, fosfor, magneziu, alcaloizi de tip pirolizidinic (2-8 ppm) – acetil-licopsamina 0,1-3 ppm, acetil-intermedină 0,1 ppm, intermedină, licopsamină, amabilină, supinină şi thesinină. Concentraţiile raportate sunt de 0,01% şi 2-10 ppm la mostrele comerciale uscate. Produce glucoză, galactoză şi arabinoză.
Alţi constituenţi – acizi (acetic, lactic, malic, silicic), compuşi cianogenici şi taninuri (până la 3%).
Conţinutul în mucilagii susţine utilizarea sa ca demulcent. Interesul actual s-a concentrat pe uleiul de limba mielului ca sursă de acid gamolenic.
Limba mielului conţine alkaloizi pirolizidinici toxici cunoscuţi, chiar dacă în concentraţii considerabil mai scăzute decât dozele găsite în tătăneasă pentru care toxicitatea la om a fost bine documentată. În orice caz, este înţelept a se evita ingestia excesivă sau prelungită de limba mielului.
Uleiul din seminţele de borago este bogat în acizi graşi conţinând ca şi constituenţi principali acidul gama linolenic (gamolenic, GLA), responsabil de cele mai multe efecte fiziologice, şi de asemenea mai conţine desaturaza microsomală, desaturaza delta-6 -acizi graşi, care prezintă omologie cu citocromul.
În urma studiilor pe şobolani s-a raportat faptul că uleiul de borago a atenuat reactivitatea cardiovasculară la stres. Efectul uleiului de borago asupra reactivităţii cardiovasculare la stres acut a fost studiată şi pe 10 persoane cărora li s-a administrat o doză zilnică totală de 1,3 g timp de 28 de zile. Persoanelor li s-a cerut realizarea unei sarcini psihologic stresante, care implica vigilenţă şi sensibilitate senzorială. S-a constatat că uleiulde borago a atenuat reactivitatea cardiovasculară la stres, indicată de o reducere a presiunii sangvine sistolice şi a ritmului cardiac şi de o îmbunătăţire în îndeplinirea sarcinii. S-a sugerat un mecanism de acţiune central având în vedere reducerea simultană a ritmului cardiac şi a presiunii sangvine.
Un studiu in vitro a demonstrat o acţiune antibacteriană a extractului de borago împotriva Helicobacter pylori.
În alt studiu, acidul gamolenic a avut un efect de scădere a trigliceridelor plasmatice şi de creştere a a concentraţiilor de HDL -colesterol.
Unii autori susţin ipoteza că uleiul de borago poate amplifica controlul baroreflexului arterial al rezistenţei vasculare.
Utilizări propuse: Iarba de limba mielului – ca expectorant şi calmant al tusei, emolient, pentru menţinerea temperaturii corpului, diuretic şi sudorific, ca antiinflamator, fortifiant general, tonic nervos, pentru curăţarea sângelui.
Uleiul de limba mielului: pentru sănătatea sistemului cardiovascular, pentru menţinerea mobilităţii articulaţiilor, extern ca emolient, hidratant şi balsam în cosmetice.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare