- La reducere!
- -8%
Oferta Goat's milk - Ser calmant pentru fata, gat si decolteu + peeling cu enzime ZIAJA
Oferta Goat's milk - Ser calmant pentru fata, gat si decolteu + peeling cu enzime ZIAJA
O formulă cremă-gel care se absoarbe instantaneu. Conține un activator de sinteză de colagen.
Goat's Milk - Peeling cu enzime pentru fata si gat 75 ml ZIAJA - Exfoliatorul pentru ten Ziaja Goat's Milk curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.
Oferta Goat's milk - Ser calmant pentru fata, gat si decolteu + peeling cu enzime ZIAJA
O formulă cremă-gel care se absoarbe instantaneu. Conține un activator de sinteză de colagen.
Beneficii:
- Netezește vizibil și hidratează activ pielea.
- Restabilește elasticitatea pielii.
- Oferă un aspect sănătos și radiant.
- Recomandat ca bază de machiaj.
Ingrediente:
- Complex de lapte de capră
- Acid mannuronic extras din alge brune/maro
- Vitamina E
Aplicare: Aplicați uniform pe față, gât și decolteu. Masează ușor. Evitați zona ochilor.
Recomandat: pentru îngrijire de zi și de noapte.
Goat's Milk - Peeling cu enzime pentru fata si gat 75 ml ZIAJA - Exfoliatorul pentru ten Ziaja Goat's Milk curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.
Beneficii:
- Îndepărtează ușor celulele epidermice moarte.
- Înmoaie, hidratează și netezește perfect pielea.
- Restabilește prospețimea și elasticitatea pielii.
Mod de utilizare:
Se aplică uniform, pe fată și gât. După 5-10 minute, se clatește cu apa caldută.
A se evita zona ochilor.
Recomandat pentru ingrijirea din timpul noptii.
Ingrediente:
- complex de lapte de capră
- papaina
- provitamina B5 (D-pantenol)
- emolienti naturali din ulei de masline & unt de shea,
- acid hialuronic
- vitamina E
Calmeaza, echilibreaza hidratarea in piele și ajuta la controlul uleiului secretat.Prepara tenul pentru urmatorul pas in regimul de ingrijire. Fara parabeni.
Rolul componentelor:
Laptele de capra este un adevarat remediu in tratarea problemelor de sanatate, dar si pentru mentinerea frumusetii, fiind binecunoscut faptul ca regina Cleopatra facea baie in lapte de capra pentru a-si mentine pielea curata si sanatoasa. Acest aliment minune, supranumit elixirul tineretii, face parte si astazi din compozitia multor produse cosmetice, gratie calitatilor sale antiinflamatorii care-l recomanda pentru intretinerea tenului cu probleme, a tenului sensibil sau imbatranit prematur. De asemenea, laptele de capra sau branza de capra sunt recomandate pentru albirea tenului si eliminarea pistruilor, iar daca este combinat cu miere de albine contribuie la vindecarea mai rapida a vanatailor. Totodata, zerul din lapte de capra ajuta la vindecarea eczemelor si degeraturilor. Baut ca atare, laptele de capra creste productia naturala de colagen a organismului.
Laptele de capra contine calciu, vitamina A, vitaminele B, vitamina D si este bogat in magneziu, zinc, fosfor si potasiu, dar este sarac in acid folic. Practic, o cana de lapte de capra ofera un sfert din doza zilnica recomandata de calciu si vitamina A si 14,5% din cantitatea zilnica recomandata de potasiu, adica aproximativ 500 mg, in timp ce sodiu contine doar 121, 5 mg. De asemenea, laptele de capra contine cazeina, o proteina foarte bine tolerata de organism, si triptofan, si, fata de laptele de vaca, contine o cantitate mult mai mica de lactoza, fapt ce-l face acceptat si de organismul persoanelor care se confrunta cu intoleranta la lactoza.
Pe de alta parte, laptele de capra contine grasimi care sunt mult mai rapid digerate de organism fata de cele regasite in laptele de vaca si, in plus, contine acizi grasi esentiali in proportie de pana la 35%, in timp ce laptele de vaca are in jur de 17% acizi grasi esentiali. Laptele de capra contine oligozaharide, elemente care contribuie la formarea bacteriilor intestinale bune, cele ce protejeaza organismul impotriva infectiilor.
Algele brune (Phaeophyceae) cuprind aproximativ 1500 specii și a căror caracteristică majoră este prezența pigmentului fucoxantină și a clorofilei de tip a și c. Acestea au un tal relativ mare, putând ajunge până la 60 m. Peretele celular este format din sulfați fucani și acid alginic și nu prezintă amidon ca substanță de rezervă. Reproducere Modalitatea factorilor de mediu prin spori flagelați, respectiv sexuată prin gameți masculini flagelați. Are clorofilă.
Diatomeele sunt unele din cele mai comune tipuri de fitoplancton. Majoritatea sunt unicelulare, deși pot trăi în colonii sub formă de filament sau funde. Ele sunt producătorii lanțului trofic. O trăsătură aparte a celulei diatomeei constă în aceasta fiind învelită într-un perete celular unic, format din dioxid de siliciu hidratat. Acesta se compune din două părți asimetrice, cu o fisură între ele - de unde și numele algei. Dovezile fosile sugerează că originează din timpul, sau înaintea, perioadei jurasice. Diatomeele sunt folosite pentru monitorizarea condițiilor mediului și în studiul calității apei.
Ziaja este un producător polonez de produse farmaceutice și cosmetice de înaltă calitate bazate pe ingrediente eficiente pentru îngrijirea tenului, corpului și părului. Compania a fost înființată în 1989 de doi farmaciști, Aleksandra și Zenon Ziaja.
Compania noastra a provenit din pasiune si dorinta de a face preparate terapeutice si cosmetice de ingrijire a pielii cu cele mai simple formule, bazate pe experienta farmaceutica si inspirate de climatul de coasta dur.
De la bun început urmăm reguli clare și simple și, mai presus de toate, onestitate față de Clienții și Partenerii noștri. Concentrarea noastră pe îmbunătățirea și dezvoltarea continuă ne face o companie orientată spre viitor și inovatoare.
Îngrijire facială, corporală, de păr și intimă – în fiecare dintre aceste categorii suntem în partea de sus a pieței cosmetice poloneze. Acest succes provine din munca grea și dăruire enormă, precum și din mare entuziasm și creativitate. Încercăm să ne bazăm pe potențialul Pomerania și rădăcinile poloneze cât mai mult posibil.
Am început cu cremă de ulei de măsline, care continuă să se vândă cu succes până în această zi.