• La reducere!
  • -15%
Nicostop Capsule contra Fumatului 30 cps Parapharm, REMEDII NATURISTE
Nicostop Capsule contra Fumatului 30 cps Parapharm, REMEDII NATURISTE

Nicostop Capsule contra Fumatului 30 cps Parapharm

Nicostop 30 cps Parapharm

Capsulele Nicostop conțin o combinație de plante care diminuează stresul creat de renunțarea la fumat.

1729
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
22,61 lei 26,60 lei -15%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,44 lei.


 

Nicostop 30 cps Parapharm

Capsulele Nicostop conțin o combinație de plante care diminuează stresul creat de renunțarea la fumat.

Beneficii:
Plantele din compoziția sa sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nevoia de a fuma.
Baza renunțării la fumat trebuie să o constituie dorința personală puternică. Programarea curei este utilă într-o perioadă liniștită, lipsită de stres.

Compozitie:
Doza zilnică recomandată (3 capsule) conține:
Denumire - substanțe active       Cantitate
Extract standardizat din rizom de 570,00 mg
Piper methysticum (Kava-Kava)
Extract standardizat din pedicuță 513,00 mg
(Lycopodium clavatum)
Camfor                             28,50 mg
Mentol                             28,50 mg

Administrare:
Se recomandă consumul de 3 x 1 capsulă/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), de preferință pe stomacul gol.
Tratamentul recomandat este de 30 de zile, care poate fi reluat după o lună de repaos.

Atentionari:
Baza renunțării la fumat trebuie să o constituie dorința personală puternică. Programarea curei este utilă într-o perioadă liniștită, lipsită de stres.

Rolul componentelor:
A fost descoperit de către James Cook, celebrul explorator, în 1769, în Insulele Tahiti.
Primul contact semnificativ între europeni şi populaţia Pacificului a avut loc în secolul XVIII. În acea perioadă, exporatorii au introdus în Europa şi planta Piper methysticum, şi băuturile preparate din aceasta, ambele denumite în mod comun kava. De atunci, prepararea formală şi consumul băuturilor kava a devenit familiară în lume, prin media scrisă şi vizuală. Kava a continuat să ocupe un loc important în viaţa oamenilor din majoritatea insulelor Pacificului de Sud în ciuda presiunii culturale a lumii exterioare.
Kava este utilizat ca băutură narcotică în ocazii ceremoniale sau neoficiale, de către insularii din Pacific – din insulele Fiji, Samoa şi Tonga. Unele menţiuni afirmă un gust aromatic, plăcut, răcoritor şi efect stimulent, pe când altele se referă la un gust amar cu senzaţie de arsură în gură.
În ultimii 15-20 de ani, reînnoirea interesului în sistemul de medicină tradiţională a determinat realizarea de investigaţii asupra posibilelor utilizări medicinale ale plantei. Timp de mai bine de 20 de ani au fost disponibile în Europa preparate din kava destinate tratamentului stresului, anxietăţii şi oboselii. În utlimii 10 ani, cererea pentru kava în America de Nord a crescut în mod dramatic ajungând să fie una din cele patru cel mai bine vândute substanţe vegetale. Este reputat pentru reducerea oboselii, a anxietăţii şi pentru insulfarea unei atitudini prietenoase, sociale.
Piper methysticum este un aperitiv cu efect tonic asupra organelor sistemului digestiv, stimulând digestia şi favorizând asimilarea, având efecte benefice şi în cazul edemelor; favorizează excreţia şi laxaţia. În sistemele de medicină tradiţională este utilizat pentru relaxare, reducerea greutăţii corporale şi tratamentul infecţiilor fungice.
În sistemele de medicină populară este folosit în tratamentul astmului, a răcelilor comune cistitelor, gonoreei, durerilor de cap, menstrelor neregulate, infecţiilor urinare şi negilor.
Datele clinice susţin tratamentul simptomatic pe termen scurt pentru stări medii de anxietate sau insomnie, cauzate de nervozitate, stres sau tensiune. Un preparat conţinând extract din kava rezine dizolvate în santalol, s-a aplicat ca anestezic, dezinfectant, bactericid, diuretic, sedativ şi anafrodisiac.
În sumar, senzaţiile plăcute induse de kava pot fi în relaţie cu variate efecte anestezice locale, cu reducerea activităţii musculaturii scheletice, pierderea tonusului muscular, inele parestezii ale feţei, mâinilor şi picioarelor, o reducere a activităţii sexuale, vise ocazionale incoerente şi uneori somn profund fără vise. Dr. David Cerna a realizat experimente extensive asupra acţiunilor kava, publicând concluziile sale în The Therapeutic Gazette in January, 1891: kava produce anestezie generală şi este un anestezic local activ.
În timp ce constituenţii cei mai activi au fost identificaţi în prima jumătate a secolului XX, majoritatea analizelor farmacologice s-au realizat abia în ultimii 15-20 de ani. Studiile clinice indică faptul că această plantă reduce stresul şi anxietatea fără a cauza multe din efectele adverse apărute la medicamentele cu prescripţie. Acum, pentru kava compoziţia chimică este bine documentată şi există dovezi solide privind faptul că responsabilii pentru activităţile farmacologice observate sunt kavalactonele.

Plantă erbacee mică, din familia Lycopodiaceae, pedicuţa creşte până la 30-60 cm, cu tulpina târâtoare în partea bazală, adesea erectă spre vârf, cu ramurile numeroase, erecte, şi scurte. Planta creşte în Europa Centrală şi de Nord, prin păduri cel mai adesea de conifere, şi printre buruienile păşunilor umede din regiunea montană şi subalpină. De la plantă se recoltează sporii, tăind înainte de maturitate ramurile fructificate şi scuturându-le puternic, recoltarea făcându-se doar de la această specie. Se mai foloseşte şi planta întreagă, pentru infuzie.
Pedicuţa este o specie foarte veche, amintind de unele din cele mai vechi plante care au vegetat pe pământ. Vechii medici foloseau planta pentru stimularea apetitului şi pentru a susţine urinarea şi excreţia altor fluide ale corpului. Lycopodium a fost folosită de asemenea în tratamentul flatulenţei, reumatismului, gutei şi a afeciunilor pulmonare.
În secolul XVII polenul era folosit ca un remediu pentru diaree, dizenterie şi reumatism. Extern, polenul era un remediu pentru răni şi afecţiuni ale pielii precum eczemele. Planta întreagă era întrebuinţată pentru tratarea afecţiunilor renale. Mult timp a fost folosită ca pulbere, în scopuri protectoare, pentru erisipel, intertrigo, herpes, ulcere sau eczeme. Farmaciştii foloseau pulberea din spori la prepararea pilulelor, pentru a împiedica aderarea acestora una la alta în interiorul recipientelor, iar pirotehniştii o utilizau în fabricarea artificiilor. La sfârşitul secolului XIX a devenit un remediu important în şcoli la sugestia homeopaţilor, care o utilizau în mod extensiv. O tinctură preparată din planta proaspătă fără spori, şi tinctură din spori era recomandată pentru sensibilitate crescută a organelor sau la nivelul pielii.
Lycopodium era considerat un sedativ gastric eficient, fiind valoros în dispepsie, în special asociată cu constipaţie şi palpitaţii cardiace. Era considerat un remediu util în gastrite catarale, de asemenea în febre cu periodicitate, în afecţiuni urinare – retenţie spasmodică de urină la copii, cistite catarale la adulţi cu depozit de mucus, cu micturiţie dureroasă şi frecventă, diateză litică acidă, catar vezical, apoi în gonoree, reumatism, şi în cazul durerilor de cap.
În medicina românească din secolul trecut, planta se întrebuinţa sub formă de ceai contra reumatismului şi a bolilor de vezică biliară, în tulburările funcţionale ale ficatului, rinichilor, sistemului ganglionar limfatic, în tulburările funcţionale glandulare, ale pancreasului, sau ale sistemului nervos.

Stoc
In stoc limitat
Cantitate
30 cps
Forma de prezentare
Blister

Distribuitor al brandurilor Parapharm si Transvital

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare