NASIRUS SINUS 30CPS PLANTEXTRAKT
NASIRUS SINUS 30CPS PLANTEXTRAKT
Inflamația căilor respiratorii poate afecta atât mucoasa nasului, gâtului, traheei, bronșică, cât și mucoasa sinusurilor. Sănătatea mucoasei nasului și a sinusurilor este importantă pentru un bun confort respirator.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,98 lei.
NASIRUS SINUS 30CPS PLANTEXTRAKT
Inflamația căilor respiratorii poate afecta atât mucoasa nasului, gâtului, traheei, bronșică, cât și mucoasa sinusurilor. Sănătatea mucoasei nasului și a sinusurilor este importantă pentru un bun confort respirator.
Ingredientele naturale din compoziția Nasirus Sinus capsule contribuie la sănătatea mucoasei din căile respiratorii:
Extractele din flori de Soc și Pelargonium susțin sănătatea tractului respirator, pentru un bun confort și calmează inflamația căilor respiratorii în mod natural.
Extractele din Ciuboțica-cucului, Lumânărică și Verbină calmează iritația și protejează mucoasa din căile respiratorii.
Extractul din rădăcină de Ghințură ajută la revigorarea organismului, pentru a face fața asteniei fizice care poate apărea în cazul inflamației căilor respiratorii.
Ingrediente: Conținut în 1 capsulă Conținut în 2 capsule
Extract din rădăcină de Verbină 50 mg 100 mg
Extract din flori de Soc 50 mg 100 mg
Extract din flori de Ciuboțica-cucului 50 mg 100 mg
Extract din flori de Lumânărică 50 mg 100 mg
Extract din flori de Pelargonium 30 mg 60 mg
Extract din rădăcină de Ghințură 20 mg 40 mg
Mod de utilizare:
Adulți și copii peste 12 ani: 1-2 capsule pe zi.
Rolul componentelor:
Lamaita sau verbină aromata (Aloysia citrodora) este o specie de plantă cu flori din familia Verbenaceae, originară din America de Sud. A fost adusă în Europa de către spanioli și portughezi în secolul al XVII-lea și cultivat pentru uleiul său.Nu trebuie confundată cu verbina comună (Verbena officinalis).
Lămâia verbină este un arbust sau subarbust peren care crește până la 2-3 metri de înălțime. Frunzele sunt lungi, lucioase și ascuțite, în medie de 8 centimetri, sunt ușor aspre la atingere și emit un parfum de lămâie puternic atunci când sunt zdrobite (de aici și epitetul specific latin citrodora - parfumat de lămâie).
Niște flori mici violete sau albe apar la sfârșitul primăverii sau la începutul verii, deși lămâia verbină în ghiveci poate să nu înflorească. Este sempervirescentă în zonele tropicale, dar este sensibil la frig, pierzând frunzele la temperaturi sub 0°C, deși lemnul este rezistent la -10°C. Tunderea este recomandată în primăvară pentru a favoriza plantei o formă mai stufoasă.Datorită numeroaselor sale folosiri culinare, este comercializată pe scară largă și ca plantă pentru grădina de ierburi.
Frunzele de lămâie verbină sunt folosite pentru a adăuga o aromă de lămâie la mâncărurile cu pește sau cu păsări de curte, marinate de legume, sosuri de salată, gemuri, budinci, iaurt grecesc și băuturi. Această plantă este utilizată pentru a face tizane și ca aromă de lichior. Este utilizat în medicina tradițională în țările latino-americane.În mod istoric, uleiul se distila din frunze pentru a fi utilizat în industria parfumurilor, dar are proprietăți sensibilizante și fototoxice pentru piele.În Uniunea Europeană, uleiurile esențiale de verbină (Lippia citriodora Kunth.) și derivații, altele decât cele absolute, sunt interzise pentru folosul ca ingredient de parfumare (Regulamentul nr. 1223/2009, anexa II).
Izolatele majore din uleiul de lămâie verbină sunt citralul (30-35%), nerolul și geraniolul.Extractele conțin, de asemenea, verbascosid. Deoarece planta are mai multe fitonutriente care pot acționa ca substraturi pentru enzimele care metabolizează medicamentele, lămâia verbină poate provoca interacțiuni plantă-medicament.Cu toate acestea, uleiul de lămâie verbină este, în general, recunoscut ca sigur (GRAS) de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente atunci când este utilizat ca aromă.
Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.