Myo-Sun Plus 30 plicuri Sun Wave Pharma, Sistemul nervos
Myo-Sun Plus 30 plicuri Sun Wave Pharma, Sistemul nervos

Myo-Sun Plus 30 plicuri Sun Wave Pharma

Myo-Sun Plus 30 plicuri Sun Wave Pharma
Recomandat femeilor care planifică să rămână însărcinate, mai ales atunci atunci când șansele de concepere a copiilor sunt scăzute.
3669
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
167,90 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 167 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 167 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,34 lei.


 
Myo-Sun Plus 30 plicuri Sun Wave Pharma
Recomandat femeilor care planifică să rămână însărcinate, mai ales atunci atunci când șansele de concepere a copiilor sunt scăzute.
Beneficii:
-recomndat in infertilitate feminină.
-recomandat femeilor care planifică să rămână însărcinate, mai ales atunci atunci când șansele de concepere a copiilor sunt scăzute.
-stimulează fertilitatea feminină;
-stimulează funcția ovariană;
-are efecte benefice asupra calității ovocitelor;
-contribuie la echilibrarea hormonală;
-contribuie la normalizarea ciclului menstrual;
-contribuie la metabolismul normal al homocisteinei și la dezvoltarea ţesutului matern în timpul sarcinii;
-reface rezerva de mio-inozitol de la nivelul folicular si reduce stresul oxidativ;
-reduce rezistența la insulină și ajută la normalizarea ciclului ovarian și a funcției ovulatorii.
-Mio-inozitolul din MYO-SUN PLUS asigură o maturare normală a ovocitului
Compozitie/plic:
-Mio-inozitol 2 g
-N-acetilcisteină 200 mg
-Quatrefolic 556 mcg echivalent la 300 mcg folat
-Vitamina D3 10 mcg
Administrare:
Oral – 2 plicuri pe zi : unul dimineața și unul seara – (MINIM 3  LUNI).
Se administrează inclusiv în perioada menstruației.
Un plic de MYO-SUN®PLUS se dizolvă în 250 ml apă.
Rolul componentelor:
Mio-inozitolul este o substanta care se gaseste in unele alimente (fructe, leguminoase, nucifere) si este de asemenea sintetizat de organismul uman.Mio-inozitolul este unul din cei 9 izomeri ai inozitolului, substanta care are un rol important in inmultirea si diferentierea celulelor.Mio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici si unele studii arata ca imbunatateste functia ovariana si induce ovulatia.Mio-inozitolul regleaza transmiterea informatiei intra si extra celular, imbunatatind echilibrul hormonal feminin.
Vitamina D se gaseste in mai multe surse alimentare, cum ar fi pestele, ouale, laptele fortificat si uleiul din ficat de cod. Soarele contribuie in mod semnificativ la productia zilnica de vitamina D - 10 minute de expunere la soare intr-o zi este considerata o perioada suficienta pentru a preveni carentele de vitamina D. Termenul de vitamina D se refera la diferite forme ale acestei vitamine.
Doua forme ale vitaminei D sunt importante pentru oameni: ergocalciferolul (vitamina D2) si calecalciferolul (vitamina D3).
Vitamina D2 este sintetizata de catre plante. Vitamina D3 este sintetizata de catre oameni atunci cand pielea este expusa la razele ultraviolete B ale soarelui (UVB). Unele dintre alimentele din comert pot fi imbogatite cu vitamina D2 sau D3.
Printre rolurile vitaminei D se numara:
-este esentiala pentru absorbita si metabolismul calciului si fosforului, care au diverse functii, in mod special in intretinerea sanatatii oaselor.
-este regulator al sistemuli imunitar
-poate sustine sistemul imunitar in lupta unora dintre boli (cum ar fi raceala, de exemplu)
-reduce riscul dezvotlarii sclerozei multiple
-poate avea un rol cheie in stimularea functiei creierului chiar si la varste inaintate
-ajuta la mentinerea greutatii normale a organismului
-reduce severitatea si frecventa simptomelor astmului si probabilitatea spitalizarii din cauza astmului
-s-a demonstrat ca reduce riscul de aparitie a artitei reumatoide la femei
-una dintre formele vitaminei D ar putea avea un rol important in protectia daunelor in cazul unui nivel scazut de radiatii
-persoanele care au niveluri adecvate de vitamina D au un risc semnificativ mai mic de a dezvolta cancer, comparativ cu persoanele care au valori mai scazute ale acesteia. Deficienta de vitamina D este intalnita frecvent la bolnavii de cancer, indiferet de statutul lor nutritional.
Acidul folic mai este cunoscut si sub denumirea de acid pteroyl-L-glutamic si se incadreaza in randul vitaminelor hidrosolubile din grupul B. Aceasta vitamina trebuie sa fie transformata la nivel hepatic in acid dihidrofolic, ulterior este folosita in organism. Corpul uman nu poate sintetiza folat (echivalentul natural al acidului folic), din aceasta cauza este necesar ca dieta zilnica sa cuprinda aceasta vitamina.
Acidul folic este o vitamină solubilă în apă (hidrosolubilă) a cărei origine vine de la cuvântul latin „folium“ („frunză“), întrucât prima dată a fost obţinut, în condiţii de laborator, din frunze de spanac. Vitamina se distruge uşor în procesul pregătirii alimentelor, mari cantităţi pierzându-se în timpul prelucrării şi conservării legumelor şi măcinării grâului. Acesta se găseşte în mod natural în drojdia de bere, în ficat, în frunzele zarzavaturilor.
Acidul folic şi grupul de compuşi înrudiţi, cunoscut sub denumirea generică de vitamina B6, servesc drept coenzime în reacţiile chimice implicate în biosinteza proteinei şi necesare pentru producerea normală a celulelor roşii ale sângelui şi pentru înmulţirea celulelor.
Deci, această vitamină este extrem de necesară organismului pentru producerea celulelor noi: celulele pielii, celulele părului, celulele albe imune ale sângelui, celulele roşii ale sângelui etc. Dar acidul folic participă şi la eliminarea grăsimii depuse în ficat şi la transformarea unui aminoacid în altul în vederea resintezei proteinelor organismului, întrucât aminoacizii sunt doar părţi componente ale altor structuri.
Orice femeie aflată la vârsta fertilă ar trebui să ia suplimente cu acid folic, mai ales în cazul în care îşi doreşte să devină mamă. Specialiştii susţin că această substanţă este deosebit de importantă pentru dezvoltarea normală a bebeluşilor, iar administrarea încă dinainte de a rămâne însărcinată este chiar mai importantă decât în primele luni de sarcină.
Acidul folic este o formă a vitaminei B9, ce are un rol extrem de important în formarea celulelor, şi mai ales a celor roşii. Atunci când nu este prezent în cantitate suficientă în dieta zilnică, se poate ajunge la anemie şi alte probleme. Pentru femeile însărcinate însă este şi mai important, întrucât previne defectele congenitale la bebeluşi, cum ar fi spina bifida şi alt defect de tub neural, malformaţii faciale precum buza de iepure sau gura de lup.
Dacă ceva nu este în regulă, anomaliile menţionate se formează în primele săptămâni de sarcină, când femeia de multe ori nici nu bănuieşte că urmează să devină mămică. Specialiştii avertizează că organismul nostru nu este capabil să stocheze acidul folic de la o zi la alta, astfel că avem nevoie de o alimentaţie zilnică extrem de bogată în această substanţă sau, mai simplu, să ne asigurăm doza zilnică necesară din suplimente sub formă de tablete sau capsule. Iată de ce este importantă administrarea acidului folic tuturor femeilor în perioada fertilă.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
30 plicuri
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare