Monacolina K Colesterol 30 cps Bio Synergie
Monacolina K Colesterol 30 cps Bio Synergie
Monacolina K, Colesterol este un supliment alimentar care sustine buna functionare a inimii si contribuie la mentinerea nivelurilor normale de lipide din sange.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 41 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 41 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,82 lei.
Monacolina K Colesterol 30 cps Bio Synergie
Monacolina K, Colesterol este un supliment alimentar care sustine buna functionare a inimii si contribuie la mentinerea nivelurilor normale de lipide din sange.
Beneficii:
-Monacolina K, Colesterol este un supliment alimentar care sustine buna functionare a inimii si contribuie la mentinerea nivelurilor normale de lipide din sange.
-Extractul de anghinare are proprietăți hepatoprotectoare.
-Extractul de anghinare împreună cu extractul de măslin ajută la menținerea unui nivel normal al colesterolului.
-Vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal.
Compozitie:
Drojdie de orez rosu (Monascus purpureus) (4% Monacolina K-2,43 mg ), extract uscat din semințe de Viță de Vie ( Vitis vinifera ) 15:1 , extract uscat din frunze de Anghinare ( Cynara scolymus) 5:1 , extract uscat din frunze de Ceai verde ( Camelia sinensis) 15:1, extract uscat din frunze de ficus indian ( Opuntia ficus indica) 10:1 , extract uscat din frunze de Măslin ( Olea europea), vitamina B1 ( Tiamina), agent de încărcare: celuloza microcristalina, agent antiaglomerant : stearat de magneziu, capsulă vegetală.
Administrare:
1 capsulă pe zi. Se administrează la adulți și copii cu vârsta de peste 18 ani.
Atentionari:
Nu se recomandă administrarea în cazul femeilor gravide, care alăptează , copiilor sub 18 ani și adulților cu vârstă de peste 70 de ani.
Solicitați sfatul unui medic cu privire la consumul acestui produs în cazul în care aveți probleme de sănătate.
Se recomandă să nu fie consumat dacă luați medicamente pentru scăderea concentrației colesterolului sanguin sau deja consumați alte produse care conțin orez fermentat cu drojdie roșie.
A nu se consuma mai mult de 3 mg/zi monacoline.
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Produsul este un supliment alimentar și nu înlocuiește un regim alimentar variat și un stil de viață sănătos.
Rolul componentelor:
Drojdia de orez rosu reprezinta o specie fermentata de drojdie. Este denumita Monascus purpureus si este utilizata in medicina chinezeasca de secole. Aceasta drojdie contine un numar de compusi denumiti monacolini. Precum medicamentele pe baza de statine pentru micsorarea colesterolului, monacolinii impiedica producerea de colesterol prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductaza care produce colesterolul LDL (“rau”). Unul dintre monacolinii din extractul de drojdie din orezul rosu reprezinta ingredientul activ din medicamentul lovastatin. Conform studiilor, oamenii cu colesterol crescut care au luat extract de drojdie de orez rosu timp de doua sau trei luni au prezentat un nivel mai scazut al colesterolului total si LDL, precum si al trigliceridelor
Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial, “hrănind” mai mult de jumătate din glob, consumul acestui tip de cereale fără gluten dublându-se în ultimele trei decenii. Iar acest lucru nu este altceva decât o veste bună, mai ales dacă ne gândim la numeroasele beneficii pe care le are orezul.
Deoarece abundă în carbohidraţi, orezul funcţionează ca un “combustibil” natural al organismului, reuşind să dubleze activitatea normală a creierului atunci când este consumat regulat. De asemenea, conţine numeroase minerale, vitamine şi componente organice care promit să ridice nivelul de energie al organismului.
Orezul integral contine complexul vitaminic B (mai ales B6), vitamina E, magneziu, cupru, fier, niacina, fosfor, potasiu, seleniu, zinc,triptofan, fibre si acizi grasi esentiali nesaturati.
Orezul roșu este un orez neprelucrat, cu numeroase proprietăți ce mențin un organism sănătos. Pe lângă numeroasele efectele benefice asupra sănătății, orezul roșu este recomandat în meniul copiilor și datorită culorii sale vesele, ce trezește apetitul celor mici. Orezul roșu de cea mai bună calitate este cel provenit din Franța .
Spre deosebire de alte tipuri de orez, în orezul roșu se găsesc lignani, un grup de compuși chimici cu rol esențial în toate procesele oragnismului uman. Acest grup de lignani previne apariția cancerului, reglează nivelul hormonal, ajută la întărirea sistemului imunitar, alături de antioxidanți etc.
În plus, o masă ce conține orez roșu va fi mai sățioasă, proteinele contribuind la nivelul de energie al copilului. Benefic atât pentru copii cât și pentru adulți, orezul roșu reprezintă o alegere sănătoasă ce ține obezitatea, dar și alte probleme de sănătate la distanță .