MIEZ BOABE CACAO ECOLOGICE 125GR - Niavis
MIEZ BOABE CACAO ECOLOGICE 125GR - Niavis
Miezul din Boabele de cacao contine peste 300 de compusi cu un rol important în metinerea sănatatii, incluzand polifenoli, flavonoide, feniltilamina, teobormina, minerale (potasiu, cupru, fier, calciu, magneziu) și vitamine.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,34 lei.
MIEZ BOABE CACAO ECOLOGICE 125GR - Niavis
Miezul din Boabele de cacao contine peste 300 de compusi cu un rol important în metinerea sănatatii, incluzand polifenoli, flavonoide, feniltilamina, teobormina, minerale (potasiu, cupru, fier, calciu, magneziu) și vitamine.
Compozitie:
Energie............643kcal/3663kj
Grasimi............61.3g
din care grasimi saturate...40.6g
Carbohidrati.....31g
din care zahar..................0g
Proteine...........16.8g
Fibre ...............4g
Sare................0.18g
Administrare:
Se pot folosi in diferite retete de deserturi si gustari proteice sanatoase.
Rolul componentelor:
Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii. In plus, pudra de cacao nu creeaza dependenta, asa cum se intampla in cazul consumului de cafea.
Beneficiile pentru sanatate ale pudrei de cacao se datoreaza numeroaselor flavonoide din compozitia bobului de cacao.
Dintre aceste substante active, cu proprietati puternic antioxidante, cele mai importante sunt catechinele, epicatechinele si flavonolii.
Aceasta este bogata in minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, alaturi de vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9). De asemenea, consumul de cacao previne bolile cardiovasculare si combate anumite complicatii care se intalnesc la persoanele in varsta.
Acesti antioxidanti reduc riscul imbolnavirii de afectiuni grave cum ar fi: diabetul zaharat, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral sau cancerul.
Mai mult, consumul de cacao ajuta la buna functionare a creierului, incetinind, in acelasi timp, si procesul de imbatranire al organismului.