• La reducere!
  • -17,86 lei
Masculin Power 30 capsule +Energy Max 10 capsule Gratuit Cosmo Pharm, Stres
Masculin Power 30 capsule +Energy Max 10 capsule Gratuit Cosmo Pharm, Stres

Masculin Power 30 capsule +Energy Max 10 capsule Gratuit Cosmo Pharm

Masculin Power 30 capsule +Energy Max 10 capsule Gratuit Cosmo Pharm

Stimuleaza functia sexuala masculina. Creste potenta, apetitul si forta. Nu creaza dependenta.

1063
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
71,65 lei 89,51 lei -17,86 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 71 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 71 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,42 lei.


 

Masculin Power 30 capsule +Energy Max 10 capsule Gratuit Cosmo Pharm

Masculin Power 30 capsule Cosmo Pharm

Stimuleaza functia sexuala masculina. Creste potenta, apetitul si forta. Nu creaza dependenta.

Beneficii:
-Asociere unica de extracte naturale cu efect stimulator asupra functiei sexuale.
-Creste secretia de testosteron, spermatogeneza si fertilitatea.
-Efect benefic asupra potentei, apetitului si performantelor sexuale.
-Mareste calitatea si durata erectiilor, masa musculara si forta.
-Revigoreaza libidoul.
-Intarzie schimbarile hormonale datorate varstei.
-Creste vitalitatea, energia si rezistenta la stres.
-Nu creaza dependenta.

Compozitie:
Ingrediente            Cantitate/capsula   %VNR*
-Clorhidrat de L-Arginina 250 mg              **
-Laptisor de matca / Royal Jelly, cu 6% HDA/acid 10-hidroxi-2-decenoic 100 mg **
-extract din radacini de Ginseng corean (Panax ginseng) cu 80% ginsenozide 50 mg **
-extract din radacini de Maca (Lepidium meyenii) cu 0,6% glicozinolati 50 mg **
-extract din fructe de Coltii babei (Tribulus terrestres) cu 45% total saponine 25 mg **
-Vitamina B3                   16 mg               100

*Valori Nutritionale de referinta cf. Regulament nr. 1169/2011
**Doza zilnică nu a fost stabilita. Nu contine alergeni. Zero calorii.

Alte componente:
-celuloza microcristalina (agent de incarcare),
-gelatina (capsula),
-stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).

Administrare:
2 capsule, cu o ora inainte de actul sexual.

Atentionari:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Numai pentru barbati (18-60 ani).
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Interzis sportivilor.

Conditii de pastrare:
la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

Rolul componentelor:
Ginsengul este o plantã originarã din China şi este cultivatã pe scarã largã în Asia, nu doar în ţara de origine, ci şi în Coreea, Japonia şi Rusia.
Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).
Pornind probabil de la forma rãdãcinilor de ginseng, care sugereazã forma corpului uman cu mâinile şi picioarele de o parte şi de alta a trunchiului, s-a rãspândit credinţa popularã cã aceste rãdãcini ar fi bune la tratarea bolilor oricãrui organ al corpului omenesc.
Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Pe lângã specia asiaticã sunt cunoscute o serie întreagã de specii înrudite, dintre care cele mai familiare sunt ginseng-ul american (Panax quinquefolius) şi ginseng-ul japonez (Panax japonicus). Ginseng-ul siberian (Eleutherococcus senticosus) nu aparţine genului Panax şi nu conţine substanţele active specifice acestuia.
Ginsengul siberian aparține familiei Araliaceae, fiind o rudă îndepărtată a ginsengului asiatic, Panax ginseng. Arbust deciduu, înalt de până la 3 m, nativ în regiunea taigalei Estului îndepărtat (partea de sud-est a Rusiei, nordul Chinei). De la ginsengul siberian folosim rizomii şi rădăcinile, care se recoltează primăvara devreme sau toamna la afârşitul perioadei de vegetaţie.
Plantele din genul Ginseng sunt printre cele mai vchi şi mai preţuite plante folosite în fitoterapie. Utilizarea lor în medicina chineză merge în urmă cu până la 4000 de ani. În poporul chinez există de foarte multă vreme credinţa că ginsengul (aici fiind vorba de cel asiatic, Panax ginseng) creşte longevitatea, îmbunătăţeşte sănătatea, memoria şi pofta de mâncare.
Ginsengul siberian are o poveste diferită, istoria recentă începând în 1855 când doi  oameni de ştiință ruşi au călătorit din St. Petersburg înspre regiunea Ussuri din Rusia, de-a lungul râului Amur. În această regiune unul din ei a boservat o vastă zonă vegetată de acest arbust cu frunze asemănătoare castanului şi cu lăstari semănând cu ginsengul asiatic şi, nefiind capabili să identifice planta, cei doi oameni de ştiinţă au luat un exeplar cu ei înapoi la St. Petersburg pentru a o clasifica. Astfel, planta a primit denumirea Eleuthero, însemnând arbust-fără-fructe, şi denumirea specifică de senticosus, care tradusă din latină înseamnă spinos. Abia la mijlocul secolului XX a fost redescoperit, când oamenii de ştiinţă ruşi au început investigațiile ştiinţifice asupra substanţelor plantei care ”produc o rezistenţă nespecifică a organismului”. Aceste substanţe au fost denumite adaptogeni.
În occident, cercetările asupra substanţelor adaptogene au început cu Panax, acesta fiind cel mai cunoscut şi utilizat până atunci. Dar, din cauza costurilor ridicate pe care le impunea procurarea plantei, cercetătorii au căutat alternative printre speciile genului, iar cel mai promițător s-a dovedit a fi ginsengul siberian, iar începând din anii 1950 s-au realizat numeroase studii asupra efectelor acestei plante, fiind evaluată şi utilizarea sa tradiţională.
În medicina tradiţională chineză este denumit “Ci-wu-jia”. Duke (1985) a raportat faptul că planta a fost folosită în oraşul Harbin din Nord-Estul Chinei ca remediu popular pentru bronşită, afecţiuni cardiace, şi reumatism, utilizarea regulată a plantei fiind pentru a revigora organismul, a îmbunătăţi starea generală de sănătate, a îmbunătăţi memoria, pofta de mâncare, pentru creşterea longevităţii, în fond servind ca medicament preventiv şi tonic general. În Taiwan era folosit în medicina populară la pacienţi cu hepatite şi cancer.
Referinţele bibliografice, mergând până în 1960, relevă faptul că ginsengul siberian a fost utilizat medicinal şi în restul lumii timp de decade – are utilizare medicinală în Franţa fiind cuprins în Farmacopeea Franceză 10, în Germania, în Rusia, în Regatul Unit fiind cuprins de asemenea în British Herbal Pharmacopoeia, în china în Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005. De la publicarea primului articol în 1960, au mai apărut peste 1000 de articole despre Eleutherococcus.  Preparate din ginsengul siberian au fost utilizate în scop medicinal în Germania dinainte de 1978, când a fost notificat de către autoritatea germană primul produs medicinal. Acum este pe larg comercializat în farmacii, sau în magazinele naturiste ca şi supliment alimentar, în Statele Unite şi Europa.
S-au realizat numeroase studii farmacologice şi clinice, precum şi recenzii publicate în jurnalele medicale şi farma, începând încă din 1957. În 1962 în fosta URSS a fost aprobat de către Comitetul Farmacologic un extract din plantă pentru utilizare clinică sub indicaţia de „stimulent”. În 1966 a fost recomandat în programul sovietic spaţial, iar în 1968 a fost publicată prima carte pe subiectul „Eleutherococcus”.  După aceasta, rezultatele obţinute în studiile realizate în Rusia, au fost verificate de către cercetătorii din lumea întreagă.
În Rusia a fost utilizat de asemenea în spitale în secţiile de oncologie pentru a creşte toleranţa pacienţilor la efectele adverse ale chimio- şi radioterapiei.
În prezent utilizarea ginsengului siberian este pe larg recunoscută: ca şi tonic în cazul stărilor de oboseală de epuizare fizică, şi senzaţiilor de slăbiciune şi pierdere a concentrării; ca şi profilactic şi tonic revigorant pentru îmbunătăţirea stării psihice şi mentale în astenia funcţională, ca întăritor, în stări de convalescenţă; ca adaptogen, pentru a creşte rezistenţa organismului în cazul expunerii la factori stresanţi precum temperaturile ridicate sau scăzute, epuizare fizică, visusuri, bacterii, produse chimice, condiţii de muncă extreme, poluare chimică sau fonică.

Energy Max 10 capsule Cosmo Pharm

Tonic energizant american de ultima generatie, alunga oboseala si extenuarea, stimuleaza sistemul nervos, memoria, concentrarea si coordonarea miscarilor. Ideal pentru sportivi, elevi, studenti si varstnici care doresc sa-si sporeasca performantele.

Beneficii:
-Complex tonic, stimulant, energizant, vitaminizant, revitalizant, adaptogen.
-Destinat persoanelor active care depun eforturi intense sau cu un stil de viata dezechilibrat.
-Contribuie la cresterea performantelor intelectuale (atentie, capacitate de concentrare si de memorare).
-Util in oboseala psihica si fizica, convalescenta sau surmenaj.
-Vitaminele contribuie la: functionarea normala a sistemului nervos (biotina, niacina, B2, B1, B12, B6, C), mentinerea sanatatii psihice (biotina, acid folic, niacina, B1, B12, B6, C), metabolismul energetic normal (biotina, acid pantotenic, B2, B1, B12, B6, C) la reducerea oboselii si extenuarii (acid folic, niacina, acid pantotenic, B2, B12, B6, C).

Compozitie:
Ingrediente           cantitate/capsula           %VNR*
Extract 3:1 din seminte cu 22% cafeína de Guarana (Paullinia cupana) 150 mg **
Extract 3-5:1 din radacini de Rhodiola (Rhodiola rosea) 100 mg                 **
Extract din frunze, cu 10% cafeina de Ceai verde (Camellia sinensis) 100 mg **
Vitamina C               100 mg               125
Bitartrat de Colina        50 mg                   **
Vitamina B3                10 mg                   63
Vitamina B1                 5 mg                   455
Vitamina B2                 5 mg                   357
Vitamina B5                 2 mg                   33
Vitamina B6                 2 mg                   143
Acid folic                 100 mcg                50
Biotina                         100 mcg                200
Vitamina B12                 6 mcg                  240
*Valori Nutritionale de referinta cf. Regulament nr. 1169/2011
**Doza zilnică nu a fost stabilita.

Nu contine alergeni.
Valori nutritionale: 2kj/0,48 kcal/cps.

Alte componente:
-capsula (gelatina),
-stearat de magneziu (agent antiaglomerant),
-dioxid de siliciu (agent antiaglomerant),
-guma arabica,
-celuloza microcristalina (agent de incarcare).

Administrare:
1 capsula pe zi la nevoie.

Atentionari
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Conditii de pastrare:
la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

Stoc
In stoc limitat
Cantitate
30+10 capsule
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare