Lista de produse de la RONTIS

Rontis, o corporatie multinationala ce activeaza in domeniul sanatatii, cu sediul central in Elvetia.

Rontis, o corporatie multinationala ce activeaza in domeniul sanatatii, cu sediul central in Elvetia, a fost infiintata in 1986 de un grup de profesionisti de top, cu indelungata experienta in domeniul medical si cu viziunea de a oferi solutii inovatoare si de incredere pe piata, cu scopul de a deveni un lider international in Industria de asistenta medicala la nivel international.

La inceput, compania a colaborat indeaproape cu producatori de renume din industria internationala a dispozitivelor medicale, distribuindu-le produsele si introducandu-le tehnologiile pe piete unde nu dispuneau de know-how-ul necesar, de o retea logistica eficienta si de un sistem bun de distributie.

In anii ce au urmat, Rontis a luat decizia strategica de a-si extinde operatiunile de la distribuire la fabricare de dispozitive medicale. Urmand aceasta strategie a investit masiv in doua fabrici, reusind intr-un interval de timp scurt sa construisca un brand asociat cu inovatia si credibilitatea.

Intrarea pe pietele Infant Nutrition & Consumer Healthcare a reprezentat un alt moment important in expansiunea domeniilor de activitate ale companiei, moment care a pregatit terenul pentru tranzitia de la distribuirea, la fabricarea de produse nutritionale si dermatologice pentru sugari si copii.

Rontis Corporation a luat recent o alta decizie cheie in ce priveste extinderea activitatilor de productie in sectorul farmaceutic si, prin urmare, a investit 25m de euro in crearea unei noi fabrici în Grecia.

Rontis este o organizatie orientate spre individ, “facuta din oameni pentru a servi altor persoane ” .

Rontis investeste continuu in capital uman, care reprezinta nucleul orgnizatiei, ajungand deja la 650 de angajati.

Cunostintele angajatilor nostri, munca grea , responsabilitatea si pasiunea pentru asistenta medicala sunt elementele cheie care califică organizatia noastră drept un ” furnizor de top de asistenta medicala de specialitate”, de produse si solutii inovatoare.

Intreaga noastra organizatie este dedicata sanatatii, iar dorinta de a da inapoi societatii este cea care caracterizează Rontis.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.