Lista de produse de la Global Treat

Misiunea companiei GLOBAL TREAT SRL este să ofere DISPOZITIVE MEDICALE tuturor necesităţilor din domeniul farmaceutic şi nu doar, clienţilor noştri.

Misiunea companiei GLOBAL TREAT SRL este să ofere DISPOZITIVE MEDICALE tuturor necesităţilor din domeniul farmaceutic şi nu doar, clienţilor noştri.

Stilul în care lucrăm şi produsele pe care le promovăm sunt modelate de schimbările care apar în preferințele consumatorilor, precum și de nevoia de a contribui la creșterea standardelor de viață.

Fondată în 2013, GLOBAL TREAT SRL, este în prezent una dintre cele mai inovatoare companii din Romania de dispozitive medicale din țară. În portofoliul companiei , se regăsesc unguente, sisteme de protectie si dezinfectanti.

De asemenea, GLOBAL TREAT SRL este producatorul renumitului unguent  si supozitor pentru hemoroizi HEMOTREAT !

Pentru a veni in intampinarea clienților, compania a deschis până în prezent, spatii de productie cu o suprafață totală care depășește 2000 m2, asigurând astfel locuri de muncă pentru mai bine de 50 de angajați. A fi parte a echipei GLOBAL TREAT SRL este mai mult decât un job, este un stil de viață, care implică multă dezvoltare personală și profesională.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.