Lista de produse de la FLM GROUP

F.L.M Group Invest este o firmă tânără, intrată pe piața românească în anul 2004 din dorința de a promova o noua și inedită formă de publicitate și anume personalizarea șervețelelor umede parfumate.

F.L.M Group Invest este o firmă tânără, intrată pe piața românească în anul 2004 din dorința de a promova o noua și inedită formă de publicitate și anume personalizarea șervețelelor umede parfumate.Datorită slabei reprezentări a acestui segment pe piața din România dar și datorită utilității practice oferite de acest produs, am decis în martie 2005 să dezvoltăm o activitate conexă, devenind unici importatori și distribuitori de șervețele igienice umede marca Monuk.

De-a lungul timpului, datorită diversității portofoliului de clienți, compania s-a dezvoltat în același ritm în care dorințele clienților au devenit realitate . Astfel oferim clienților noștri care ne-au onorat cu încrederea lor, produse de cea mai bună calitate la costuri reduse. Noi credem că seriozitatea, creativitatea și profesionalismul sunt atributele ce ne reprezinta în activitățile pe care le desfășurăm și care contribuie într-un mod hotărâtor la construirea unei companii puternice, dinamice și moderne.

Întotdeauna în noi veți găsi un partener de încredere!

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.