Lista de produse de la Flaem Nuova


Din 1966, Flaem Nuova se numără printre liderii în producția de instrumente electromedicale și aparate electrocasnice pentru utilizare atât în ​​casă cât și în domeniul profesional. O activitate care necesită o atenție deosebită clientului pentru a oferi apoi servicii și soluții care să răspundă diferitelor nevoi.

Compania este prezentă pe piață cu o gamă largă de produse pentru terapie cu aerosoli domestic și pentru ambalaje în vid.
O privire asupra viitorului și rădăcinile solide ale tradiției caracterizează compania, permițându-i să-și hrănească în mod constant angajamentul în fiecare zi în căutarea inovației și rezultatelor.
Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.