Lista de produse de la DR.SOLEIL

In 1991, o familie de medici romani impreuna cu un grup de farmacisti francezi au fondat Dr. Soleil – Produse Cosmetice.

Numele a fost simplu de ales: familia medicilor romani fondatori, se numeste SOARE, astfel ca am transpus in franceza profesia si numele lor. Mai departe, a fost multa munca.

Am inceput timid, producand o gama de 6 produse, intr-un spatiu de doar 50 mp. 

Dar misiunea noastra s-a creionat de la bun inceput: cercetarea si productia de produse dermato-cosmetice romanesti, de calitate!

Dr. Soleil a fost primul producator privat, roman, de produse cosmetice. In plus, Dr. Soleil a fost primul producator roman de produse pentru protectie solara.

Fiind primii, ne-am lovit de multe obstacole insa cu multa pasiune si determinare le-am depasit pe fiecare in parte, astfel incat implinim 24 de ani de activitate pe piata romaneasca.

De-a lungul timpului, ne-am imbunatatit in continuu formulele, ne-am diversificat produsele, am introdus produsele noastre in lanturi comerciale consacrate si ne-am adaptat cerintelor pietei.

Din 2012 am pasit si in sfera online-ului, adaptandu-ne evolutiei tehnologice.

Echipa este formata din cei 2 medici fondatori, farmacisti, ingineri chimisti, preparatori si operatori logistica - toti cu experienta si vechime, atat in domeniu, cat si in companie.

Produsele Dr. Soleil se bazeaza pe extracte vegetale naturale. Pe parcursul timpului am renuntat la substante precum parabenii, pentru a atinge o calitate superioara a produselor noastre.

Toate produsele sunt testate si au certificate de calitate, fiind notificate la nivel europeean.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.