Lista de produse de la Bio Oil

Bio‑Oil cercetează și dezvoltă produse specializate pentru îngrijirea pielii, utilizând uleiuri pentru a obține o performanță superioară a produselor. Marca este cunoscută sub denumirea Bio‑Oil® în toate țările, cu excepția Austriei, Republicii Cehe, Franței, Germaniei, Slovaciei și Elveției, unde se utilizează denumirea Bi-Oil®, și a Japoniei, unde se utilizează denumirea Bioil®.

În 1987, Bio‑Oil a deschis calea utilizării uleiului pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor. La vremea respectivă, rafturile erau pline de creme și loțiuni, iar produsul a fost întâmpinat cu mult scepticism. Astăzi, produsul este lider la nivel mondial în atenuarea aspectului cicatricilor și vergeturilor. În 2010, Bio‑Oil a înființat un laborator de specialitate dedicat cercetării modului în care uleiul poate fi utilizat pentru a trata alte probleme de piele. În 2018, a fost lansat un gel pe bază de ulei, pentru piele uscată, iar în 2020, a fost lansat un produs pentru cicatrici și vergeturi realizat, în proporție de 100% din uleiuri naturale. În 2021, va fi pusă pe piață o cremă hidratantă cu conținut bogat în ulei. Bio‑Oil se axează exclusiv pe cercetare, vânzarea și distribuția produselor sale fiind încredințate, sub licență, unor companii specializate în îngrijirea pielii de primă mărime din întreaga lume. Pentru informații despre produsele Bio‑Oil, vizitați farmacia locală.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.