- La reducere!
- -10%
LIGHT TOUCH 1000 ml Steaua Divina
LIGHT TOUCH 1000 ml Steaua Divina
Produs conceput pentru masaj corporal de întreținere și relaxare. Aroma plăcută îi coferă efect tonic și revigorant.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 166 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 166 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,32 lei.
LIGHT TOUCH 1000 ml Steaua Divina
Compoziție: Olea europaea seed oil (ulei de Masline), Mentha piperita essential oil (ulei esential de Menta), Citrus sinensis essential oil (ulei esential de Portocal) , Lavandula angustifolia essential oil (ulei esential de Lavanda), Pinus sylvestris essential oil (ulei esntial de Pin), Citrus bergamia essential oil (ulei esential de bergamota), Ocimum basilicum essential oil (ulei esential de Busuioc).
Mod de utilizare: Se aplică direct pe piele. Produs conceput pentru masaj corporal de întreținere și relaxare. Aroma plăcută îi coferă efect tonic și revigorant. Este recomandat adulților și copiilor peste 5 ani.
Precauții: Deoarece unele persoane pot avea o reacţie alergică, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate pe piele (în spatele urechii sau pe antebraţ), înainte de utilizare. Nu se aplică pe răni deschise!
Contraindicații: alergie la oricare dintre componentele produsului.
Nu conține substanțe chimice!
Produs testat dermatologic!
Rolul componentelor:
Măslinul sau cum mai este denumit „arborele veşnic roditor”, datorită longevităţii şi a capacităţii lui de regenerare, este un arbore cu frunze verzi tot timpul anului şi cu fructe în formă ovală, de culoare verde şi de dimensiuni diferite, cu pulpa cărnoasă şi cu un sâmbure în interior. Măslinul este originar din Siria, zonele de litoral din Turcia, zonele limitrofe ale Mării Mediterane, sudul Africii, sud-estul Asiei și în estul Australiei.
Cea mai cunoscută specie de măslini, din cele 20 de specii câte există din genul Olea, este Olea europaea. Măslinii sunt cultivaţi în principal, pentru obţinerea uleiul de măsline sau pentru consumul fructelor, după ce acestea au trecut printr-un proces natural de fermentare.
În Italia sunt identificate peste 300 de variateţi de măslini, dintre care: Carolea, Frantoio, Leccino, dar se crede că unele varietăţi sunt înrudite cu varietatea Licinian, care era cea mai apreciată din Roma Antică, datorită calităţii deosebite a uleiului obţinut.
Pe de altă parte, varietăţile de măslini întâlnite în Spania precum: Arbequina, Empeltre, Manzanila etc. au frunze late şi fructe mai mari şi cu gust amar, iar uleiul obţinut este inferior din punct de vedere calitativ faţă de cel obţinut din varietăţile care cresc în Italia.
Uleiul de măsline cel mai apreciat şi recomandat pentru consum este cel extra virgin, care conţine substanţe nutritive benefice pentru sănătatea organismului nostru, dintre care: acizi graşi monosaturați (Omega 3 şi 6), antioxidanţi, luteină, vitaminele: A, B1, B2, C, D, E, K etc. Astfel uleiul de măsline extra virgin e bine de consumat neprocesat termic, (pe salate, pâine, etc.) pentru efecte pozitive atât pentru uz inter cât şi extern.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.