LAPTE (BIO) DIN OREZ CU ALUNE PADURE 1L - My Bio Natur
LAPTE (BIO) DIN OREZ CU ALUNE PAD.1L - My Bio Natur
Alternativa la lapte, fara gluten, fara colesterol, fara lactoza, fara zahar, cu continut scazut de sare, pentru vegetarieni si vegani.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,36 lei.
LAPTE (BIO) DIN OREZ CU ALUNE PAD.1L - My Bio Natur
Alternativa la lapte, fara gluten, fara colesterol, fara lactoza, fara zahar, cu continut scazut de sare, pentru vegetarieni si vegani.
Compozitie:
orez (provenienta Italia) 17%
ulei de floarea soarelui presat la rece
ulei de sofranel presat la rece
pasta de alune 3%
concentrat din suc de mere*
sare de mare
Rolul componentelor:
Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial, “hrănind” mai mult de jumătate din glob, consumul acestui tip de cereale fără gluten dublându-se în ultimele trei decenii. Iar acest lucru nu este altceva decât o veste bună, mai ales dacă ne gândim la numeroasele beneficii pe care le are orezul.
De asemenea, conform studiilor realizate de USA Rice Federation, persoanele care consumau orez regulat, consumau, de asemenea, mai multe legume, fibre, fier şi potasiu, decât persoanele care nu aveau orezul în dieta obişnuită şi care aveau tendinţa de a consuma mai multă carne şi mai multe grăsimi saturate.
Numeroasele beneficii ale orezului pot fi găsite în mai mult de 40.000 de varietăţi ale acestui aliment, existente în întreaga lume.
Este un aliment extrem de benefic sănătăţii şi nutriţiei, deoarece nu conţine grăsimi nocive, colesterol sau sare. Aşadar, nivelul scăzut de grăsimi, colesterol şi sare va ajuta la reducerea obezităţii şi la o stare generală de sănătate bună.
Deoarece în general nu conţine sare, orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci când vine vorba de scăderea presiunii sanguine. Excesul de sare este asociat cu apariţia anumitor boli de inimă cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.
Orezul integral, cum este orezul brun, este extrem de bogat în fibre insolubile, care pot să protejeze organismul împotriva mai multor tipuri de cancer. Pe lângă fibre, orezul are, de asemenea, antioxidanţi naturali care stimulează protecţia organismului împotriva radicalilor liberi (agenţi care pot provoca mutaţia celulelor sănătoase în celule canceroase).
Specialiştii medicali afirmă că praful de orez aplicat local poate să vindece anumite boli de piele. Capacitatea antioxidantă ajută, de asemenea, la întârzierea apariţiei ridurilor şi a altor semne de îmbătrânire prematură.
Alimentele BIO procesate raman vitale daca sunt obtinute prin tehnici care pastreaza toate elementele nutritive si ne permit sa regasim, intacte chiar si unele componente minore cu incredibile proprietati protective.
Agricultura ecologica nu iroseste resursele solului sau pe cele forestiere si, de aceea, este un model de agricultura durabil, iar a adopta un stil de viata in care consumul de produse BIO sa ocupe un rol central, inseamna a avea grija de noi, de mediul inconjurator si de generatiile viitoare.