Lampa electrica din sare Model Ou, Monte Salt Crystal
Lampa electrica din sare Model Ou, Monte Salt Crystal
Lampa de sare de Himalaya - este una din cele mai naturale si sanatoase sursa de lumina artificiala. Sarea roz de Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 111 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 111 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,22 lei.
Lampa electrica din sare Model Ou, Monte Salt Crystal
Lampa de sare de Himalaya - este una din cele mai naturale si sanatoase sursa de lumina artificiala. Sarea roz de Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic.
In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. Lampa de sare are un design placut, pe un suport de lemn.
Domenii de utilizare:
poate ameliora tulburarile de somn si concentrare
neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm
ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare
in afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru.
Lampile cu sare de Himalaya se pot folosi numai in interior. Trebuie ferite de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strangand arcul, asezati si impingeti dulia inapoi in cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic inapoi in orificiu.
Compozitie
100% sare roz de Himalaya.
Administrare
Lampile cu sare roz de Himalaya se pot folosi numai in interiorul locuintei. Trebuie ferite de umezeala.
Rolul componentelor:
Sarea roz de Himalaya este o sare pura, obtinuta prin extractie manuala din mina, si este considerata cea mai pura forma de sare disponibila. Cristalele de sare au o gama variata de culori incepand de la alb pur pana la diferite nuante de roz, pan la rosu inchis, datorita continutului bogat in minerale si fier.
Sarea roz de Himalaya este folosita cu succes in bucatarii de top, spa-uri, profesionisti si terapeuti din domeniul sanatatii sau de catre persoane fizice pentru proprietatile nutritive si terapeutice deosebite.
In prepararea alimentelor poate fi folosita la fel ca o sare normala, avantajul fiind ca este mai pura si are un continut considerabil mai mare de minerale.
Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosita pentru a stimula circulatia, a va relaxa, a scadea tensiunea arteriala, a calma durerile musculare si a elimina toxinele din organism. Foloseste cu incredere sarea roz de Himalaya in retetele de sare de baie, body scrub-uri preparate in casa, aromoterapie sau sapun de acasa.
84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier, se regasesc in sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz ofera organismului uman minerale esențiale, oligoelemente, electroliți solduri, sustine absorbtia substantelor nutritive corespunzatoare, elimina toxinele, echilibreaza pH-ului organismului, normalizeaza tensiunea arteriala si creste circulația si conductivitate.
Acesta poate ajuta, de asemenea, in ameliorarea artritei , eruptiilor cutanate, psoriazisului , herpesului, si poate reduce simptomele febrei si gripei.
Sarea de Himalaya este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial, cum este cazul sarii fine din supermarketuri. In plus, datorita structurii de cristal mai mare a sarii roz, dar si a volumului, vom consuma mai putin sodiu atunci cand folosim sare de Himalaya in mancare.
Sarea rafinata, comerciala, nu numai ca este curațata de toate mineralele sale, in afara de sodiu si clorura, dar este, de asemenea, curațata chimic, inalbita si incalzita inutil la temperaturi ridicate.
In plus, acesta este tratata cu agenți antiaglomeranți care previn sare sa se amestece cu apa in recipientul de sare. Acesti agenți previn, de asemenea, dizolvarea sarii in organism ceea ce duce la acumularea si apoi depunerea ei in organe si țesuturi, cauzand in timp probleme grave de sanatate.
In cele din urma, iodul care se adauga in sare este de obicei sintetic, asadar dificil pentru corpul uman de a fi procesat in mod corespunzator. Poate nu este valabil in orice tara, dar in SUA pana la 2% din sare de masa poate fi formata din aditivi.
Chiar daca alegi o sare alba din supermarketuri, macar cumpara una natural iodata, nerfinata, preferabil grunjoasa. Si daca alegi sarea roz de Himalaya depoziteaza-o in incaperi racoroase si uscate, unde poate rezista pana la 4-5 ani.
Cea mai mare parte a sarii roz de Himalaya provine din Pakistan.