Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Lactaza 30 cpr Solgar
Lactase (Lactaza) 3500 30 comprimate masticabile Solgar
Lactaza 3500 asigura enzima lactaza, ce ajuta la digestia lactozei din lactate.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 81 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 81 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,62 lei.
Lactase (Lactaza) 3500 30 comprimate masticabile Solgar
Lactaza 3500 asigura enzima lactaza, ce ajuta la digestia lactozei din lactate.
Beneficii:
-Aceasta permite consumul de lactate in cazul persoanelor cu intoleranta la lactoza.
-Sub forma masticabila, cu o aroma delicioasa de vanilie.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
-Aceasta permite consumul de lactate in cazul persoanelor cu intoleranta la lactoza.
-Sub forma masticabila, cu o aroma delicioasa de vanilie.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Compozitie:
-Lactaza (contine grau) 37 mg
unitatile FCC de lactaza se bazeaza pe Codexul substantelor chimice din SUA
-Lactaza (contine grau) 37 mg
unitatile FCC de lactaza se bazeaza pe Codexul substantelor chimice din SUA
Rolul componentelor:
Lactaza este o enzima de origine animala cu rol esential in digerarea alimentelor bogate in lactoza. Lactoza este zaharidul care confera laptelui integral gustul dulce specific.
Lactaza are o activitate specifica, poate scinda doar molecula de lactoza. Astfel, deficitul de lactaza determina aparitia intolerantei la lactoza.
Lactaza este localizata la nivelul mucoasei intestinale, iar activitatea sa optima are loc la pH 6 si temperatura de 37°C. Sinteza lactazei la nivelul organismului este codata de gena LCT.
Mecanismul de actiune al lactazei este descris de capacitatea acestei enzime de a descompune molecula de lactoza (dizaharida) in galactoza si monomeri ai glucozei (zaharide simple). Astfel, acesti produsi cu molecula mai simpla pot fi absorbiti mai usor la nivel intestinal.
Principalul rol al lactazei este acela de a facilita digestia produselor lactate. Lactoza se gaseste in laptele tuturor mamiferelor, dar si in produsele derivate din acesta: branza, smantana si, intr-o cantitate mai mica, in lactatele fermentate, precum: iaurtul, kefirul, laptele batut etc. Lactoza este utilizata intens in industria alimentara, regasindu-se in multe alimente procesate, paine, prajituri, dulciuri, supe instant, mezeluri, dar si in industria farmaceutica, fiind un element suplimentar folosit in compozitia diverselor formule de medicamente.
Lactaza este o enzima de origine animala cu rol esential in digerarea alimentelor bogate in lactoza. Lactoza este zaharidul care confera laptelui integral gustul dulce specific.
Lactaza are o activitate specifica, poate scinda doar molecula de lactoza. Astfel, deficitul de lactaza determina aparitia intolerantei la lactoza.
Lactaza este localizata la nivelul mucoasei intestinale, iar activitatea sa optima are loc la pH 6 si temperatura de 37°C. Sinteza lactazei la nivelul organismului este codata de gena LCT.
Mecanismul de actiune al lactazei este descris de capacitatea acestei enzime de a descompune molecula de lactoza (dizaharida) in galactoza si monomeri ai glucozei (zaharide simple). Astfel, acesti produsi cu molecula mai simpla pot fi absorbiti mai usor la nivel intestinal.
Principalul rol al lactazei este acela de a facilita digestia produselor lactate. Lactoza se gaseste in laptele tuturor mamiferelor, dar si in produsele derivate din acesta: branza, smantana si, intr-o cantitate mai mica, in lactatele fermentate, precum: iaurtul, kefirul, laptele batut etc. Lactoza este utilizata intens in industria alimentara, regasindu-se in multe alimente procesate, paine, prajituri, dulciuri, supe instant, mezeluri, dar si in industria farmaceutica, fiind un element suplimentar folosit in compozitia diverselor formule de medicamente.
Manifestarile date de intoleranta la lactoza constau in: greturi, regurgitari, voma, dureri, crampe abdominale, balonare, flatulenta si diaree.
Lactaza se regaseste in suplimente alimentare alaturi de alte enzime digestive sub forma de tablete, capsule sau picaturi.
Lactaza se regaseste in suplimente alimentare alaturi de alte enzime digestive sub forma de tablete, capsule sau picaturi.
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie