• La reducere!
  • -15%
Kangavites Multivitamine si Minerale 60 cpr Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Kangavites Multivitamine si Minerale 60 cpr Solgar, VITAMINE SI MINERALE

Kangavites Multivitamine si Minerale 60 cpr Solgar

Kangavites Multivitamin & Mineral Formula Berry 60 cpr masticabile Solgar
Formulă completă pe bază de multivitamine și minerale.
Aromă naturală de fructe de pădure.
Multivitamine pentru copii cu vârsta peste 3 ani.
3479
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
79,33 lei 93,33 lei -15%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 79 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 79 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,58 lei.


 
Kangavites Multivitamin & Mineral Formula Berry 60 cpr masticabile Solgar
Formulă completă pe bază de multivitamine și minerale.
Aromă naturală de fructe de pădure.
Multivitamine pentru copii cu vârsta peste 3 ani.
Beneficii:
-Conțin o combinație eficientă de vitamine și minerale, îmbogățite cu lecitină și pudră din fructe și legume (morcovi, sfeclă roșie, căpșune, mere, broccoli, caise), bioflavonoide din citrice, carotenoide și măceșe.
-Special create pentru juniori, conform celor mai recente date și cercetări științifice.
-Formula a fost concepută având în vedere nevoile de dezvoltare ale copiilor, cu obiectivul de a întări nivelul de sănătate în anii următori.
-Sub formă de tablete masticabile, cu gust plăcut de fructe de pădure sau fructe tropicale.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
Compozitie:
-Agenți de îngroșare: zaharoză, fructoză, manitol, celuloză microcristalină, xylitol, carrageenan, maltodextrină, alginat, gumă xantan,
-Calciu (sub formă de carbonat)64 mg 8%VNR*,
-Magneziu (sub formă de oxid) 32 mg 9%VNR*,
-Vitamina C (sub formă de ascorbat de sodiu) 60 mg 75%VNR*,
-Pudră de fructe și legume (morcovi, sfeclă, căpșune, mere, broccoli, caise) 56 mg %VNR*,
-Niacină (vitamina B3, sub formă de nicotinamidă) 10 mg NE 63%VNR*,
-Betacaroten din surse naturale 1.2 mg,
-Vitamina E din surse naturale (15 UI, sub formă de D-alfa tocoferil succinat)12 mg α-TE 100%VNR*,
-Fier (sub formă de fumarat feros) 2,5 mg 18%VNR*,
-Gumă de celuloză,
-Potasiu (sub formă de clorură de potasiu) 5 mg 0.3%VNR*,
-Acid pantotenic (sub formă de D-pantotenat, calciu) 5 mg 83%VNR*,
-D-biotină50 µg 100%VNR*,
-Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 1 mg 71%VNR*,
-Zinc (sub formă de oxid) 1.5 mg 15%VNR*,
-Riboflavină (vitamina B2) 0.85 mg 61%VNR*,
-Tiamină (vitamina B1, sub formă de mononitrat de tiamină) 0.75 mg 68%VNR*,
-Vitamina A (500 UI, sub formă palmitat de retinil) 150 µg RE 19%VNR*,
-Pudră de lecitină din soia 2.5 mg,
-Colină (sub formă de bitartrat) 500 µg,
-Vitamina D2 (100 UI, sub formă de ergocalciferol) 2.5 µg 50%VNR*,
-Acid folic (sub formă de acid pteroilmonoglutamic) 100 µg 50%VNR*,
-Cupru (sub formă de gluconat) 25 µg 2,5%VNR*,
-Mangan (sub formă de sulfat) 0,25 mg 12,5%VNR*,
-Bioflavonoide din citrice 150 µg,
-Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină) 3 µg 120%VNR*,
-Inositol 500 µg, Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 2,5 µg 4,5%VNR*,
-Extract pudră din măceșe (4:1) 500 µg,
-Iod (sub formă de iodură de potasiu) 22,5 µg 15%VNR*,
-Crom (sub formă de picolinat) 5 µg 12,5%VNR*.
Administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru copii  o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.
Rolul componentelor:
Acidul folic mai este cunoscut si sub denumirea de acid pteroyl-L-glutamic si se incadreaza in randul vitaminelor hidrosolubile din grupul B. Aceasta vitamina trebuie sa fie transformata la nivel hepatic in acid dihidrofolic, ulterior este folosita in organism. Corpul uman nu poate sintetiza folat (echivalentul natural al acidului folic), din aceasta cauza este necesar ca dieta zilnica sa cuprinda aceasta vitamina.
Acidul folic este o vitamină solubilă în apă (hidrosolubilă) a cărei origine vine de la cuvântul latin „folium“ („frunză“), întrucât prima dată a fost obţinut, în condiţii de laborator, din frunze de spanac. Vitamina se distruge uşor în procesul pregătirii alimentelor, mari cantităţi pierzându-se în timpul prelucrării şi conservării legumelor şi măcinării grâului. Acesta se găseşte în mod natural în drojdia de bere, în ficat, în frunzele zarzavaturilor.
Acidul folic şi grupul de compuşi înrudiţi, cunoscut sub denumirea generică de vitamina B6, servesc drept coenzime în reacţiile chimice implicate în biosinteza proteinei şi necesare pentru producerea normală a celulelor roşii ale sângelui şi pentru înmulţirea celulelor.
Deci, această vitamină este extrem de necesară organismului pentru producerea celulelor noi: celulele pielii, celulele părului, celulele albe imune ale sângelui, celulele roşii ale sângelui etc. Dar acidul folic participă şi la eliminarea grăsimii depuse în ficat şi la transformarea unui aminoacid în altul în vederea resintezei proteinelor organismului, întrucât aminoacizii sunt doar părţi componente ale altor structuri.
Orice femeie aflată la vârsta fertilă ar trebui să ia suplimente cu acid folic, mai ales în cazul în care îşi doreşte să devină mamă. Specialiştii susţin că această substanţă este deosebit de importantă pentru dezvoltarea normală a bebeluşilor, iar administrarea încă dinainte de a rămâne însărcinată este chiar mai importantă decât în primele luni de sarcină.
Acidul folic este o formă a vitaminei B9, ce are un rol extrem de important în formarea celulelor, şi mai ales a celor roşii. Atunci când nu este prezent în cantitate suficientă în dieta zilnică, se poate ajunge la anemie şi alte probleme. Pentru femeile însărcinate însă este şi mai important, întrucât previne defectele congenitale la bebeluşi, cum ar fi spina bifida şi alt defect de tub neural, malformaţii faciale precum buza de iepure sau gura de lup.
Dacă ceva nu este în regulă, anomaliile menţionate se formează în primele săptămâni de sarcină, când femeia de multe ori nici nu bănuieşte că urmează să devină mămică. Specialiştii avertizează că organismul nostru nu este capabil să stocheze acidul folic de la o zi la alta, astfel că avem nevoie de o alimentaţie zilnică extrem de bogată în această substanţă sau, mai simplu, să ne asigurăm doza zilnică necesară din suplimente sub formă de tablete sau capsule. Iată de ce este importantă administrarea acidului folic tuturor femeilor în perioada fertilă.
Fierul este un element care ar trebui să se regăsească în alimentaţia oricui, în orice etapă a vieţii. El este prezent în fiecare celulă din organism şi are un rol crucial în transportul oxigenului şi a substanţelor nutritive în organele vitale ale corpului. În lipsa acestui mineral, sănătatea are mult de suferit.
Potrivit Organizaţiei Internaţionale a Sănătăţii, lipsa de fier în organism reprezintă principala carenţă nutriţională din lume, peste 80% din populaţia globului suferă din pricina acesteia, cauza fiind reprezentată de consumul scăzut de alimente bogate în fier.
O alimentaţie bogată în fier asigură o bună circulaţie sanguină, prevenind astfel bolile cardiovasculare. Fierul ajută şi la transformarea zahărului din sânge în energie, oferind astfel rezistenţă la efort. Producţia de enzime, care joacă un rol important în crearea de noi celule, aminoacizi, hormoni şi neurotransmiţători, este strâns legată de un nivel optim de fier din organism.
De aceea, este necesar să consumăm alimente bogate în fier în perioada de recuperare după o anumită afecţiune sau după un efort fizic prelungit. Sistemul imunitar şi glanda tiroidă depind şi ele de fier pentru a-şi asigura funcţionarea corectă.
În plus, în timpul sarcinii şi a copilăriei, este important să nu existe deficienţe de fier deoarece acest mineral ajută la dezvoltarea creierului şi previne anemia, afecţiune care creşte riscul de naştere prematură şi malformaţii congenitale.
Doza zilnică recomandată de fier variază în funcţie de vârstă: 10 mg la copiii între 1-14 ani, 15 mg la adolescenţi, 8 mg la bărbaţi şi 18 mg la femei cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani şi 8 mg pe zi la femei şi bărbaţi peste 51 de ani. În cazul gravidelor, necesarul de fier este mai crescut, putând ajunge până la 27 mg pe zi.
Însă, pentru că este insuficient aportul de fier preluat numai din alimentaţie, de multe ori sunt recomandate suplimentele cu fier care, atenţie, trebuie administrate numai la indicaţia medicului. Suplimentele cu fier luate după ureche, în cantităţi mari, pot deveni toxice pentru organism şi pot duce la apariţia stărilor de greaţă, scădere bruscă în greutate şi respiraţie îngreunată.
De regulă, toxicitatea cronică de fier apare la bolnavii nevoiţi să facă regulat transfuzii de sânge şi la cei care suferă de o tulburare genetică numită hemocromatoză - care creşte riscul de ciroză hepatică, diabet zaharat, boli endocrine şi insuficienţă cardiacă.
Deficitul de fier poate duce la apariţia unor simptome precum oboseală, slăbiciune musculară, căderea părului, dureri de cap, depresie, ameţeli, lipsa poftei de mâncare şi paloarea feţei. Dacă resimţiţi astfel de simptome, este indicat să mergeţi la medic pentru că puteţi suferi de anemie. Femeile care au menstruaţie abundentă, gravidele şi cele care alăptează, donatorii de sânge, sportivii de performanţă, vârstnicii şi vegetarienii sunt categoriile cele mai expuse carenţei de fier.
Legenda spune că spanacul ar fi cea mai mai bună sursă de fier,  dar există numeroase alte alimente bogate în acest mineral. Important de precizat este faptul că există două tipuri de fier: hem şi non hem. Fierul hem este cel mai uşor de absorbit în organism şi poate fi găsit în alimente precum carnea de vită, organe, scoici, creveţi şi carne albă. În schimb, fierul non hem este ceva mai greu de asimilat şi se găseşte în principal în plante precum fasole verde, ciuperci,  linte, mazăre, cimbru şi germeni de cereale.
Alte surse importante de fier sunt: seminţele de chimion, de dovleac, de susan, brânza tofu, soia, măslinele, nucile şi gălbenuşul de ou. Reţineţi însă că prepararea termică a acestor alimente duce la scăderea conţinutului de fier, deci este important să le consumăm în stare cât mai naturală.
Borul este un mineral ce se găseşte în alimente şi în mediul înconjurător. Încă din anul 1920 borul a fost cunoscut ca un microelement esenţial pentru plante. Este suspectat a fi esenţial şi pentru oameni, însă nu există foarte multe date despre rolurile acestuia în organismul uman.
Până în prezent s-a descoperit că borul afectează metabolismul unor minerale ca magneziul, calciul şi fosforul, creşte nivelul de estrogen, împiedică formarea cheagurilor de sânge, creşte nivelul de testosteron şi distruge microorganismele ce produc infecţii la nivelul vaginului. Activitatea borului influenţează şi compoziţia chimică a sângelui, scheletului şi a creierului.
Borul este folosit încă din 1963 în tratarea artritei, reducând durerile produse de această afecţiune şi se presupune că un consum adecvat de bor poate să ajute la prevenirea acesteia. În prezent se efectuează cercetări în ceea ce priveşte capacitatea borului de a influenţa în mod pozitiv starea persoanelor ce suferă de osteoporoza.
Momentan nu există date suficiente pentru a stabili o doză zilnică recomandată, însă se cunoaşte nivelul minim de bor ce trebuie consumat şi anume 0.25 mg/zi. Există şi o estimare destul de largă a necesarului zilnic de bor pentru adulţi, aceasta este de 1-6 mg/zi.
Nici carenţa de bor nu a fost foarte bine studiată, dar primele dovezi arată că o cantitate insuficientă de bor în organism afectează negativ structura oaselor, metabolismul mineralelor, producţia de estrogen şi funcţia cognitivă.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 tablete
Forma de prezentare
Flacon
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare