Indulcitor pudra 500 g INTERHERB
Indulcitor pudra 500 g INTERHERB
De patru ori mai dulce, fără calorii, cu stevie, se dizolvă perfect.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 33 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 33 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,66 lei.
Indulcitor pudra 500 g INTERHERB
De 4x mai dulce, fără calorii, cu stevia, se dizolvă perfect.
O adevărată experiență a zahărului fără zahăr
Dezvoltat pentru cei care urmează o dietă dietetică sau diabetică ca îndulcitor de patru ori mai puternic, cu 0 calorii. Acum, cu un gust și mai plăcut pentru iubitorii de gust dulce. Datorită raportului corect de eritritol și stevia, este de patru ori mai dulce decât zahărul tradițional. Vă puteți îndulci cafeaua de dimineață, băutura preferată sau desertul cu sau fără vinovăție sau risc.
Mod de utilizare: Pentru a ajunge la acelasi gust ca zaharul cristal, folositi un sfert din cantitate!
Ingrediente: îndulcitori (eritritol, glicozide steviolice).
Originea ingredientului primar: China
Atenție:
Consumul excesiv poate provoca diaree!
Dacă este posibil, nu utilizați mai mult de 50g pe zi!
Pudra poate provoca sufocare dacă este consumată singură!
Aceste zaharuri nu se caramelizează și nu cristalizează.
Fabrica fără gluten: Acest produs nu este fabricat cu lapte, ouă, soia, grâu sau alte surse de gluten.
Instrucțiuni de depozitare: La temperatura camerei (15-25° C), uscat, fără miros, departe de copii mici. Resigilați-l după deschidere.
Rolul componentelor:
Eritritolul este un zahar non-caloric, obținut prin fermentație, mai puțin dulce ca zahărul obișnuit (având circa 60-70% din dulceața zahărului obișnuit). Studiile privind metabolismul și toxicitatea eritritolului nu au evidențiat efecte negative ale consumului acestui îndulcitor natural. Au fost efectuate mai multe studii toxicologice pe termen lung pentru a evalua siguranța eritritolului. Atât studiile pe animale cât și studiile clinice pe oameni au demonstrat în mod consecvent siguranța eritritolului.
Profilul metabolic al eritritolului este diferit de al celorlalți îndulcitori non calorici, cum ar fi xilitolul, maltitolul sau sorbitolul. Eritritolul este ușor și practic complet absorbit în intestinul mic, prin difuzie pasivă, similar cu fructoza. După absorbție, eritritolul este distribuit în întregime în organism, cu concentrații plasmatice maxime, care apar în primele 2 ore de digestie.
Până la 90% se elimină neschimbat în urină. Eritritolul are toleranță digestivă mult mai mare decât ceilalți îndulcitori polioli menționați. Acest lucru poate fi, în principal, atribuit faptului că este ușor absorbit și doar o mică fracțiune ajunge in colon. Alți polioli sunt greu absorbiți, provocând tulburări intestinale nedorite atunci când sunt consumați în cantități excesive. Aceste tulburări intestinale se referă la flatulență (fermentație) sau laxație (ca rezultat al efectelor osmotice). Din punct de vedere gastrointestinal, răspunsurile persoanelor care ingerează eritritol (cu doză de până la 0,8 g/kg greutate corporală), au fost comparabile cu cele provocate de zaharoză. Repetarea ingerării eritritolului la doze zilnice de 1g/kg greutate corporală nu prezintă efecte gastrointestinale mai frecvente decât cele provocate de zaharoză, indicând faptul că eritritolul este foarte bine tolerat. Din cauza profilului său metabolic, eritritolul nu furnizează energie organismului având valoarea calorică de zero calorii per gram. În plus, eritritolul nu crește concentrația plasmatică a glucozei sau a insulinei și, prin urmare, poate fi considerat ca fiind foarte sigur pentru diabetici.
Cele mai importante efecte sunt: Sănătatea dinților: studii numeroase demonstrează că eritritolul poate reduce riscul cariilor dentare.
Proprietăți antioxidante: eritritolul este capabil să afecteze metabolismul glucozei, să reducă peroxidarea lipidică și să protejeze rinichii de hiperglicemie.
Efecte de protecție vasculară: Majoritatea complicațiilor care apar din cauza cronică a hiperglicemiei își găsesc originea în deteriorarea endoteliului, un strat subțire de celule care căptușește sistemul cardiovascular. Sunt studii care sugerează că eritritolul poate reduce rigiditatea arterială și poate îmbunătăți funcția endotelială a vaselor mici.
Recent, s-a demonstrat că oamenii sunt capabili să transforme glucoza în eritritol în sânge. Ca urmare, s-a propus ca eritritolul să fie un marker biochimic al dietei supraglicemice (nutriție bogată în zahăr) și predictor al obezității. In același timp, printr–un mecanism de feedback, eritritolul poate inhiba consumul metabolic de glucoză, mai precis consumând eritritol se inhibă asimilarea zahărului în metabolism. Ca urmare putem afirma că eritritolul este un produs și al metabolismului uman, nu numai al bacteriilor și plantelor. Ca urmare, eritritolul devine un produs extrem de interesant pentru viitorul dietelor anti-obezitate.