- La reducere!
- -10%
Imunogrip 50ml PlantExtrakt
Imunogrip 50ml PlantExtrakt
Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,48 lei.
Imunogrip 50ml PlantExtrakt
Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii.
Beneficii:
-Stimulator imunitar general
-Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii
-Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii
-Efecte imediate fără şocuri fiziologice
-Prin prelucrare în stare proaspată şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.
-Cure pentru creşterea rezistenţei organismului, în:
-diferite stări cu imunitate scăzută,
-perioade cu risc crescut de îmbolnăvire (înaintea perioadei şi în perioada de expunere la virusurile gripale), în special la grupele cu risc crescut de îmbolnăvire (vârstnici, teren astenic), persoanelor din colectivităţi (cadre medicale, profesori, funcţionari publici, elevi, etc.)
-infecţii respiratorii recurente,
-convalescenţă după boli infecto-contagioase.
-Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate şi pentru un anumit timp (nu în mod continuu), mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, în urma unor studii, un ritm al administrărilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauză, nu mai mult de o perioadă de 6 săptămâni.
Compozitie:
-suc stabilizat şi standardizat obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultura ecologică a Laboratoarelor Plantextrakt).
Conţine alcool etilic de cereale 22 % vol.
Administrare: adulţi şi copii peste 7 ani: câte 2 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3-5 ori pe zi, în puţină apă, timp de 4 zile; după o pauză de 4 zile se repetă administrarea; repetarea ciclului de tratament nu trebuie să depăşească 6 săptămâni.
A se agita înainte de administrare!
Atentionari:
Contraindicaţii: boli autoimune, tumori maligne. Se administrează cu prudenţă în afecţiuni sistemice: tuberculoză, leucoze, colagenoze, scleroză multiplă, AIDS.
Reacţii adverse: foarte rar, reacţii de tip alergic, la persoanele alergice la polenul plantelor din familia Asteraceae (exemplu: muşeţelul, păpădia, gălbenelele etc.), caz în care se recomandă întreruperea tratamentului şi consultarea medicului.
Administrare: adulţi şi copii peste 7 ani: câte 2 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3-5 ori pe zi, în puţină apă, timp de 4 zile; după o pauză de 4 zile se repetă administrarea; repetarea ciclului de tratament nu trebuie să depăşească 6 săptămâni.
A se agita înainte de administrare!
Rolul componentelor:
Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.
Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar.
Echinacea este o plantă perenă, de 100-150 cm înălțime, cu frunze lanceolat ascuțite la vârf și dințate. Florile sunt dispuse solitar la vârfurile ramurilor. Florile tubulare sunt așezate bombat, sub formă de cupă întoarsă, înconjurate de flori ligulate, de culoare roz până la roșu intens. Înfloresc din luna iunie până în octombrie. Speciile de Echinacea sînt originare din nordul Americii, trei dintre ele (E.purpurea, E.pallida, E.angustifolia) prezentînd interes medical.
Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecții și pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut și pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală și sindromul oboselii cronice. Planta a fost utilizată în medicina populară a amerindienilor, în special pentru protecţia faţă de infecţiile respiratorii, gripă sau muşcăturile de şarpe. Peste 350 de studii clinice atestă efectele de tip imuno protector al Echinaceei în evoluţia infecţiilor respiratorii, ca şi posibilitatea utilizării ei în profilaxia acestor boli. Se recomandă administrarea preparatelor de echinacea încă de la apariţia primelor semne de boală şi pînă la dispariţia lor. Se utilizează sub formă de infuzie, capsule, sirop, comprimate iar extern intră în compoziția unor creme. Din echinaceea se pot folosi rădăcinile și floarea. Rădăcinile sunt mai des utilizate decât florile. Rădăcinile se obțin de la plante cu vârste mai mari de 4 ani iar florile se culeg când sunt complet deschise.
Echinacea conține substanțe active (polizaharide, alchilamide, flavonoide, uleiuri esențiale) care reduc intensitatea durerii, ameliorează inflamația, grăbesc cicatrizarea leziunilor și au puternic efect antioxidant.
Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.