- La reducere!
- -7%
Imuno Shake Proteic de Canepa si catina Bio 300g Canah
Imuno Shake Proteic de Canepa si catina Bio 300g Canah
IMUNO SHAKE PROTEIC DE CÂNEPĂ ECO este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, cătină, banane, baobab, camu camu, turmeric) care susține SISTEMUL IMUNITAR.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 88 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 88 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,76 lei.
Imuno Shake Proteic de Canepa si catina Bio 300g Canah
IMUNO SHAKE PROTEIC DE CÂNEPĂ ECO este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, cătină, banane, baobab, camu camu, turmeric) care susține SISTEMUL IMUNITAR. Un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT. Beneficii Bogat în proteine (25g), ce contribuie la menţinerea și la creșterea masei musculare.
Beneficii:
-Bogat în proteine (25g), ce contribuie la menţinerea și la creșterea masei musculare.
-Bogat în Vitamina C (264 mg), ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
-Bogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intestinal
-Bogat în minerale (Mg, Fe și Cu)
-Magneziul și Fierul contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.
-Cuprul contribuie la metabolismul energetic normal.
-Fără gluten, Fără zahăr adăugat
-O porţie de 30g oferă 7.6g proteină, 7.8g fibre, 80 de mg de vitamina C, 129mg Magneziu, 3mg Fier, 0.4mg Cupru şi 3g carbohidraţi.
IMUNO SHAKE PROTEIC DE CÂNEPĂ ECO este un amestec complex, format din 5 pudre (pudră de cânepă, pudră de cătină, baobab, camu camu, turmeric), ce oferă peste 18 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, Omega3, fibre, vitaminele C, E, K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, Zn, Cu și Mn). Pudra proteică de cânepă este în mod natural bogată în proteină completă (include cei 8 aminoacizi esențiali), fibre, vitamine și minerale, este non- alergică şi nu conţine fitoestrogeni. Pudra de cătină este foarte bogată în vitamina C, de două ori mai bogată decât măceşele şi de 10 ori decât citricele, cu un puternic efect vitaminizant şi remineralizant. Pudrele de turmeric, baobab și camu camu vin în completarea beneficiilor aduse de pudrele de mai sus, cu un conținut ridicat de antioxidanți naturali (Vit.C, Ca, Mg, Fe, Cu), necesari pentru întărirea sistemului imunitar. Combinaţia echilibrată dintre proteine, fibre, vitamine şi minerale face produsul o alegere perfectă pentru dietele vegane, vegetariene şi pentru cei care practică activităţi sportive.
Compozitie:
Pudră din semințe de cânepă* (36%), pudră de cătină* (36%), pudră de baobab*, pudră de camu camu*, chipsuri de banane*, turmeric*, guma xantan. * provenite din agricultură ecologică.
Administrare:
Instant.
Amestecă în blender 2 linguri (30gr) cu 250ml de apă, suc sau băutură vegetală. La nevoie poți adăuga miere sau alt îndulcitor natural. Consumă-l la micul dejun sau după un antrenament.
Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.
Informatii nutritionale:
100gr 30gr % din CR¹ % din CR¹
/100gr /30gr
Valoare energetică 1495 Kj 449 Kj 17.8% 5.3%
357Kcal 107Kcal 17.9% 5%
Grăsimi 18g 5g 25.4% 7.6%
din care
-acizi grași saturați 8.3g 2.5g 41.5% 12.5%
-a.g. mononesaturați 6.5g 2.0g
-a.g. polinesaturați 3.0g 0.9g
Glucide 12g 3g 4.5% 1.3%
din care
– zaharuri 6.0g 2g 6.7% 2.0%
Fibre 26g 7.8g
Proteine 25g 7.6g 50.8% 15.2%
Sare² 0.2g 0g
Vitamine și minerale
Vitamina C 264mg 79mg 330% 99%
Vitamin E (α tocoferol) 21mg 6.3mg 175% 53%
Vitamina K 78mg 23mg 104% 31%
Tiamină (B1) 0.9mg 0.3mg 81% 24%
Riboflavină (B2) 1.0mg 0.3mg 71% 21%
Niacină (B3) 6.0mg 1.8mg 38% 11%
Vitamina B6 1.2mg 0.4mg 84% 25%
Folatul (B9) 83mg 25mg 41% 12%
Calciu 180mg 54mg 23% 7%
Potasiu 1140mg 342mg 57% 17%
Fosfor 800mg 240mg 114% 34%
Magneziu 430mg 129mg 115% 34%
Fier 11mg 3mg 80% 24%
Zinc 7.1mg 2mg 71% 21%
Cupru 1.4mg 0.4mg 140% 42%
Mangan 5.9mg 1.8mg 295% 89%
Omega 3 0.5g 0.2g
ALA 0.5g 0.2g
Rolul componentelor:
Plantă binecunoscută din familia Cannabaceae, erbacee, anuală sau bienală, dioică (florile sunt unisexuate şi sunt dispuse pe indivizi diferiţi), de obicei ramificată, cu frunze lung peţiolate, 3 la 7 penate, cu foliolele lanceolate şi serate; florile femele reduse la perigon, cu o singură bractee şi grupate într-o inflorescenţă spiciformă, cele mascule formează panicule bogate în polen; fructul este o achenă gri-verzuie, lucioasă, lungă de 3,5-5 mm şi lată de 2,5-4 mm.
Botaniştii au polemizat multă vreme pe marginea încadrării botanice a cânepei, unii susţinând existenţa a mai multor specii, alţii doar a mai multor varietăţi. Se consideră totuşi că, de vreme ce plantele, prin hibridizare, produc seminţe fertile, cânepa poate fi clasificată ca o singură specie, dar cu cel puţin o subspecie importantă.
Locul de origine al cânepei este vestul Asiei şi India, unde Bast a raportat că aceasta se cultiva pentru seminţe. Cânepa a fost bine cunoscută de către grecii şi romanii din antichitate, dar se pare că aceştia nu erau familiarizaţi cu proprietăţile sale narcotice. Dioscorides menţiona doar că sucul proaspăt din seminţe domoleşte durerile de urechi, aceeaşi afirmaţie fiind făcută şi de către Galen. Herodot o menţionează, de asemenea, şi afirmă că sciţii o cultivau şi o foloseau pentru a-şi face haine. În India, în schimb, era cunoscută ca şi „stimulatoarea plăcerii”, „provocatoarea dorinţei”, „liantul prieteniei”, „cauza mersului legănat”, „autorul râsului” etc. Pliniu a menţionat planta sub numele de Cannabis. Denumirea plantei, derivă din grecescul cannabis şi latinescul sativa, însemnând folositor.
În nordul Europei planta a ajuns probabil înaintea migraţiei anglo-saxone. Aceasta era cultivată în special pentru extragerea fibrelor din care erau confecţionate articole de îmbrăcăminte şi frânghii. În sănătate, oficial folosite erau seminţele, care sunt menţionate în cărţile medievale ca şi calmante pentru tuse. În plus, seminţele de cânepă au constituit un ingredient popular pentru diferite feluri de mâncare, dar Matthiolus avertiza asupra efectului anafrodisiac manifestat la utilizarea frecventă. În Letonia, cânepa verde era consumată ca remediu pentru arsuri la stomac. În Rusia şi Grecia, uleiul de cânepă era consumat în timpul posturilor severe și prelungite, constituind uneori aproape singurul aliment. Medicinal, seminţele mai erau prescrise în caz de pleurezie, icter, viermi intestinali.
Seminţele, neposedând efecte hipnotice, sunt şi astăzi consumate ca aliment, proaspete sau preparate, fiind destul de gustoase, dar greu de separat de coajă. Acestea conţin în jur de 27,1% proteine, 25,6% grăsimi şi 7,4% carbohidraţi. Uleiul extras din ele este foarte nutritiv, bogat în acizi graşi esenţiali. În fitoterapie sunt folosite ca şi analgezice, antihelmintice, diuretice, emoliente, emenagoge, febrifuge, laxative şi tonice. Sunt utile în tratamentul constipaţiei cauzate de retenţia de lichide. Pot fi, datorită conţinutului de acizi graşi esenţiali, foarte utile în tratamentul multor afecţiuni nervoase.
În zona temperată, uleiul este preluat şi procesat de la plantele femele care au fost lăsate să stea după ce au fost recoltate plantele mascule producătoare de fibre. Fibrele se obţin din tulpini; acestea sunt puternice şi foarte durabile, şi sunt şi astăzi utilizate pentru confecţionarea ţesăturilor grosiere şi a frânghiilor. Uleiul obţinut prin deshidratarea seminţelor este folosit la iluminat, la fabricarea săpunurilor, vopselelor şi lacurilor etc. Atunci când sunt utilizate pentru fabricarea hârtiei, tulpinile sunt recoltate toamna şi topite sau aburite până când fibrele pot fi eliminate. Fibrele sunt fierte timp 2 ore sau mai mult, cu leşie, apoi bătute într-o moară cu bile sau Hollander bătător. Se obţine o hârtie de culoare albă.
Folosind inginerie de precizie și multă dragoste, procesul de producție dezvăluie bunătatea din semințele de cânepă, fără a risipi ce a creat natura.
In întreaga sa activitate, Canah, se asigură ca, prin utilizarea tehnologiilor inofensive şi a proceselor de producţie, protejează mediul înconjurător şi urmăreşte utilizarea sustenabilă a resurselor.
Satisfacţia clienţilor şi a consumatorilor reflectă progresele făcute de organizaţie în domeniul calităţii produselor şi serviciilor, precum şi eficacitatea sistemelor de management implementate.
Calitatea Canah este rezultatul efortului comun al tuturor angajaţilor, motivaţi şi instruiţi urmărind acest scop.