HRI Green Base 50 Capsule alcalinizante Vitalion, Tulburari Hormonale
HRI Green Base 50 Capsule alcalinizante Vitalion, Tulburari Hormonale

HRI Green Base 50 Capsule alcalinizante Vitalion

HRI Green Base 50 Capsule alcalinizante Vitalion

Adeseori, în spatele bolilor nu se află agenţii patogeni ci hiperaciditatea.  Consumăm cantităţi prea mari de alimente de origine animală care produc aciditate, bem prea multe băuturi acide, respectiv introducem o cantitate mare de glucide în organism. În afară de acestea, fumatul şi stresul produc la rândul lor aciditate.

209
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
89,90 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 89 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 89 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,78 lei.


 

HRI Green Base 50 Capsule alcalinizante Vitalion

Adeseori, în spatele bolilor nu se află agenţii patogeni ci hiperaciditatea. Cea mai frecventă cauză a hiperacidităţii este alimentaţia necorespunzătoare. Consumăm cantităţi prea mari de alimente de origine animală care produc aciditate (carne, caşcaval, ouă), bem prea multe băuturi acide (cafea, ceai, băuturi alcoolice), respectiv introducem o cantitate mare de glucide în organism. În afară de acestea, fumatul şi stresul produc la rândul lor aciditate.
Acidificarea cauzează o gamă largă de probleme de sănătate. Când echilibrul pH al organismului nostru se răstoarnă, trebuie să facem faţă mai multor probleme, ca de exemplu tulburări digestive, depresie, oboseală, osteoporoză, tensiune arterială ridicată, diabet zaharat, cancer, obezitate.
Restabilirea echilibrului pH necesită un regim alimentar corect. Aceasta înseamnă că trebuie să consumăm alimente alcalinizante (legume, fructe cu un conţinut redus de zahăr etc..), şi o mare cantitate de apă.
Tableta HRI Green Base ajută la restabilirea echilibrului pH al organismului Dvs., prin utilizarea acestuia obţineţi o mare cantitate de hrană verde, iar într-un mediu alcalin optim corpul se vindecă pe sine.
Odată cu restabilirea echilibrului pH, corpul va începe să se elibereze de grăsimile în plus, care s-au acumulat ca o consecinţă a acidificării. Creşte nivelul de energie şi se întăreşte sistemul imunitar al organismului.
Substanţe active:
iarbă de ovăz verde, iarbă de grâu verde, iarbă de lucernă, frunză de urzică, rădăcină de brusture.

Substanţe active:
Brusture:
Rădăcina conţine inulină (chiar şi 45%), mucoasă, substanţă amară (lactoni sescviterpenici) şi acizi organici.
Medicii naturişti din întreaga lume cunosc de mai multe secole că purifică foarte eficient sângele, este un bun diuretic, şi dizolvă piatra biliară şi de rinichi. Este componentul unor amestecuri care îmbunătăţesc metabolismul. S-a arătat că inulina, principala componentă a rădăcinii de brusture are un efect terapeutic demn de luat în seamă. Fortifică organele, si prin conţinutul natural de zahăr ajută la reglarea metabolismului zahărului.
Inulina este o fibră alimentară naturală care se găseşte în legume, şi este substanţa nutritivă a bacteriilor intestinale utile, restabileşte echilibrul florei intestinale. Pe lângă hrănirea şi menţinerea florei intestinale favorabile, inulina are un efect benefic asupra valorii pH a intestinului şi asupra volumului scaunului. Odată cu scăderea valorii pH a intestinului, creşte solubilitatea mai multor săruri minerale vitale, şi prin aceasta se îmbunătăţeşte şi alimentarea organismului cu calciu şi magneziu.
Inulina introdusă în organism pune capăt constipaţiei şi creşte frecvenţa scaunului. Astfel se scurtează timpul de tranzit al conţinutului intestinal, ceea ce împiedică posibilitatea producerii şi absorbţiei metaboliţilor toxici.

Frunza de urzică:
Frunzele şi rădăcina urzicii sunt folosite în scop terapeutic. Rădăcina conţine steroli, lignani şi polimeri de proteine polizaharide. Frunzele de urzică şi iarba conţin flavonoide, acid cinamic, substanţe minerale, acid ascorbinic, acid formic, iar perii acetil-colină, histamină şi serotonină.
Ca ceai medicinal are un domeniu larg de utilizare, este întăritor general, curăţă sângele, este diuretic, mai mult, s-a demonstrat că are un efect benefic împotriva cistitei, reumatismelor, artritei, bolilor de piele, căderii părului, tensiunii arteriale ridicate, gastritei. Primăvara, ceaiul de urzică este folosit de foarte mulţi oameni ca parte a curelor de curăţare a sângelui, deoarece spală bine rinichii şi elimină nisipul şi pietrele din rinichi, dar este bun şi pentru prevenirea acestor afecţiuni.
Ca baie de şezut se foloseşte pentru tratarea hemoroizilor, iar în formă de compresă pentru erupţiile cutanate. Ca utilizare externă este foarte bun pentru prevenirea căderii părului şi a mătreţii, respectiv împotriva seboreei. Conţinutul de acid silicic întăreşte ţesuturile conjunctive, unghii, bulbii de păr. Rădăcina urzicii (Urticae radix) este folosită în tratarea prostatei din cauza conţinutului ei de beta-sitosterin, creşte cantitatea urinei, scade volumul prostatei. Decoctul este folosit extern împotriva căderii părului şi mătreţii sau ca apă de baie împotriva reumatismelor.

Iarba de grâu:
Iarba de grâu detoxifiază şi creşte nivelul de energie. E o sursă perfectă de proteine, conţine într-o proporţie corespunzătoare toate aminoacidele esenţiale. Este unul dintre sursele cele mai bogate de vitamine A. Are efect alcalinizant, cu un conţinut ridicat de calciu, magneziu şi potasiu. Este bogată într-o proporţie egală în vitamine E, F, K şi B. Conţine şaptesprezece tipuri de aminoacizi, printre care şi opt tipuri pe care organismul nu poate produce în sine. Datorită conţinutului mare de clorofilă ajută la tratarea anemiei, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi alimentarea cu oxigen a celulelor şi ţesuturilor.
Are un conţinut semnificativ de B17 (laetril), care poate distruge celulele canceroase fără afectarea celulelor sănătoase. Vitamina B-17 prezentă într-o cantitate corespunzătoare împiedică funcţionarea substanţelor care declanşează transformarea canceroasă a celulelor. Este folosit în tot mai multe locuri ca metodă alternativă în formă de injecţie. Dar ce este de fapt vitamina B-17? Dr. Ernst T. Krebs cel tânăr a izolat în 1950, după mai mulţi ani de cercetare, o nouă vitamină, pe care la notat cu numărul de B 17 şi l-a numit Laetril. Practic, acest compus se găseşte în sâmburele tuturor fructelor. Acest factor se găseşte în mere, caise, prune, mandarină şi alte asemenea fructe; nu de puţine ori într-o concentraţie ridicată de 2-3 %.

Iarba de ovăz:
Iarba de ovăz conţine derivate de acid silicic în concentraţii mari, acestea formează în urină coloide de protecţie, care împiedică secreţia acidului uric şi protejează sistemul genito-urinar. Duce la scăderea nivelului de acid uric din sânge, putând fi folosit în tratamentul complementar al reumatismelor şi al artritei. Ajută la restabilirea nivelului de glucoză din sânge. Consumarea ovăzului are efect detoxifiant şi duce la scăderea nivelului de colesterol din sânge. Beta-glucanul, care se dizolvă în apă, leagă colesterolul şi astfel se elimină în mod continuu din organism. Cu decoctul plantei dezvoltate se tratează depresia, lipsa de estrogen caracteristică menopauzei, răceala,slăbiciunea provocată herpes zoster, scleroza multiplă.
Ceaiul este folosit la tratarea anxietăţii, a problemelor gastrice, a tulburărilor de somn, depresie. Este recomandat pentru completarea tratamentelor reumatismelor sau artritei. Întăreşte sistemul nervos, este anxiolitic şi are efect antidepresiv. Ovăzul este o sursă importantă de fibre solubile şi insolubile în apă. Aceste două proprietăţi opuse facilitează activitatea intestinală. Fibrele alimentare din ovăz care nu se dizolvă în apă cresc viteza de trecere a alimentelor şi de aceea substanţele toxice se absoarbă într-o măsură mai mică, se elimină din organism mai repede. Una din cauzele principale ale bolilor intestinului gros este alimentaţia săracă în fibre.

Lucernă:
Alcalnizează puternic şi ajută în rezolvarea oricărei probleme de sănătate, care este legată de cantitatea excesivă de acid gastric sau de membrana mucoasă deteriorată a stomacului şi intestinelor. Conţinutul său de calciu legat organic se integrează foarte bine în organism, de aceea, lucerna este potrivit pentru întărirea oaselor şi dinţilor, ca şi pentru prevenirea osteoporozei, respectiv pentru încetinirea procesului acestuia.
Pe lângă multiplele vitamine, lucerna conţine şi acid-L succinic care conform unor date încetineşte procesele de îmbătrânire ale organismului.
Conţinutul de fier organic al lucernei se absoarbe perfect, constituind un ajutor foarte important pentru multe femei care se confruntă cu lipsa de fier. Este o sursă excelentă de fibre, prin utilizarea ei regulată se poate preveni sau trata constipaţia.
Partea lucernei care creşte peste pământ, frunzele ei au un conţinut bogat de beta-carotină, vitamine B, C, D, E şi K, conţin potasiu, fier, calciu, iod, cupru şi fosfor, respectiv săruri minerale şi clorofilă.
Lucerna are un conţinut bogat de vitamina U, care este capabil să restabilească sănătatea mucoasei membrane deteriorate a stomacului şi intestinului. Facilitează absorbţia carbohidraţilor, proteinelor, calciului şi a fierului, precum şi absorbţia şi integrarea în organism a mai multor oligoelemente. Conţine în doze mari mai multe tipuri de vitamine solubile în grăsimi. Pe lângă acesta găsim în ea opt feluri de enzime esenţiale.
Poate fi utilizat în mod avantajos în cele mai multe tulburări gastrice acute şi cronice.
Are un efect benefic în cazul inapetenţei, balonării şi ulceraţiilor. Datorită conţinutului de vitamina U poate fi folosit foarte bine în tratarea ulcerului peptic. (Ulcerul peptic se formează în esofag, stomac sau intestin, după ce membrana mucoasă este atacată de lichidul gastric, şi la locul respectiv al aparatului digestiv se formează răni.) În acest caz lucerna neutralizează acidul gastric.
Este un bun laxativ, un diuretic şi antipiretic natural. Poate fi eficient şi împotriva guşei.
Datorită conţinutului ei de vitamină K protejează împotriva hemofiliei, moderează pierderea excesivă de sânge la menstruaţie, poate ajuta în cazul sângerării nasului, deoarece îmbunătăţeşte coagularea sângelui.
Întăreşte sistemul imunitar, încetineşte procesele de îmbătrânire, creşte performanţa fizică şi vitalitatea, îmbunătăţeşte somnul.
Poate fi folosit în tratarea infecţiei vezicii şi a prostatei. Este un diuretic uşor şi astfel poate fi un bun ajutor celor predispuşi la edeme. Are un efect benefic asupra durerilor articulare şi reumatice.
Ajută lactaţia.
Datorită conţinutului de substanţe active antifungice, poate fi utilizat împreună cu bacteria intestinala prietenoasă", acidofilus.

Mod de administrare: 3 comprimate pe zi la un adult.

Continut: 50 comprimate

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
50 cps
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare