Green Sugar Gelifiant 170 g Remedia
Green Sugar Gelifiant 170 g Remedia
Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 45 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 45 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,90 lei.
Green Sugar Gelifiant 170 g Remedia
Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
Mod de utilizare:
Green Sugar Gelifiant se dizolva in 200 ml apa, într-un vas de inox, la foc moderat, amestecand continuu.
Fructele spalate, curățate, taiate la dimensiunea dorită, se adaugă peste siropul obținut, împreună cu o lingură de zeamă de lămâie.
Se fierbe amestecul timp de 10 minute.
Se toarnă în borcane curate, se sigilează și sterilizează.
După răcire, se depozitează în mediu uscat, la temperatura de maxim 25 grade Celsius.
Ingrediente:
-Green Sugar (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol),
-Agar-agar.
Fara materii prime modificate genetic. 100% natural!
Valoare energetica: 21,5kcal/100gr.
Beneficii:
-Dulcețurile, gemurile și marmeladele fără zahăr se pot prepara cu foarte mare ușurință în propria bucătărie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Agar-Agar, 100% natural.
-Agar-Agar-ul este un produs obținut din alge (fierte, apoi răcite, purificate, apoi uscate), este inodor și incolor și conține calciu, iod, fosfor și fier.
-Acesta absoarbe glucoza și previne stocarea în organism a grăsimilor sau a zahărului în exces.
-Consumul de Agar-agar este recomandat și pentru controlul nivelului de colesterol din sânge, prin prevenirea asimilării grăsimilor.
Recomandări:
-Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
-Este recomandat în dietele de slăbire și poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, în cadrul unei alimentații echilibrate.
-De asemenea, poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării, precum și introdus în alimentația copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Atentionari:
Cantitate recomandata pentru 2kg de fructe: 340gr Green Sugar Gelifiant.
A se consuma de preferință în maxim 10 zile după desigilare.
Rolul componentelor:
Stevia rebaudiana este o plantă cu proprietăţi multiple, bogată în vitamina C și A, precum şi minerale: zinc, fosfor, magneziu, fier etc. folosită de secole atât ca îndulcitor natural cât şi pentru tratarea diferitelor afecţiuni. Înlocuieşte cu succes zahărul, fiind de 300 de ori mai dulce dar cu zero calorii. În comerţ se găseşte sub formă de pulbere, tablete sau lichid. Rezistă la temperaturi de 200°C fără a-şi pierde din proprietăţi, doar gustul devenind uşor amărui.
În alimentaţie se foloseşte în prepararea: îngheţatei, a prăjiturilor, a deserturilor, salatelor de fructe, în gumele de mestecat, la îndulcirea băuturilor răcoritoare, a ceaiului sau al cafelei.
În tratamente naturiste stevia se foloseşte sub formă de infuzie sau pulbere uscată ca supliment alimentar care ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, a ficatului şi a pancreasului reglând în acelaşi timp nivelul glicemiei din sânge. Printre proprietăţile steviei se enumeră: antiinflamator, antimicotic, antifungic, adjuvant în afecţiuni dermatologice (acnee, ciuperca piciorului etc.), candidoză, cure de slăbire (are zero calorii, reduce pofta pe dulce şi controlează pofta de mâncare), hipertensiune (reglează presiunea sângelui), diabet, infecţii urinare, previne gingivitele şi cariile dentare, înlătură dorinţa de a fuma sau de a consuma alcool şi este cardiotonic, antidepresiv, uşor sedativ fiind util în insomnii.