- La reducere!
- -10%
GREEN COFFEE COMPLEX 350MG 30CPS Adams Vision
GREEN COFFEE COMPLEX 350MG 30CPS Adams Vision
Green Coffee Bean Complex Adams este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 78 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 78 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,56 lei.
GREEN COFFEE COMPLEX 350MG 30CPS Adams Vision
Actioneaza impedicand absorbtia grasimilor si stimuleaza activarea metabolismului grasimilor in ficat, ambii factori avand un rol major in pierderea in greutate.
Dupa doua luni de aparitie la televiziunile din SUA, Green Coffee Bean Complex a ajuns si in Romania. Cafeaua asa cum o cunoastem noi este maro inchis, culoare pe care o primeste in momentul prajirii. Cafeaua neprajita, cafeaua verde, ofera beneficii foarte mari confirmate de mediul stiintific.
Boabele de cafea verde contin trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei:
- acidul clorogenic
- cafestolul
- kahweolul
Acestea au efect de a interveni in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor si stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului ajutand la eliminarea toxinelor. Green Coffee Bean Complex Adams are efect de blocare a stocarii grasimilor in stratul adipos, stimuleaza circulatia si previne formarea celulitei. Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa Green Coffee Bean Complex Adams este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor.
Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp.
Ingrediente Cantitate
- Extract de cafea verde (Coffea arabica ) 350.00 mg
- Extract de ceai verde (Camellia sinensis) 50.00 mg
- Cafeină anhidră (Coffea arabica) 50.00 mg
- Algă marină (Laminaria japonica aresch) 25.00 mg
- Otet din cidru de mere (Malus domestica) 25.00 mg
- Grapefruit (Citrus paradisi) 25.00 mg
- Acai (Euterpe oleracea) 25.00 mg
- African Mango (Irvingia garbonesis) 10.00 mg
- Resveratrol (Polygonum cuspidatum) 5.00 mg
- Alte ingrediente: Faina de orez, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatină.
MOD ADMINISTRARE
Ca supliment alimentar 1 capsula pe zi dupa o masa principala.
Rolul componentelor:
Boabele de cafea verde sunt boabe neprajite ce provin de la arborele de cafea (Coffea Arabica). Boabele de cafea verde sunt mai sanatoase decat boabele de cafea prajite, asta pentru ca, prin prajire, o parte din antioxidantii naturali ce se regasesc in cafea sunt inlaturati.
Cafeaua verde este cafeaua cruda, neprajita, neprelucrata termic, cu o aroma mult mai intensa decat cea clasica.
O serie de studii atesta faptul ca antioxidantii din cafeaua verde impiedica distrugerea celulelor, prin consumul acesteia fiind prevenite multe boli printre care si cele cardiovasculare.
Majoritatea persoanelor consuma cafeaua dupa ce aceasta a trecut printr-un proces intreg de prelucrare.
Cercetatorii au studiat efectele pe care le are asupra organismului consumul boabelor de cafea in stare cruda si au descoperit o serie de beneficii.
De asemenea, prin prajire si acidul clorogenic este indepartat, iar despre acesta se stie ca are un potential ridicat atunci cand vine vorba despre stimularea metabolismului si combaterea obezitatii.
Cafeaua verde a devenit faimoasa in anul 2012, atunci cand celebrul Dr. Oz a mentionat in cadrul propriei emisiuni ca boabele de cafea verde ard grasimile rapid. Incepand din acel moment, o serie de studii au fost facute pe aceasta tema, cele mai multe dintre ele confirmand efectele benefice pe care cafeaua verde le are.
Studiile realizate in ultimii ani au dovedit ca boabele verzi de cafea ajuta in lupta cu kilogramele in plus
Consumul de boabe de cafea neprajite scade tensiunea arteriala
Impiedica acumularea depozitelor de grasime
Cofeina din boabele verzi de cafea are efecte pozitive asupra dispozitiei tale
Cofeina din boabele verzi imbunatateste concentrarea si memoria
Suprima apetitul, reducand poftele
Scade nivelul de colesterol din sange
Reduce efectul radicalilor liberi asupra frumusetii pielii
Hidrateaza pielea datorita acizilor grasi precum acidul arahidonic ori acidul linoleic
Intareste sistemul imunitar
Combate calvitia
Există mai multe legende ale ceaiului verde. Potrivit legendei indiene, Gautama Buddha, cel care a răspândit învăţăturile lui Budha, în anul 520 Î.H. plecat să ducă budhismul din India în China, a promis să mediteze nouă ani. Dar, în timpul meditaţiei a adormit. Trezindu-se, a fost atât de supărat încât, pentru a nu mai adormi, şi-a tăiat pleoapele ochilor şi le-a aruncat pe pământ. Pe locul unde au căzut, a răsărit o nouă plantă, şi, ca pentru a-i onora sacrificiul, planta servit ulterior altor discipoli pentru a-şi menţine starea de veghe în timpul meditaţiilor.
Astăzi se ştie că ceaiul verde este cea mai consumată băutură din lume, după apă. Este cel mai mult utilizat în Asia, în special în Japonia şi China.
Folosit prima dată în timpul dinastiei Song (960-1270), pulberea fină din frunzele de ceai, denumită nămol de ceai, nu mai este populară în China dar este încă pe larg utilizată în Japonia. Cultivarea ceaiului verde în Japonia a început din secolul XI de către călugării budişti care au dezvoltat de asemenea şi metode de procesare şi preparare a pulberii din frunze, denumită „macha”. În japoneza cha înseamnă ceai, iar ma înseamnă pulbere.
Medicina chineză foloseşte frunzele de ceai verde pentru tratarea migrenelor, stărilor de greaţă, diareei cauzată de malarie şi a problemelor digestive; sunt folosite de asemenea pentru prevenirea cancerului.
În India, preparatele din ceai verde sunt folosite tradiţional în diaree, inapetenţă, stările de sete intensă, migrene, dureri cardiace, febră şi oboseală.
A fost introdus în Europa ca băutură de către compania olandeză India de Est în jurul anului 1610. Ceaiul iniţial importat în Europa a fost sub formă de ceai verde. Şi nu după multă vreme, au început să-i fie apreciate şi proprietăţile curative, fiind inclus în multe cărţi medicale de epocă: în Culpeper’s Complete Herbal (1880) ca diuretic, stomahic şi util în dureri de cap, acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos fiind considerată un efect secundar; se preciza că infuzia concentrată este prejudiciabilă pentru „nervii slabi” dar salutară pentru dorerile de cap acute şi stările de mahmureală; în ‘Precis de Matiere Medicale’ a fost prezentat ca singura plantă importantă din punct de vedere medical din familia Camelliaceae, fiind incluse şi detalii pentru preparare şi surse ale ceaiului, iar ca indicaţii terapeutice – utilizare externă ca soluţie astringentă iar internă ca tonic şi digestiv, diuretic mediu în artrite, diaforetic şi stimulent general. Mai era recomandat pentru dureri de cap nevralgice.
În prezent cel mai mult ceaiul verde este folosit în probleme stomacale, migrene, simptome de oboseală, vomă şi diaree, şi nu în ultimul rând ca stimulent, şi în curele de slăbire.
Datorită conţinutului de cafeină frunzele de ceai verde prezintă efect stimulent central, antidepresiv şi diuretic. S-au reportat de asemenea efecte inotropic pozitiv, astringent, stimulent al secreţiei acide gastrice, de glicoliză şi lipoliză, fiind astfel incluse în palmaresul său proprietăţi hipocolesterolemiante şi hipoglicemiante. Frunzele de ceai verde sunt utile în stimularea apetitului, în stări de sete, ca diaforetice, diuretice, detergente şi resolvente.
Taninurile prezente în frunzele de ceai îi conferă proprietăţile astringente. Catecholii ajută la îmbunătăţirea funcţionării capilarelor şi altor vase sangvine mici.
Mai sunt utile în poliomielită, reumatism şi infecţii respiratorii, pentru reducerea efectelor expunerii la radiaţii, ca şi în prevenirea cariilor dentare, şi sunt cunoscute bineînţeles pentru efectul lor antioxidant.
Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.