- La reducere!
- -8%
Goat`s Milk - Tratament regenerant pentru maini 50 ml
Goat`s Milk - Tratament regenerant pentru maini 50 ml
Tratament regenerant pentru maini cu piele uscata si foarte uscata cu tendinta de crapare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 14 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,28 lei.
Goat`s Milk - Tratament regenerant pentru maini 50 ml
Tratament regenerant pentru maini cu piele uscata si foarte uscata cu tendinta de crapare.
Beneficii:
- Pentru pielea uscată și foarte uscată, cu tendință de crapare.
- Reglează funcțiile barierei de protecție a pielii.
- Oferă hidratare intensă, hrănește și consolidează pielea.
- Luminează petele de pigmentare.
Mod de utilizare:
Masează o cantitate mică de cremă în mâini și lasă până la absorbție.
Ingrediente:
- complex de lapte de capră
- ulei de masline
- unt de shea
Rolul componentelor:
Laptele de capra este un adevarat remediu in tratarea problemelor de sanatate, dar si pentru mentinerea frumusetii, fiind binecunoscut faptul ca regina Cleopatra facea baie in lapte de capra pentru a-si mentine pielea curata si sanatoasa. Acest aliment minune, supranumit elixirul tineretii, face parte si astazi din compozitia multor produse cosmetice, gratie calitatilor sale antiinflamatorii care-l recomanda pentru intretinerea tenului cu probleme, a tenului sensibil sau imbatranit prematur. De asemenea, laptele de capra sau branza de capra sunt recomandate pentru albirea tenului si eliminarea pistruilor, iar daca este combinat cu miere de albine contribuie la vindecarea mai rapida a vanatailor. Totodata, zerul din lapte de capra ajuta la vindecarea eczemelor si degeraturilor. Baut ca atare, laptele de capra creste productia naturala de colagen a organismului.
Laptele de capra contine calciu, vitamina A, vitaminele B, vitamina D si este bogat in magneziu, zinc, fosfor si potasiu, dar este sarac in acid folic. Practic, o cana de lapte de capra ofera un sfert din doza zilnica recomandata de calciu si vitamina A si 14,5% din cantitatea zilnica recomandata de potasiu, adica aproximativ 500 mg, in timp ce sodiu contine doar 121, 5 mg. De asemenea, laptele de capra contine cazeina, o proteina foarte bine tolerata de organism, si triptofan, si, fata de laptele de vaca, contine o cantitate mult mai mica de lactoza, fapt ce-l face acceptat si de organismul persoanelor care se confrunta cu intoleranta la lactoza.
Pe de alta parte, laptele de capra contine grasimi care sunt mult mai rapid digerate de organism fata de cele regasite in laptele de vaca si, in plus, contine acizi grasi esentiali in proportie de pana la 35%, in timp ce laptele de vaca are in jur de 17% acizi grasi esentiali. Laptele de capra contine oligozaharide, elemente care contribuie la formarea bacteriilor intestinale bune, cele ce protejeaza organismul impotriva infectiilor.
Untul de shea se obţine din nucile arborelui de Shea-Karité şi este originar din savanele din vestul Africii. Arborele de shea (Vitellaria paradoxa) face parte din familia Sapotaceae şi creşte în ţări precum: Kamerun, Kongo, Guineea, Nigeria, Sudan, Uganda etc.
Arborele de shea rodeşte după vârsta de 10-15 ani, iar sâmburele fructului este numit nucă. Cea mai bogată recoltă se obţine după ce arborele de shea atinge vârsta de 20-30 de ani, când se recoltează în jur de 15-20 kilograme de fructe. Fructele au o dimensiune asemănătoare cu prunele şi se coc intre 4 şi 6 luni. Dintr-un kilogram de fructe se obţin în jur de 400 grame de fructe deshidratate. Dar nu doar sâmburele se foloseşte, ci şi pulpa fructului care este comestibilă iar frunzele şi rădăcina se folosesc în scop terapeutic.
Untul de shea este considerat „aurul Africii” fiind utilizat nu doar pentru îngrijirea pielii, ci şi la gatit şi iluminat, fiind un ulei care arde. Nucile de shea conţin în jur de 60-70% grăsimi, dintre care acizi graşi esenţiali, antioxidanţi naturali şi vitamine precum: A, E și F, toate acestea contribuind la regenerarea, hrănirea şi hidratarea pielii. Untul de shea se obţine astfel: nucile coapte se zdrobesc ori se macină, se amestecă cu apă şi compoziţia se încălzeşte uşor pe foc. Uleiul care se ridică la suprafaţă se îndepărtează şi se lasă la răcit. Din acest ulei se obţine o grăsime de culoare gălbuie spre alb cu un miros crud specific.
În Africa untul de shea se produce în cantităţi mari, pentru protejarea şi hrănirea pielii expuse la soare, se depozitează în butoaie de lemn şi se exportă peste tot în lume.
Cel mai des untul de shea se foloseşte în scop cosmetic, în stare pură sau în amestec cu alte uleiuri, datorită proprietăţilor sale hrănitoare şi hidratante. Untul de shea se absoarbe uşor în piele, îngrijeşte pielea deshidratată şi părul degradat. Este recomandat în caz de: eczemă, psoriazis, alergii cutanate, dermatite, bătături, oferă protecţie UV, alină durerile musculare, mâncărimile cauzate de inţepăturile de insecte, în cazul arsurilor este un bun antiinflamator şi cicatrizant, pentru tenurile mature are efect antirid, poate fi folosit ca balsam de buze, iar în sarcină previne vergeturile şi nu în ultimul rând hrăneşte pielea sensibilă a bebeluşilor.
Ziaja este un producător polonez de produse farmaceutice și cosmetice de înaltă calitate bazate pe ingrediente eficiente pentru îngrijirea tenului, corpului și părului. Compania a fost înființată în 1989 de doi farmaciști, Aleksandra și Zenon Ziaja.
Compania noastra a provenit din pasiune si dorinta de a face preparate terapeutice si cosmetice de ingrijire a pielii cu cele mai simple formule, bazate pe experienta farmaceutica si inspirate de climatul de coasta dur.
De la bun început urmăm reguli clare și simple și, mai presus de toate, onestitate față de Clienții și Partenerii noștri. Concentrarea noastră pe îmbunătățirea și dezvoltarea continuă ne face o companie orientată spre viitor și inovatoare.
Îngrijire facială, corporală, de păr și intimă – în fiecare dintre aceste categorii suntem în partea de sus a pieței cosmetice poloneze. Acest succes provine din munca grea și dăruire enormă, precum și din mare entuziasm și creativitate. Încercăm să ne bazăm pe potențialul Pomerania și rădăcinile poloneze cât mai mult posibil.
Am început cu cremă de ulei de măsline, care continuă să se vândă cu succes până în această zi.