• La reducere!
  • -15%
Glicostat 60 cps Fares, Terapia Diabetului
Glicostat 60 cps Fares, Terapia Diabetului

Glicostat 60 cps Fares

Glicostat M97 60 cps Fares

Susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină.

2096
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
39,25 lei 46,18 lei -15%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,78 lei.


 

Glicostat M97 60 cps Fares

Susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină.

Beneficii:
-susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină
-susţine buna funcţionare a pancreasului endocrin
-îmbunătăţeşte vascularizaţia pancreasului
-stimulează formarea celulelor beta-pancreatice
-antioxidant
-susţine metabolismul glucidic
-susţine funcţiile pancreasului

Compozitie/capsula:
-extract uscat de fructe de castravete amar (Momordicae fructus) standardizat în min. 8% polipeptide 235 mg
-seminţe de schinduf (Foenugraeci semen)
-extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10% oleuropeină
-rădăcină de ginseng (Ginseng radix)
-extract total uscat 10:1 de frunze de dud (Mori folium) 23,5mg
-frunze de Gymnema sylvestre.

Administrare:
Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, imediat după mesele principale.
Copii peste 12 ani si adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, imediat după mesele principale.
Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Administrarea se face termen lung.

Rolul componentelor:
Castravetele amar (Momordicae fructus), intră în mod uzual în alimentaţia zilnică a populaţiilor din zonele subtropicale şi tropicale din India, Nepal, China, Africa, Mexic, etc. Susţine
metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină. De asemenea, susţine creşterea numărului celulelor beta-pancreatice producătoare de insulină.

Frunzele de dud contribuie la menţinerea unui metabolism echilibrat al carbohidraţilor în organism; poate stimula producţia de insulină şi reduce rata de descompunere a polizaharidelor.

Frunzele de măslin ajută la menţinerea unui echilibru fiziologic de glucide în organism.

Rădăcina de ginseng contribuie la un metabolism normal al glucozei şi ajută la menţinerea unui nivel normal de glucoză, ca parte a unui stil de viaţă sănătos.

Seminţele de schinduf favorizează metabolizarea glucozei și menținerea valorilor normale ale glicemiei.

Frunzele de Gymnema sylvestre acţionează prin creşterea secreţiei de insulină, stimularea regenerării celulelor beta-pancreatice, creşterea utilizării glucozei şi inhibarea absorbţiei de glucoză la nivel intestinal.

Atentionari:
Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Rolul componentelor:
Castravetele amar vegetează în zone tropicale, incluzând zona Amazoniană, estul Africii, Asia şi Caraibele, fiind cultivat în America de Sud atât în scopuri alimentare cât şi în scopuri medicinale.
Este o plantă erbacee din familia Cucurbitacee (familia bostanului), căţărătoare, cu cârcei, ajungând până la 5 m lungime. Prezintă frunze simple, alterne, septate cu 3 până la 7 lobi. Fiecare plantă poartă separat flori mascule sau femele galbene. Fructele, castraveţii, prezintă o formă oblongă şi un exterior verucos distinct. În Emisfera Nordică, înflorirea are loc în iunie-iulie iar fructificarea din septembrie până în noiembrie.
Denumirea latinească Momordica înseamnă „a muşca”, făcând referire la marginile zimţate ale frunzelor, care apar ca şi când ar fi fost muşcate. Toate părţile plantei au gust amar.
Populaţiile locale amazoniene şi triburile indigene sud-americane cultivă castravetele amar în grădinile proprii folosindu-l în mâncăruri pentru aromatizare.
Ca plantă medicinală, castravetele amar are o istorie îndelungată de utilizare în cadrul acestor populaţii, astfel, ceaiul din frunze este folosit pentru diabet, pentru eliminarea gazelor intestinale, pentru a provoca menstruaţia, şi ca antiviral în pojar, hepatite, şi afecţiuni febrile. Topic este utilizat în răni, iritaţii, şi infecţii, iar intern şi extern pentru viermi şi alţi paraziţi.
În fitoterapia braziliană este utilizat în tumori, răni, reumatism, malarie, inflamaţii, infecţii vaginale, probleme menstruale, diabet, colici, febră, hemoroizi, viermi. Mai este folosit de asemenea ca afrodisiac şi ca abortiv.
În Mexic, întreaga plantă este folosită în diabet, în dizenterie, iar rădăcina este un reputat afrodisiac; medicina naturistă peruviană utilizează frunza sau părţile aeriene în tratamentul pojarului, malariei, inflamaţiilor iar în Nicaragua frunza este în mod obişnuit folosită în durerile de stomac, diabet, febră, răceli, tuse, dureri de cap, malarie, probleme menstruale, hipertensiune, infecţii, şi ca ajutor pentru naşteri.
Castravetele amar conţine o varietate de compuşi biologic activi incluzând triterpene, proteine şi steroizi. O proteină găsită în castravetele amar – momordina – a demonstrat clinic activitate anticanceroasă pe limfoamele Hodgkin la animale; şi alte proteine izolate din plantă au demonstrat activitate antitumorală şi antivirală.
În numeroase studii, cel puţin trei grupuri diferite de compuşi găsiţi în toate părţile plantei, care includ un amestec de saponine steroidice (charantine), peptide similare insulinei şi alkaloizi, au demonstrat clinic proprietăţi hipoglicemiante sau alte acţiuni cu beneficii potenţiale în cazul diabetului.
Mai mult de 100 de studii in vivo au demonstrat efectele de reducere a glicemiei ale acestui fruct. Acesta a arătat de asemenea abilitatea de a îmbunătăţi aportul celular de glucoză, de a stimula eliberarea insulinei, şi de a potenţa efectul acesteia. În alte studii in vivo, fructul sau seminţele de castravete amar au redus colesterolul total. Într-un studiu, nivelele ridicate de colesterol şi trigliceride la şobolanii diabetici au fost reduse până la normal după 10 săptămâni de tratament.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 cps
Forma de prezentare
Flacon
De fapt, tradiţiile dacice au prins contur chiar mai devreme, prin înfiinţarea primei farmacii din Orăştie, „La Leul de Aur”, consemnată în anul 1697.
Două secole mai târziu, la conducerea farmaciei îl găsim pe Andrei Farago, un farmacist vizionar, personalitate marcantă în lumea ştiinţifică din perioada interbelică.
Pasiunea sa pentru plantele medicinale, dar şi pentru lucrurile bine şi corect făcute, au dus la trecerea înţelepciunii populare sub semnul ştiinţei, prin fondarea, în anul 1929, a firmei „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”, care astăzi poartă numele Fares.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare