- La reducere!
- -10%
GEL ALOE VERA NATUR ORGANIC CU PULPA - STICLA 1L AGHORAS
GEL ALOE VERA NATUR ORGANIC CU PULPA - STICLA 1L AGHORAS
Pentru persoanele carora sucul/gelul de Aloe Vera le place foarte mult, precum si pentru cele care realizeaza tratamente pe termen indelungat, punem acum la dispozitie sub marca AquaNano, un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantitati foarte reduse de conservanti de uz alimentar).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 77 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 77 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,54 lei.
GEL ALOE VERA NATUR ORGANIC CU PULPA - STICLA 1L AGHORAS
Pentru persoanele carora sucul/gelul de Aloe Vera le place foarte mult, precum si pentru cele care realizeaza tratamente pe termen indelungat, punem acum la dispozitie sub marca AquaNano, un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantitati foarte reduse de conservanti de uz alimentar).
Aloe-Natur - gel organic de Aloe Vera se adreseaza famililor, dar si micilor producatori, care doresc sa incorporeze in produsele lor cosmetice sau alimentare un gel de Aloe cat mai natural.
A se remarca faptul ca acest gel este de consistenta foarte lichida, el fiind asemanator, mai degraba, cu un vin alb, foarte onctuos (atat ca si consistenta, dar si in ceea ce priveste culoarea).
Nuanta galben verzuie este fireasca pentru un gel obtinut din frunze procesate mecanic, automatizat, caz in care o mica parte din clorofila din frunze apare in produs.
Culoarea nu este data de latexul secretat de frunze dupa taiere, latex cu continut ridicat de aloina (foarte laxativ), aloina fiind separata din gelul propriu-zis.
Pulpa rezultata in urma stoarcerii este indepartata din produs prin filtrare, in cazul acestui produs. Gustul si aroma sunt specifice, usor neplacute pentru persoanele neobisnuite cu el, multi consumatori fiind la inceput respinsi de tenta "de medicament" a gustului si mirosului acestui produs, care insa devin foarte rapid chiar placute, fapt firesc, ele fiind naturale. Pentru a-l face mai usor de consumat, putin suc de lamaie, sau alte sucuri de fructe, in combinatie cu miere de albine sau zahar brun, fac din acest produs o adevarata delicatesa.
Administrare:
Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apa, in proportie de 1:5...1:10, dupa gust. Desigur, atunci cand se consuma in cantitati foarte mici, in scop terapeutic, se poate utiliza si nediluat.
Descriere:
Virtutile gelului de aloe sunt unanim recunoscute. Efectele sale sunt cu atat mai numeroase cu cat el este mai aproape de forma sa pura, asa cum este continut in planta.
De aceea, acest gel va este oferit sub forma sa nepasteurizata, doar stabilizata cu conservanti obisnuiti pentru uz alimentar (dar intr-o cantitate foarte mica).
Procesarea industriala a frunzelor de aloe se realizeaza intotdeauna prin micronizarea frunzelor, urmata de presare, extragerea aloinei si antrachinonelor, urmata, eventual, de procesare. De aceea, culoarea sa usor verzuie si gustul specific sunt firesti pentru gelul natural, obtinut din frunza integrala, care nu este supusa tratamentelor enzimatice si decolorarii.
Totodata, el este foarte lichid, fiind obtinut prin presarea sucului in filtre presa. In mod normal, mucopolizaharida (gelul propriu-zis) nu isi pastreaza consistenta decat pentru scurt timp dupa ce a fost extras. Din acest motiv, unii producatori aleg sa dea gelului o consistenta mai ridicata prin utilizarea unor gelifianti (gume guar, xantan sau gellan). In ceea ce ne priveste, noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic, preferand sa mentinem puritatea si caracterul natural al produsului.
Nota: spre deosebire de Aloe Pur, Aloe Natur este un gel din care nu s-a separat pulpa. De aceea, este posibil sa sedimenteze, intr-o anumita masura.
Mod de pastrare:
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.
Ingrediente:
Aloe Vera gel (99,5%), Potassium Sorbate (0,1%), Sodium Benzoate (0,1%), Citric Acid (0,3%)
Rolul componentelor:
Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în fomă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
În scopuri teraputice se folosesc atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, şi anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul.
În acelaşi timp, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.
Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Aghoras Invent sunt prezenti pe piata cu o selectie de produse pe baza de argint si aur coloidal pentru tratarea diverselor afectiuni dermatologice, cresterea imunitatii si intarirea memoriei si a sistemului nervos.