Garcinia Cambogia 60 capsule Pro Natura
Garcinia Cambogia 60 capsule Pro Natura
Garcinia este un fruct mic din Asia cu multe proprietati extraordinare in pierderea greutatii corporale.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.
Garcinia Cambogia 60 capsule Pro Natura
Beneficii:
-Intervine in metabolismul glucidelor si lipidelor combatand formarea si depozitarea tesuturilor adipoase
-Regleaza apetitul si favorizeaza pastrarea siluetei
-Antiadipos, hipocolesterolemiant
-Principalul component al garciniei este acidul hidroxicitric (HCA) ce are rol important in activarea si reglarea metabolismului, intervenind in metabolismul lipidic, glucidic, proteic
-Contribuie si la instalarea starii de satietate
-Produsul faciliteaza arderea grasimilor; poate reduce formarea tesutului adipos
-Scade nivelul colesterolului seric
-Excelent ajutor pentru pierderea kilogramelor in plus
-Garcinia cambogia intervine in metabolismul glucidelor si lipidelor, impiedicand formarea si depozitarea colesterolului si grasimilor
-Produsul favorizeaza modelarea corporala, regleaza apetitul, faciliteaza arderea tesutului adipos
Compozitie:
-Garcinia (Garcinia cambogia) 0,190g/cps
Administrare:
1cps x 3/zi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, in cure de 3 luni
Prezentare: Flacon cu 60 capsule
Rolul componentelor:
Garcinia cambogia este un arbore din familia Guttiferae originar din Asia tropicală, cu frunze de culoare verde închis, lucioase, eliptic – obovate; înfloreşte în timpul sezonului cald, iar fructele se coc în timpul sezonului ploios şi sunt cam de mărimea unei portocale, ovoide, galbene sau roşii când sunt coapte, cu 6-8 şanţuri, 6-8 seminţe înconjurate de un tegument suculent; sunt comestibile dar prea acre pentru a fi mâncate crude. Fructele sunt apreciate pentru coaja lor uscată, utilizată în Travancore – Cochin şi Malabar ca şi condiment aromatizant în curry, în loc de tamarind sau lime. În Ceylon, fructele încă necoapte sunt murate, pericarpul gros este tăiat în felii, uscat la soare şi păstrat pentru utilizări ulterioare.
De-a lungul părţii Vestice din sudul coastei Indiei, Garcinia cambogia este cunoscută ca „Goroka” sau „Kattcha puli”. Este implicată în procesul de uscare a peştelui în special în Sri Lanka datorită proprietăţilor sale antibacteriene, iar multe specii de Garcinia sunt utilizate pentru prepararea alimentelor în Tailanda, Malaezia sau Burma.
Datele ştiinţifice au arătat că substanţa activă majoră din fructele de garcinia este acidul hidroxicitric, care îi conferă şi gustul acru caracteristic. Din punct de vedere chimic, acidul hidroxicitric este similar cu acidul citric găsit în portocale şi alte citrice. Seminţele conţin 30-31% grăsimi saturate comestibile asemănătoare cu untul kokam obţinut din Garcinia indica. Pe lângă utilizarea sa pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, extractele din garcinia sunt uneori utilizate ca remediu popular purgativ în tratamentul viermilor intestinali şi a altor paraziţi, pentru tumori, dizenterie şi în afecţiunile digestive biliare. Decoctul din coajă este administrat în afecţiuni reumatismale şi intestinale.
În sistemul medicinal indian ayurvedic se consideră că acest tip de fructe cu gustul acru ajută digestia. Se consideră că sucul din fruct mai posedă proprietăţi antiscorbutice şi cardiotonice.
Utilizările moderne se bazează pe faptul că, în organism, carbohidraţii din alimente sunt descompuşi până la glucoză care este stocată sub formă de glicogen. Când depozitul de glicogen este saturat, excesul de glucoză este convertit în grăsimi şi colesterol. Extractul de Garcinia cambogia inhibă în organism conversia glucozei în grăsimi şi colesterol prin inhibarea anumitor procese enzimatice. Creşterea depozitării glicogenului, ajută semnificativ la reducerea nevoii, a poftei de mâncare, inducând astfel reducerea greutăţii corporale.
Prin inhibarea activităţii ATP-citrat liazei, acidul hidroxicitric reduce disponibilitatea acetilco-enzimei A, piatra de temelie pentru sinteza acizilor graşi şi a colesterolului, aceasta putând de asemenea determina organismul să îndepărteze lipoproteinele de densitate joasă (LDL) din sânge.
Infiintata in 1992 Medica este o companie recunoscuta pe plan international cu un renume de prestigiu pe piata de produse farmaceutice. Cu o filozofie care incurajeaza transparenta totala, acest brand promoveaza peste 1000 de suplimente alimentare inovatoare si tratamente bazate pe cercetari riguroase si a fost premiat cu peste 42 de medalii de excelenta recunoscute pe plan international.
Medica si-a consolidat activitatea in domenii terapeutice printr-o gama larga de produse naturiste care promoveaza imbunatatirea calitatii vietii si mentinerea sanatoasa a organismului.