GARCINIA CAMBOGIA 500 MG, 90 CPS-GNC
GNC Herbal Plus® Garcinia Cambogia 500 mg
Garcinia cambogia este copac nativ din India si Sud-estul Asiei, fructul semanand cu un dovleac mic. Coaja fructului este o sursa semnificativa de acid hidroxicitric (HCA), molecula responsabila pentru beneficiile sale pentru slabit.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 154 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 154 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,08 lei.
GNC Herbal Plus® Garcinia Cambogia 500 mg
Garcinia cambogia este copac nativ din India si Sud-estul Asiei, fructul semanand cu un dovleac mic. Coaja fructului este o sursa semnificativa de acid hidroxicitric (HCA), molecula responsabila pentru beneficiile sale pentru slabit.
Garcinia este, de asemenea, folosit ca si condiment in Asia dand aroma mancarurilor din peste. Coaja este folosita traditional pentru a remedia simptomele de reumatism si problemele digestive.
Acest supliment alimentar ofera 500 mg de extract de fructe de Garcinia Cambogia, pentru sprijin fara stimulenti.
Beneficii:
- Gnc Herbal Plus® Garcinia Cambogia furnizeaza 500 mg de Garcinia Cambogia;
- Ofera suport pentru suprimarea apetitului alimentar;
- Ajuta la metabolizarea grasimilor si reducerea grasimilor corporale;
- Fiecare flacon contine 90 de capsule, necesarul pentru maxim 90 de zile de uitlizare.
Compozitie / portie de servire:
Compozitie / portie |
Cantitate |
%VNR |
Extract din fruct de Garcinia Cambogia |
500 mg |
* |
Alte ingrediente: maltodextrina, celuloza microcrostalina, capsula vegetala din celuloza, acid stearic din sursa vegetala.
Administrare:
Ca supliment alimentar, administrati cel putin 1 capsula pe zi impreuna cu apa, cu aproximativ o ora inainte de mese.
Atentionari:
A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti utilizarea cu doua saptamani inainte de o eventuala interventie chirurgicala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Rolul componentelor:
Garcinia cambogia este un arbore din familia Guttiferae originar din Asia tropicală, cu frunze de culoare verde închis, lucioase, eliptic – obovate; înfloreşte în timpul sezonului cald, iar fructele se coc în timpul sezonului ploios şi sunt cam de mărimea unei portocale, ovoide, galbene sau roşii când sunt coapte, cu 6-8 şanţuri, 6-8 seminţe înconjurate de un tegument suculent; sunt comestibile dar prea acre pentru a fi mâncate crude. Fructele sunt apreciate pentru coaja lor uscată, utilizată în Travancore – Cochin şi Malabar ca şi condiment aromatizant în curry, în loc de tamarind sau lime. În Ceylon, fructele încă necoapte sunt murate, pericarpul gros este tăiat în felii, uscat la soare şi păstrat pentru utilizări ulterioare.
De-a lungul părţii Vestice din sudul coastei Indiei, Garcinia cambogia este cunoscută ca „Goroka” sau „Kattcha puli”. Este implicată în procesul de uscare a peştelui în special în Sri Lanka datorită proprietăţilor sale antibacteriene, iar multe specii de Garcinia sunt utilizate pentru prepararea alimentelor în Tailanda, Malaezia sau Burma.
Datele ştiinţifice au arătat că substanţa activă majoră din fructele de garcinia este acidul hidroxicitric, care îi conferă şi gustul acru caracteristic. Din punct de vedere chimic, acidul hidroxicitric este similar cu acidul citric găsit în portocale şi alte citrice. Seminţele conţin 30-31% grăsimi saturate comestibile asemănătoare cu untul kokam obţinut din Garcinia indica. Pe lângă utilizarea sa pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, extractele din garcinia sunt uneori utilizate ca remediu popular purgativ în tratamentul viermilor intestinali şi a altor paraziţi, pentru tumori, dizenterie şi în afecţiunile digestive biliare. Decoctul din coajă este administrat în afecţiuni reumatismale şi intestinale.
În sistemul medicinal indian ayurvedic se consideră că acest tip de fructe cu gustul acru ajută digestia. Se consideră că sucul din fruct mai posedă proprietăţi antiscorbutice şi cardiotonice.
Utilizările moderne se bazează pe faptul că, în organism, carbohidraţii din alimente sunt descompuşi până la glucoză care este stocată sub formă de glicogen. Când depozitul de glicogen este saturat, excesul de glucoză este convertit în grăsimi şi colesterol. Extractul de Garcinia cambogia inhibă în organism conversia glucozei în grăsimi şi colesterol prin inhibarea anumitor procese enzimatice. Creşterea depozitării glicogenului, ajută semnificativ la reducerea nevoii, a poftei de mâncare, inducând astfel reducerea greutăţii corporale.
Prin inhibarea activităţii ATP-citrat liazei, acidul hidroxicitric reduce disponibilitatea acetilco-enzimei A, piatra de temelie pentru sinteza acizilor graşi şi a colesterolului, aceasta putând de asemenea determina organismul să îndepărteze lipoproteinele de densitate joasă (LDL) din sânge.
GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii și lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive.
Din 1935, misiunea lor este să ofere la nivel global suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Stabilesc standardul în industria suplimentelor nutritive prin excelență și autenticitate în etichetare, siguranța ingredientelor și eficiența produselor, rămânând în același timp în topul tehnologiei de ultimă oră în domeniul științei nutriționale.
Consiliul Medical Consultativ GNC este alcătuit din medici de renume mondial ce susțin crearea și dezvoltarea de produse.
Datorită anilor de experiență și cunoștințelor aprofundate asupra celor mai recente progrese în domeniul cercetării medicale și al suplimentelor nutritive, consiliul oferă o perspectivă valoroasă în susținerea ca brand de primă linie în materie de produse inovatoare.
Experții GNC sunt responsabili de realizarea cercetărilor în domeniul suplimentelor și de analizarea tuturor organizațiilor pe plan mondial, pentru a susține dezvoltarea suplimentelor de cea mai înaltă calitate și autenticitatea acestora.