FAVISOL - ULEI DE PLAJA 125 ml Favisan
FAVISOL - ULEI DE PLAJA 125 ml Favisan
Asigură bronzări uniforme şi de lungă durată, fără arsuri, menţine elasticitatea şi prospeţimea pielii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.
FAVISOL - ULEI DE PLAJA 125 ml Favisan
Cu morcov, cătină, germeni de grâu şi vit. E.
Efecte: Asigură bronzări uniforme şi de lungă durată, fără arsuri, menţine elasticitatea şi prospeţimea pielii. FAVISOL conferă strălucire şi culoare arămie pielii; vitaminizează, catifelează şi protejează pielea de arsurile solare; elimină radicalii liberi; substanţele ecran asigură protecţie UV. Are ca destinaţie pielea sensibilă care se arde uşor; bronzarea se face gradat şi în siguranţă.
Mod de utilizare: Se aplică prin masaj uşor pe tot corpul, înainte de expunerea la soare. Este rezistent la apă.
Ingrediente: paraffinum liquidum, Daucus carota, Hippophae rhamnoides, Triticum germinatum, tocopherol (vit.E), Lavandula angustifolia ess. oil.
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.