FAVIDENT-PASTA DE DINTI PENTRU COPII 50 ml Favisan
FAVIDENT-PASTA DE DINTI PENTRU COPII 50 ml Favisan
Protecție inteligentă contra cariilor, bacteriilor, depunerilor, cu calciu, zinc, argilă și 11 plante.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,26 lei.
FAVIDENT-PASTA DE DINTI PENTRU COPII 50 ml Favisan
Protecție inteligentă contra cariilor, bacteriilor, depunerilor, cu calciu, zinc, argilă și 11 plante.
Mod de utilizare: se periază dinții cu pastă de cel puțin 2 ori/zi. Copii de 6 ani sau mai mici: folosiți la periaj o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre, sub supravegherea unui adult.
Ingrediente: calcium carbonate, glycerin, aqua, sorbitol, natural aroma, kaolin, zinc oxide, lauryl glucoside, Calendula officinalis, Viola tricoloris, Matricaria chamomilla, Hippophae rhamnoides, Achillea milefolium, Lavandula angustifolia, Acorus calamus, Thymus serpillum, Arcticum lappa, Urtica dioica, Melilotus officinalis, sodium lactate, sodium tetraborate, xantam gum, potassium sorbate
Toleranță testată și eficacitate sub control stomatologic dr. med. Ramona Amina Popovici (doctor în științe medicale, medic primar ortodonție și ortopedie dento-facială, șef de lucrări, conferențiar).
Rolul componentelor:
Lavanda - Încă din cele mai vechi timpuri, femeile (în special) s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut întotdeauna grijă de frumuseţea lor. Lavanda este cea mai cunoscutã dintre ierburile mirositoare şi a fost iubitã şi cautatã de secole. Romanii şi nord africanii o foloseau la parfumarea apei din bãile publice.
Levănţica sau lavanda este un semiarbust peren cu flori care au un miros plăcut și sunt de culoare albastru-violet. Înflorește în iunie-august și are o longevitate de 20-30 ani. În scopuri medicinale se recoltează numai florile detașate de pe axul inflorescenței, sau toată inflorescența, când corola nu este complet deschisă.
Florile de lavandă prezintă acțiune tonic generală și cardiotonică, colagog-carminativă și determină o creștere a debitului biliar și renal. Uleiul volatil îi imprimă plantei și un efect detoxifiant, prin creșterea eliminării toxinelor prin piele. Totodată este tonic stimulent, acesta reglează excitabilitatea unor receptori interni și crește pragul de excitabilitate al inimii.
Prezintă un efect relaxant asupra tractului digestiv, calmează spasmele și colicele asociate diverselor patologii (tensiune nervoasă, indigestie), relaxând musculatura.
Totuşi lavanda trebuie folosită cu precauţie de persoanele alergice deoarece poate provoca iritaţii sau inflamaţii ale pielii. Anumite specii de lavandă foarte puternice sunt contraindicate în primele 3 luni de sarcină. Efectul calmant al lavandei poate interacţiona cu anumite medicamente de sinteză a căror acţiune este similară.