- La reducere!
- -10%
Extract din Muguri de Calin 50ml PlantExtrakt
Extract din Muguri de Calin 50ml PlantExtrakt
Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Călin (Viburnum lantana), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,74 lei.
Extract din Muguri de Calin 50ml PlantExtrakt
Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Călin (Viburnum lantana), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Beneficii:
-Nivele de acţiune: aparat respirator, sistem neurovegetativ.
-Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Călin (Viburnum lantana), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.
-Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.
-Plantă recoltată ecologic.
-Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
-Aparat respirator: susţine buna funcţionare a plămânilor; ajută la normalizarea funcţiei respiratorii;
-Organe senzitive: ameliorează tulburările de auz la vârstnici.
Administrare:
Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.
În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi.
La copii între 2 şi 7 ani: în general, 1 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă.
1 ml=aprox. 25 de picături
Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
Rolul componentelor:
Călinul este un arbust originar din America, Asia şi Europa, poate atinge o înălţime de 4 metri şi este folosit de multe ori ca plantă ornamentală pentru grădină.
Frunzele acestei plante sunt lobate, de culoare verde închis şi lucioase sau rugoase (în funcţie de specie). Toamna, frunzele devin roşii, galbene sau portocalii. Florile călinului sunt de culoare albă şi sunt grupate sub forma unui bulgăre de zăpadă.
Fructele, grupate în ciorchini, sunt de culoare roşie şi rămân pe plantă o perioadă lungă de timp. Călinul poate fi întâlnit la câmpie, prin păduri, liziere şi chiar în zonele de munte. Acesta înfloreşte în lunile mai – iunie.
De la această plantă se recoltează scoarţa ramurilor şi tulpinilor tinere.
Călinul conţine substanţe amare, rezine, pectine, acizi, saponine, amidon, tanin, heretozide şi flavonoide.
Călinul are acţiune astringentă, diuretică, antispastică, antiinflamatoare, antidismenoreică, hipotensivă, sedativă, cardiotonică şi laxativă.
Scoarţa de călin este utilizată în industria medicamentelor, pentru obţinerea unor extracte cu efect calmant şi hemostatic.
De asemenea, preparatele fitoterapeutice pe bază de călin pot fi utilizate ca tonic pentru sistemul nervos, în cazul iminenţei de avort sau ca sedativ uterin, în cazul hemoragiilor uterine.
În plus, poate fi utilizat în tratarea unor afecţiuni precum gastrita acidă, transpiraţia excesivă, tusea, durerea abdominală, colici, diaree, dismenoree, edeme, menstruaţii dureroase, crampe, hipertensiune etc.
Călinul ajută la reducerea tensiunii arteriale, la întărirea inimii şi previne infarctul.
Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.