- La reducere!
- -10%
ESTROL 90 capsule Steaua Divina
ESTROL 90 capsule Steaua Divina
Estrol creste estrogenul din sange si armonizeaza starea femeii la menopauza – tipurile cu deficit de estrogen. Contribuie la echilibrarea sistemului hormonal feminin.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 66 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 66 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,32 lei.
ESTROL 90 capsule Steaua Divina
Estrol creste estrogenul din sange si armonizeaza starea femeii la menopauza – tipurile cu deficit de estrogen. Contribuie la echilibrarea sistemului hormonal feminin.
Compozitie: Anason (Pimpinella anisum), Cardamom (Eletteria cardamomum), Chimen (Carum carvi), Coriandru (Coriandrum sativum), Angelica (Angelica archangelica), Coada-soricelului (Achillea millefolium), Cretisoara (Alchemilla vulgaris), Fenicul (Foeniculum vulgare), Salvie(Salvia officinalis), Trifoi-rosu (Trifolium pratense).
Actiuni: Creste estrogenul din sange, armonizeaza starea femeii la menopauza de tip 4, 5, 6, 10, 11, 12, imbunatateste functiile si structurile estrogen dependente din corpul femeii: organe genitale, sani, hipofiza, tiroida suprarenale, pancreas, asigura functionarea normala a sistemului hormonal feminin si a functiei reproductive, amplifica feminitatea.
Precautii: Sarcina, alaptare, menstruatie. Intoleranta la oricare din componentele produsului.
Administare: 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau preferabil dupa sfatul medicului! Se recomanda utilizarea dupa varsta de 14 ani. Se administreaza cu multa apa. Pentru amplificarea efectelor se recomanda deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5-10 minute, apoi se inghite cu apa).
Rolul componentelor:
Anasonul stelat este un arboraş sempervirescent din familia Illiciaceae, indigen în sud-estul Chinei, vegetând frecvent pe versanţii muntoşi din regiunea Yunnan. Arbustul atinge înălţimea de 2,5-3,5 m şi prezintă frunze întregi, lanceolate, transparent-punctate; florile multipetale de culoare galben-verzuie, produc fructe în formă stelată cu 5-10 braţe radiale în formă de bărcuţă, de culoare maronie, cu seminţele maronii lucioase.
Nu trebuie confundat cu anasonul stelat japonez care este foarte toxic (Illicium anisatum L.) sau cu anasonul stelat otrăvitor (Illicium lanceolatum A. C. Smith) care conţine numeroase sescviterpene neurotoxice.
Cunoscut ca anason stelat în limba română, engleză (star anise), bunga lawang în Malay şi Indoneziană, stemanis în Germană, şi ba chio în Chineză.
Plantă cunoscută în tradiţia medicală chineză, din Caraibe şi America Latină sub formă de infuzie pentru tratarea colicilor la copii. Uneori fructul proaspăt era mestecat pentru a ajuta digestia şi pentru a împrospăta respiraţia. Utilizarea tradiţională a anasonului stelat în regiunile Asiei şi Americii de Nord înregistrează cel puţin 10 tipuri de afecţiuni diferite, precum reumatismul, lumbago, indigestia şi alte tulburări digestive (colicile), durerile abdominale şi, de asemenea, tusea, datorită efectelor sale antibacteriene, carminative, diuretice, odontalgice, stimulente şi stomahice. Fructul de anason stelat realizează un efect antibacterian similar cu al penicilinei.
Fructele de anason stelat conţin numeroşi compuşi volatili, sescviterpene de tipul seco-prezizaane, fenilpropanoide, lignane, flavonoide, fenoli şi alţi constituenţi, fiind o sursă importantă de acid shikimic, un ingredient principal în produsul antigripal Tamiflu. Unii constituenţi sunt produşi secundari de metabolism, şi sunt consideraţi direct responsabili pentru activitatea antioxidantă, antimicrobiană, antifungică şi anticancer a fructelor. Unii autori au raportat relativ la un grup de flavonoide un mare număr de activităţi biologice precum cea antioxidantă, antiinflamatoare, antimicrobiană, anticancer şi antialergică.
Studiile moderne de farmacologie au demonstrat că extractul crud şi compuşii activi din fructe realizează numeroase acţiuni farmacologice, având în special acţiune antimicrobiană, antioxidantă, insecticidală, analgezică, sedativă.
Fructul mai este întrebuinţat în bucătărie şi ca aromatizant în produse de patiserie, bomboane, gumă de mestecat, ceaiuri. Este unul din ingredientele utilizate la realizarea pulberii din cinci condimente tradiţionale în arta culinară chineză şi vietnameză. Uleiul esenţial este folosit la aromatizarea lichiorurilor, a băuturilor uşoare şi produselor de patiserie.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.