Ester-C Plus 1000mg 30 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Ester-C Plus 1000mg 30 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Ester-C Plus 1000mg 30 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Ester-C Plus 1000mg 30 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE

Ester-C Plus 1000mg 30 tb Solgar

Ester-C Plus (Ascorbat de calciu) 1000 mg 30 tb Solgar
Ester-C reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.
3463
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
100,13 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 100 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 100 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


 
Ester-C Plus (Ascorbat de calciu) 1000 mg 30 tb Solgar
Ester-C reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.
Beneficii:
-Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii.
-Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge.
-În plus, vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii.
-De asemenea, are un rol în utilizarea fierului și acidului folic, una dintre vitaminele complexului B.
-Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. -Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C, având tendința de a excreta cantități excesive.
-Ester-C reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.
-În plus, metaboliții Ester-C ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, după cum este bine-cunoscut, necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic.
-Astfel, Ester-C susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Compozitie:
-vitamina C (sub formă de acid ascorbic, treonic) 1000 mg (1250% VNR); -complex bioflavonoid din citrice (prep.) 50 mg;
-celuloză microcristalină,
-fosfat dicalcic,
-hidroxipropil celuloză (agenți de îngroșare);
-dioxid de siliciu,
-acid stearic vegetal,
-stearat de magneziu vegetal (agenți antiaglomeranți);
-gumă de celuloză;
-pudră de fruct Acerola (4:1) 25 mg,
-rutin 25 mg,
-pudră măceșe 25 mg;
-hidroxipropilmetilceluloză,
-glicerină vegetală (agent glazurare).
Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
Administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.
Rolul componentelor:
Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.
Plantă indigenă în Europa, măceşul este un arbust ghimpos, de 2-3 m, cu ramuri arcuite, frunze penat-compuse cu marginile dinţate. Florile sunt mari, cu sepalele răsfrânte şi cu petalele roz. Fructul, măceaşa, este un fruct fals (se dezvoltă din caliciu), roşu, lunguieţ, închizând în interiorul său adevăratele fructe (achene), cu aspect de seminţe păroase.
Medicii antichităţii – Dioscorides, Plinius, Teophrastus, Hippocrates au încadrat măceşul în tezaurul lor medical.
Deja pe vremea lui Hippocrates era cunoscută ca un agent antiinflamator.
După Matthiolus (1626), măceşele se administrau în gonoree şi dizenterie. Cu miere se utilizau ca antihelmintice, împotriva calculilor urinari şi a dificultăţilor apărute la, urinare cauzate de aceştia.
Fructele de măceş au devenit oficiale în Farmacopeea Britanică în 1885. În cel de-al doilea război mondial Anglia a ajuns în imposibilitatea de a mai importa citrice, astfel guvernul englez a încurajat culegerea şi folosirea măceşelor ca sursă de vitamina C.
Medicina ştiinţifică românească de la începutul secolului XX aprecia în deosebi la măceşe bogăţia în vitamina C. Ceaiului de fructe de măceş i se mai atribuia un efect purgativ şi de combatere a stărilor catarale uşoare ale intestinului; extractul fluid de măceşe era indicat pentru combaterea pietrelor la rinichi şi vezicula fierei. Se considera că ceaiul de măceşe înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză; iar acţiunea diuretică are marele avantaj că, chiar la o lungă întrebuinţare nu produce nici o iritare pe rinichi sau pe băşică, ceea ce-l face foarte indicat în bolile căilor urinare şi de rinichi.
Măceşele conţin foarte puţin ulei volatil, caroten, pectine, dextroză, acid citric şi acid malic şi taninuri; „seminţele” conţin urme de vanilină. Nu în ultimul rând, măceşele sunt bogate în vitamina C. Unele experimente au arătat că extracele din pulpă au efect bactericid asupra E. Coli.
Cercetările au demonstrat că mulţi compuşi din extractele de măceşe au proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
30 tablete
Forma de prezentare
Flacon
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare