Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -5%
Emulsie Plaja SPF50 Cocos Bio Cosmetic Plant
Emulsie Plaja Spray SPF50 Ulei de cocos Bio 200ml Cosmetic Plant
Cu o combinație de filtre organice cu spectru larg de acțiune, ulei de cocos bio, ulei de măsline bio, vitamina E și pantenol, emulsia pentru plajă hidratează, regenerează și asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.
Emulsie Plaja Spray SPF50 Ulei de cocos Bio 200ml Cosmetic Plant
Cu o combinație de filtre organice cu spectru larg de acțiune, ulei de cocos bio, ulei de măsline bio, vitamina E și pantenol, emulsia pentru plajă hidratează, regenerează și asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii.
Beneficii:
-fara parabeni, fara coloranti
-emulsia pentru plajă hidratează, regenerează și asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii.
-emulsia pentru plajă hidratează, regenerează și asigură protecția pielii împotriva radiațiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii.
Compozitie:
Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Linalool, Coumarin, Parfum
Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Linalool, Coumarin, Parfum
* ingredient certificate organic.
Administrare:
Agitați înainte de utilizare!
Aplicati emulsia uniform, din abundență (aproximativ 36 g), pe toată suprafața corpului, cu cel puțin 15 minute înainte de expunerea la soare.
Reaplicați frecvent emulsia, mai ales după baie, transpirație sau ștergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecție necesar.
Atentionari:
Reducera cantității de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protecție al acestuia.
Produsele de protecție solară nu vă protejează pielea 100% de radiațiile UV. Expunerea prelungită la soare este periculoasă chiar și atunci, când folosiți produse de protecție solară. Folosiți și protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).
Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici.
Evitați expunerea prelungită la soare, în special între orele de maximă intensitate solară (11-16). Evitați contactul cu ochii.
În astfel de situații, clătiți imediat cu apă din abundență.
Reducera cantității de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protecție al acestuia.
Produsele de protecție solară nu vă protejează pielea 100% de radiațiile UV. Expunerea prelungită la soare este periculoasă chiar și atunci, când folosiți produse de protecție solară. Folosiți și protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).
Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici.
Evitați expunerea prelungită la soare, în special între orele de maximă intensitate solară (11-16). Evitați contactul cu ochii.
În astfel de situații, clătiți imediat cu apă din abundență.
Rolul componentelor:
Cocosul (Cocos Nucifera) face parte din familia palmierului. Numele se referă la copacul al cărui fruct este nuca de cocos. Considerată în culturile unde crește un aliment fundamental, nuca de cocos oferă beneficii dincolo de valoarea nutritivă, capabile să vindece orice boală.
Din punct de vedere botanic nu este o nucă, fiind clasificată ca o sămânță (cea mai mare din lume), fie ca o drupă, alături de cireșe și prune.
Nuca de cocos ne oferă pulpa albă, apa de cocos, lapte și ulei. Acest aliment complet a hrănit popoare întregi de multe generații. În multe insule unde crește asigură aproape în totalitate alimentația localnicilor. Pentru aceștia este atât un aliment, cât și leac foarte apreciat cu o lungă istorie, fiindu-i atribuite multe beneficii.
Recent, și medicina modernă a început să îi exploreze potențialul, descoperindu-i secretele și proprietățile tămăduitoare.
O nucă de cocos în stare matură poate ajunge până la 1,5 kilograme. Se poate utiliza în totalitate: conținutul apos, miezul, dar și partea fibroasă (coaja), în diverse industrii.
Când este încă tânără, nuca are un înveliș verde iar partea din interior este mai gelatinoasă. Când ajunge la maturitate, coaja devine maro iar apa dinăuntru ușor amară.
Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii.
Multă vreme uleiul de cocos a fost neglijat din cauza conținutul mare de grăsimi și de aceea a fost trimis la raftul cu uleiuri rele pentru organism.
Cercetările ulterioare arată că, de fapt, grăsimile saturate conținute de aceste uleiuri sunt chiar binefăcătoare pentru organism, ajutând la scăderea colesterolului rău și la scăderea greutății corporale.
Alte efecte benefice ale uleiului de cocos:
– este foarte stabil la căldură, deci potrivit la procesare termică;
– oxidează greu, rezistând la râncezeală.
Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos acționează altfel decât cele existente în alte plante sau produse de origine animală. Aceasta se datorează conținutul majoritar de acizi grași cu moleculă medie (MCFA), în comparație cu celelalte uleiuri în a căror compoziție găsim acizi grași cu moleculă lungă (LCFA). Aceștia din urmă sunt mai greu de procesat de către organism și sunt acele grăsimi care tind să se instaleze pe șolduri, coapse, etc. Evident, pentru copilul dumneavoastră, aceasta nu este un aspect demn de luat în calcul deocamdată, dar pe termen lung e bine să limitați consumul lor.
Se crede că organismul metabolizează acizii grași cu moleculă medie (MCFA), găsiți în laptele de mamă și în uleiul de cocos, astfel încat grăsimile sunt utilizate într-un mod eficient. Spre deosebire de acizii grași cu moleculă lungă (LCFA) care blochează arterele și se depozitează în zonele cu probleme, cei cu moleculă medie ajută organismul să absoarbă vitamine și minerale din alte alimente, jucând un rol important în prevenirea și tratarea diabetului. Totodată sunt ușor de procesat și pot oferi o cantitate importantă de energie copilului. Se găsesc în formule date copiilor în spitale și chiar adulților.
Nuca de cocos ne oferă pulpa albă, apa de cocos, lapte și ulei. Acest aliment complet a hrănit popoare întregi de multe generații. În multe insule unde crește asigură aproape în totalitate alimentația localnicilor. Pentru aceștia este atât un aliment, cât și leac foarte apreciat cu o lungă istorie, fiindu-i atribuite multe beneficii.
Recent, și medicina modernă a început să îi exploreze potențialul, descoperindu-i secretele și proprietățile tămăduitoare.
O nucă de cocos în stare matură poate ajunge până la 1,5 kilograme. Se poate utiliza în totalitate: conținutul apos, miezul, dar și partea fibroasă (coaja), în diverse industrii.
Când este încă tânără, nuca are un înveliș verde iar partea din interior este mai gelatinoasă. Când ajunge la maturitate, coaja devine maro iar apa dinăuntru ușor amară.
Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii.
Multă vreme uleiul de cocos a fost neglijat din cauza conținutul mare de grăsimi și de aceea a fost trimis la raftul cu uleiuri rele pentru organism.
Cercetările ulterioare arată că, de fapt, grăsimile saturate conținute de aceste uleiuri sunt chiar binefăcătoare pentru organism, ajutând la scăderea colesterolului rău și la scăderea greutății corporale.
Alte efecte benefice ale uleiului de cocos:
– este foarte stabil la căldură, deci potrivit la procesare termică;
– oxidează greu, rezistând la râncezeală.
Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos acționează altfel decât cele existente în alte plante sau produse de origine animală. Aceasta se datorează conținutul majoritar de acizi grași cu moleculă medie (MCFA), în comparație cu celelalte uleiuri în a căror compoziție găsim acizi grași cu moleculă lungă (LCFA). Aceștia din urmă sunt mai greu de procesat de către organism și sunt acele grăsimi care tind să se instaleze pe șolduri, coapse, etc. Evident, pentru copilul dumneavoastră, aceasta nu este un aspect demn de luat în calcul deocamdată, dar pe termen lung e bine să limitați consumul lor.
Se crede că organismul metabolizează acizii grași cu moleculă medie (MCFA), găsiți în laptele de mamă și în uleiul de cocos, astfel încat grăsimile sunt utilizate într-un mod eficient. Spre deosebire de acizii grași cu moleculă lungă (LCFA) care blochează arterele și se depozitează în zonele cu probleme, cei cu moleculă medie ajută organismul să absoarbă vitamine și minerale din alte alimente, jucând un rol important în prevenirea și tratarea diabetului. Totodată sunt ușor de procesat și pot oferi o cantitate importantă de energie copilului. Se găsesc în formule date copiilor în spitale și chiar adulților.
Nicio recenzie