ECHINACEA 460MG 100CPS - Secom
ECHINACEEA 460MG 100CPS - Secom
Formula complexa pe baza de Echinaceea cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 162 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 162 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,24 lei.
ECHINACEEA 460MG 100CPS - Secom
Formula complexa pe baza de Echinaceea cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar.
Beneficii:
-Cresterea numarului si activitatii celulelor sistemului imunitar
-Stimularea fagocitelor
-Inhibarea hialuronidazei, enzima secretata de anumiti agenti cu efect daunator, care le -Faciliteaza patrunderea in celulele sanatoase
-Inhibarea reproducerii agentilor nocivi de diverse etiologii
-Stimularea regenerarii tisulare
-Detoxifierea sangvina si limfatica: imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului
Compozitie/capsula:
Echinacea 230 mg
(Echinacea angustifolia)(radacina)
Echinacea 230 mg
(Echinacea purpurea)(radacina)
Administrare:
Cate 1 capsula de 2 ori/zi la masa, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Pentru rezultate optime se administreaza minimum 14 zile consecutiv.
A nu se administra mai mult de 8 saptamani consecutiv.
Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar.
Echinacea este o plantă perenă, de 100-150 cm înălțime, cu frunze lanceolat ascuțite la vârf și dințate. Florile sunt dispuse solitar la vârfurile ramurilor. Florile tubulare sunt așezate bombat, sub formă de cupă întoarsă, înconjurate de flori ligulate, de culoare roz până la roșu intens. Înfloresc din luna iunie până în octombrie. Speciile de Echinacea sînt originare din nordul Americii, trei dintre ele (E.purpurea, E.pallida, E.angustifolia) prezentînd interes medical.
Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecții și pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut și pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală și sindromul oboselii cronice. Planta a fost utilizată în medicina populară a amerindienilor, în special pentru protecţia faţă de infecţiile respiratorii, gripă sau muşcăturile de şarpe. Peste 350 de studii clinice atestă efectele de tip imuno protector al Echinaceei în evoluţia infecţiilor respiratorii, ca şi posibilitatea utilizării ei în profilaxia acestor boli. Se recomandă administrarea preparatelor de echinacea încă de la apariţia primelor semne de boală şi pînă la dispariţia lor. Se utilizează sub formă de infuzie, capsule, sirop, comprimate iar extern intră în compoziția unor creme. Din echinaceea se pot folosi rădăcinile și floarea. Rădăcinile sunt mai des utilizate decât florile. Rădăcinile se obțin de la plante cu vârste mai mari de 4 ani iar florile se culeg când sunt complet deschise.
Echinacea conține substanțe active (polizaharide, alchilamide, flavonoide, uleiuri esențiale) care reduc intensitatea durerii, ameliorează inflamația, grăbesc cicatrizarea leziunilor și au puternic efect antioxidant.