- La reducere!
- -20%
DULCEATA DE COACAZE NEGRE FARA ZAHAR 360GR Dacia Plant
DULCEATA DE COACAZE NEGRE FARA ZAHAR 360GR Dacia Plant
Dulceata de coacaze negre Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.
DULCEATA DE COACAZE NEGRE FARA ZAHAR 360GR Dacia Plant
Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
De ce Bun de Tot?
Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde... Dulceata este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce:
- Fara arome adaugate, fara E-uri
- 100% fruct, mure culese si sortate cu grija
- 0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)
- conservata prin pasteurizare usoara
- reteta autentica
- Gust Bun de Tot
Forma prezentare: 360g
Sugestii de servire
Mic dejun: cereale cu iaurt, dulceata de coacaze negre si fructe proaspete / paine integrala cu unt si dulceata de coacaze negre
Gustare: iaurt natural cu dulceata de coacaze negre
Desert preparat: Budinca cu dulceata de coacaze negre / clatite cu dulceata de coacaze negre / creme pentru torturi
Ingrediente
Coacaze negre - minim 70%, suc din struguri cu pulpa 35% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60°, pectina din coji de citrice. Preparat cu 70 g fructe pentru 100 g de produs finit.
Rolul componentelor:
Coacazele negre sunt un simbol de vitalitate si longevitate. Coacazele negre au proprietati depurative, sudorifice, stomahice, antireumatice, antiinfectioase si cicatrizante. Fructele de coacaze contin taninuri, rutozid, vitamina C, urme de ulei volatil de culoare verde (pana la 0,2%) format din carburi terpenice. Fructele contin cca 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B, acizi organici (citric, malic) , pectine zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP.