DISTONOPLANT FORTE-60CPS Fares
DISTONOPLANT FORTE-60CPS Fares
Distonoplant Forte se adresează pacienților ce prezintă tulburări depresive ușoare, medii, stări anxioase și distonie neurovegetativă care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv (pacienti nou diagnosticati).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 61 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 61 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,22 lei.
DISTONOPLANT FORTE-60CPS Fares
Distonoplant Forte se adresează pacienților ce prezintă tulburări depresive ușoare, medii, stări anxioase și distonie neurovegetativă care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv (pacienti nou diagnosticati).
Produsul este o soluție si pentru persoanele cu intoleranta la tratamentul alopat.
Eficiență confirmată clinic de la primele administrări.
La evaluarea DISTONOPLANT FORTE, s-a obținut o ameliorare semnificativă a stărilor depresiv/anxioase în 100% cazuri și remisia stărilor de agitație și iritabilitate în 85% cazuri.
Efect adaptogen intens – contine 3 plante bine studiate și recunoscute pentru acest efect (Rodhiola, Ashwagandha, Convolvulus)
Are in plus efect nootropic (tonic nervos, îmbunătățește memoria, neuroprotector) și protector cardiovascular
Nu provoacă dependență!
Nu influențează conducerea autovehiculelor!
Nu provoacă somnolență pe timpul zilei!
Sigur pentru administrarea pe termen lung!
Tip produs: supliment alimentar
Greutate netă: 28,8 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Ingrediente:
O capsulă conține:
- Vinariță 114 mg
- Extract uscat de Rhodiola rosea standardizat în min. 3% rosavină și salidrozidă 76 mg
- Extract uscat de rădăcină de ashwagandha (Withaniae somniferae radix) standardizat în 5% withanaloide 76 mg
- Convolvulus prostratus 57 mg
- Passiflora (Passiflorae herba) 49,4 mg
- Elei esenţial de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum) 3,8 mg
- Ulei esenţial de frunze de portocal amar (Aurantii amari folii aetheroleum) 3,8 mg
- Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.
Mode administrare:
1 capsulă de 2 ori pe zi.
Dacă este nevoie de un efect mai puternic se administrează până la 4 capsule pe zi timp de 2 săptămâni, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 3-6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Administrat concomitent cu sedativele barbiturice poate potența efectul acestora.
Poate reduce efectele unor anumite medicamente imunosupresoare (glucocorticoizi, azatioprină, tacrolimus).
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.
Rolul componentelor:
Vinariţa este o plantă cu o aromă suavă, nativă în Europa, nordul Africii şi Asia, şi care creşte în locuri umbroase, prin pădurile de fag sau brad, în mai toate regiunile Globului. Pentru prima dată, vinariţa este menționată în 854 de către călugărul Benedictine Wandalbertus din Eifelstadt Prünn. În trecut era utilizată pentru purificarea sângelui şi ca aromatizantă pentru produsele culinare. Extractul din planta proaspătă, în doze mici era considerat răcoritor. Acum este mai cunoscută pentru efectul ei de liniştire a stărilor de agitaţie nervoasă, ca ajutor în reducerea stărilor de surescitare şi stres şi pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.
Rhodiola rosea este o plantă medicinală relativ rară şi de mare valoare care creşte la altitudini mari (până la 2280 m) în regiunile arctice şi muntoase din întreaga Europă, Asia şi America de Nord. Rizomul are un miros frumos, precum uleiul de trandafir. Rădăcina, zdrobită și legată la exterior, era folosită împotriva durerilor de cap, după cum precizează Flora Fennica, 1866.
Ashwagandha, cum este cunoscută în medicina tradiţională indiană Ayurveda, sau ginseng indian, este una dintre cele mai importante plante utilizate tradiţional în India de mai bine de 3000 de ani, în cure de reîntinerire, în special pentru calităţile sale tonice, adaptogene.
Convolvulus pluricaulis este o plantă indiană indigenă menționată în mod obișnuit în medicina Ayurveda, ca regenerator care este în principal utilizată în terapia de stimulare mentală și întinerire. Este folosită în mod tradițional în caz de slăbiciune nervoasă, insomnie, oboseală, nivelul scăzut de energie, ca un tonic pentru creier.
Genul Passiflora cuprinde plante căţărătoare sau arbuști, care populează în principal porțiunile tropicale ale Americii. Phares (1867) a indicat pentru prima dată efectul analgezic al florii pasiunii. Stapleton, în 1904, a elaborat prima lucrare importantă care a confirmat efectul sedativ găsit deja de Phares, iar Leclerc, în 1927, a găsit planta destul de eficientă în combaterea problemelor nervoase. Extractul de Passiflora este un sedativ vegetal care ajută la inducerea calmului şi a somnului, ajută la calmarea după discuţii aprinse şi este recomandată persoanelor cu senzaţie de slăbiciune şi oboseală, ajutând la inducerea relaxării.
Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdusă în Europa în secolul XVII. Este eficientă în stările de nelinişte şi de iritabilitate, cauzate de un mediu stresant.
Petitgrain este un ulei esenţial extras din frunza de portical amar, cu efect liniştitor şi tonic, cu o aromă de tip floral, cu note citrice, de sclarea şi de neroli.