- La reducere!
- -10%
CUB SUPA LEGUME HILDEGARD ECO 6cuburi x 60gr SONNENTOR
CUB SUPA LEGUME HILDEGARD ECO 6cuburi x 60gr SONNENTOR
Versatil, la îndemănă oricând și ușor de preparat, aceste cuburi de supă de legume SONNENTOR oferă un gust abundent de legume proaspete, colorate, condimentate cu mirodenii specifice rețetelor Hildegard care oferă un gust irezistibil, corpolent cu o rotunjire a aromei finale perfectă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,18 lei.
CUB SUPA LEGUME HILDEGARD ECO 6cuburi x 60gr SONNENTOR
Pentru toți fanii Hildegard este un ”musai” în bucătărie!
Versatil, la îndemănă oricând și ușor de preparat, aceste cuburi de supă de legume SONNENTOR oferă un gust abundent de legume proaspete, colorate, condimentate cu mirodenii specifice rețetelor Hildegard care oferă un gust irezistibil, corpolent cu o rotunjire a aromei finale perfectă.
Compozitie:sare, 23% amestec de legume* (morcovi*, ceapă* și păstârnac*), unt Shea*, amidon de porumb*, zahăr din trestie*, boia dulce*, arpagic*, isop*, leuștean*, pătrunjel*, usturoi*, galangal*, fenicul*, nucșoară*, tarhon*, leurdă*, salvie* și turmeric*.
* = Certificat Ecologic.
Forma de prezentare: 6 cuburi x 60g
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Untul de shea se obţine din nucile arborelui de Shea-Karité şi este originar din savanele din vestul Africii. Arborele de shea (Vitellaria paradoxa) face parte din familia Sapotaceae şi creşte în ţări precum: Kamerun, Kongo, Guineea, Nigeria, Sudan, Uganda etc.
Arborele de shea rodeşte după vârsta de 10-15 ani, iar sâmburele fructului este numit nucă. Cea mai bogată recoltă se obţine după ce arborele de shea atinge vârsta de 20-30 de ani, când se recoltează în jur de 15-20 kilograme de fructe. Fructele au o dimensiune asemănătoare cu prunele şi se coc intre 4 şi 6 luni. Dintr-un kilogram de fructe se obţin în jur de 400 grame de fructe deshidratate. Dar nu doar sâmburele se foloseşte, ci şi pulpa fructului care este comestibilă iar frunzele şi rădăcina se folosesc în scop terapeutic.
Untul de shea este considerat „aurul Africii” fiind utilizat nu doar pentru îngrijirea pielii, ci şi la gatit şi iluminat, fiind un ulei care arde. Nucile de shea conţin în jur de 60-70% grăsimi, dintre care acizi graşi esenţiali, antioxidanţi naturali şi vitamine precum: A, E și F, toate acestea contribuind la regenerarea, hrănirea şi hidratarea pielii. Untul de shea se obţine astfel: nucile coapte se zdrobesc ori se macină, se amestecă cu apă şi compoziţia se încălzeşte uşor pe foc. Uleiul care se ridică la suprafaţă se îndepărtează şi se lasă la răcit. Din acest ulei se obţine o grăsime de culoare gălbuie spre alb cu un miros crud specific.
În Africa untul de shea se produce în cantităţi mari, pentru protejarea şi hrănirea pielii expuse la soare, se depozitează în butoaie de lemn şi se exportă peste tot în lume.
Cel mai des untul de shea se foloseşte în scop cosmetic, în stare pură sau în amestec cu alte uleiuri, datorită proprietăţilor sale hrănitoare şi hidratante. Untul de shea se absoarbe uşor în piele, îngrijeşte pielea deshidratată şi părul degradat. Este recomandat în caz de: eczemă, psoriazis, alergii cutanate, dermatite, bătături, oferă protecţie UV, alină durerile musculare, mâncărimile cauzate de inţepăturile de insecte, în cazul arsurilor este un bun antiinflamator şi cicatrizant, pentru tenurile mature are efect antirid, poate fi folosit ca balsam de buze, iar în sarcină previne vergeturile şi nu în ultimul rând hrăneşte pielea sensibilă a bebeluşilor.