- La reducere!
- -5%
Crema demachianta "fara lacrimi" cu Migdale si Argint 145ml Viva Natura
Crema demachianta "fara lacrimi" cu Migdale si Argint
Un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,50 lei.
Crema demachianta "fara lacrimi" cu Migdale si Argint
Demachierea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile si sebumul în exces.
Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.
Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele.
Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii.
Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele.
Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor
Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.
Rolul componentelor:
Migdalul este un arbore care poate atinge peste 10 metri înălţime şi este cultivat în ţara noastră în zonele cu climă blândă, în Oltenia, Banat şi Dobrogea.
Florile au culoare de la roz deschis până la alb, fructele de migdal cresc în ciorchini, au mărimea unei piersici, gust dulce sau amar, forma ovală, culoare galben-maronie, iar sâmburele este acoperit cu o coajă catifelată. Migdalul înfloreşte în lunile martie sau aprilie.
În scop fitoterapeutic se utilizează frunzele şi cojile de la seminţe. Migdalele sunt utilizate în gastronomie (patiserie) dar şi în industria cosmetică sau a parfumeriei.
Migdalul conţine mucilagii, gliceride, proteine, colină, enzime, asparagină, vitamina C, tocoferol, riboflavină, acid pantotenic, acid folic, tiamină, minerale (fosfor, potasiu, calciu, magneziu, fier), steroli, aminoacizi.
Migdalele constituie un bun echilibrant nervos, au rol energetic, remineralizant, reconstruiesc masa musculară, 100 gr de migdale acoperă jumătate din necesarul zilnic de vitamina E, asigură o buna parte din necesarul de magneziu (important pentru reconstructia muşchilor ), o sursă deloc de neglijat de calciu, reduc senzaţia de foame, au rol emolient, laxativ, hemostatic şi antiseptic intestinal, eficient în tratarea ulcerului si a gastritei hiperacide, deoarece formează o peliculă protectoare la nivelul mucoasei gastrice, iar proteinele neutralizează parţial sucul gastric, în inflamatii şi spasme ale stomacului şi intestinelor, precum şi în cazuri de fermentatii şi putrefacţii intestinale.
Consumul de migdale este recomandat în anemii, insomnii, astm bronşic (fructe coapte amestecate cu miere), atrofii musculare, HTA, boli de inimă, fructul necopt este bun pentru eliminarea sărurilor metalelor grele din organism.
Laptele de migdale dulci este deosebit de hrănitor, poate chiar să înlocuiască laptele matern şi este indicat copiilor şi convalescenţilor.
Preparare: 50 gr miez de migdale, 50 gr miere de albine, 1 litru de apă plată - se înmoaie în apă migdalele pentru a se putea îndepărta pieliţele, apoi se pisează bine, se amestecă mereu cu puţină apă până se formează o pastă, după care se amestecă cu restul de apă, se strecoară şi se amestecă cu miere.
Poate fi folosit contra spasmelor, inflamaţiilor stomacului şi intestinelor, căilor urinare, respiratorii, acceselor de tuse, palpitaţiilor.
Uleiul de migdale dulci are un gust de o mare fineţe, fiind bogat în vitamine şi acizi graşi. Datorită conţinutului bogat în vitamine de grup B, este recomandat în stimularea funcţiilor intelectuale, în special memoriei şi tulburărilor sistemului nervos. Are efecte uşor purgative.
În uz extern poate fi un emolient în iritaţiile la nivelul epidermei, dermatozelor, psoriazisului sau pielii uscate.
Uleiul de migdale dulci este folosit în cosmetică încă de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astăzi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.
Pentru că are o formulă apropiată de cea a sebumului produs de pielea noastră, uleiul de migdale poate fi folosit pentru demachierea feţei, inclusiv a zonei din jurul ochilor, şi chiar pentru hidratarea tenului deoarece după utilizare nu lasă pielea îmbibată în grăsime.
Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel cu tendinţă de îngrăşare tocmai pentru că seamănă la textură cu sebumul produs în mod natural de piele. Totusi, pentru persoanele cu ten gras, este indicată doar demachierea cu acest ulei.
Uleiul de migdale poate fi folosit şi pentru hidratarea şi revigorarea părului, făcându-l mai strălucitor, mai rezistent şi prevenind căderea acestuia. Este suficient să puneţi câteva picături pe vârful degetelor şi să vă masaţi scalpul iar firul de păr se va întări şi va deveni mai puternic. Ajută de asemenea la eliminarea mătreţii.
Acest ulei miraculos este perfect şi pentru tratarea cearcănelor sau hidratarea buzelor.