- La reducere!
- -10%
Crema cu Mimoza, Smirna si Propolis Aur Derm
Crema cu Mimoza, Smirna si Propolis 30g Aur Derm
Produs natural obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti, pe baza de extracte de mimoza tenuiflora, smirna si propolis recomandat ca adjuvant in arsuri de gradul II si III, alergii, zona zoster, psoriazis, suprima rapid durerea, cicatrizeaza fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, tonic capilar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.
Crema cu Mimoza, Smirna si Propolis 30g Aur Derm
Produs natural obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti, pe baza de extracte de mimoza tenuiflora, smirna si propolis recomandat ca adjuvant in arsuri de gradul II si III, alergii, zona zoster, psoriazis, suprima rapid durerea, cicatrizeaza fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, tonic capilar.
Beneficii:
-adjuvant in arsuri de gradul II si III (inclusiv celor datorate iradierii si cobalto-terapiei);
-alergii;
-psoriazis;
-zona zoster;
-suprima rapid durerea, cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes;
-tonic capilar.
Extractul de Mimoza tenuiflora a fost dovedit (prin studii clinice in SUA si Mexic) ca fiind deosebit de eficient in vindecarea unor forme usoare de cancer de piele sau vindecarea dupa radiatii (solare, cobalto-terapie etc).
Cu un tratament intes, riguros si sub supravegherea medicului, folosirea cremei AUR DERM duce la tinerea sub control si chiar la vindecarea in anumite cazuri a psoriazisului.
Produsul AUR-DERM cu 3 extracte acoperă întreaga gama pentru tratarea bolilor de piele, a arsurilor pe care le vindeca fara urma.
Compozitie:
Crema conţine extract de mimoza tenuiflora 3%, smirna 5%, propolis 5%, excipienti pana la 100g(tanine, saponine, alcaloizi, arazinoza, xiloza, fitosteroizi, etc).
Administrare: uz extern
Pentru obţinerea unor rezultate bune, se va aplica crema pe locul afectat curat de doua ori pe zi.
Atentionari:
Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la ingrediente.
La gravide nu a fost studiat. De aceea se recomanda inainte de începerea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog, in timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne).
A se evita contactul cu ochii.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Rolul componentelor:
Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. De altfel, cuvântul propolis vine din greacă şi înseamnă „partea dinaintea cetăţii”.
El a fost denumit aşa de către învăţaţii greci care, observând cum îşi construiesc albinele stupul, au ajuns la concluzia că această substanţă joacă rolul de pavăză împotriva agresorilor externi, propolisul făcând din stup o adevărată cetate.
Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.
Iar proprietăţile sale terapeutice nu se opresc aici, eficienţa sa fiind demonstrată în nu mai puţin de 200 de afecţiuni. Iată de ce ne-am hotărât să cunoaştem mai bine acest produs al stupului, una din cele mai puternice arme din arsenalul terapiei naturale.
Propolisul este un „cocteil” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.
O enigmă este şi cum au putut medicii antici, cum ar fi Galen sau Pliniu, să identifice, fără a beneficia de mijloacele moderne, proprietăţile sale terapeutice. Un lucru este cert: primăvara, albinele culeg un medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.
Există două metode prin care apicultorii recoltează acest medicament: răzuindu-l direct de pe pereţii stupului de albine sau pentru o mai mare eficienţă, construind un colector special, ce preia progresiv producţia albinelor, care astfel sunt stimulate să culeagă cantităţi tot mai mari de propolis.
Remediu de tradiţie în medicina naturistă din România, propolisul se găseşte uşor la apicultori, fie brut, sub forma unor bulgăraşi maronii, fie lichid, ca tinctură alcoolizată. Propolisul brut de bună calitate se recunoaşte printr-un miros specific (dulceag-amărui) foarte puternic, precum şi prin lipsa de luciu (propolisul lucios are foarte multă ceară în el şi ca atare, proprietăţile sale sunt mult diminuate).
Un studiu realizat de către cercetătorii germani a arătat că la pacienţii care iau 50 de picături de tinctură de propolis de patru ori pe zi, probabilitatea de a face o infecţie cu virusul gripal scade cu până la 40%. De asemenea, la majoritatea pacienţilor trataţi astfel cu propolis, timpul de vindecare se reduce la 3-4 zile, faţă de 6-7 zile.
Propolisul este un excelent antibiotic, care acţionează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii. Astfel, este eficient în ameliorarea bolilor respiratorii cu secreţii abundente şi a bronşitelor.
În acelaşi timp, tinctura de propolis, în combinaţie cu o linguriţă de miere, administrată dimineaţa pe stomacul gol, poate elimina simptomele deranjante ale colitei de fermentaţie şi de putrefacţie.
Substanţele antioxidante din compoziţia propolisului au efecte excepţionale în tratarea asteniei de primăvară. Acestea au efecte tonice nervoase, împiedică degradarea unor vitamine esenţiale pentru organism (vitamina C) şi echilibrează nivelul hormonal.
Scoarta interioara, de culoare maronie, a copacului de Mimosa Tenuiflora era transformata in pudra si utilizata de catre populatia Mayain produse pentru par si in faimosul sapun de “tepescohuite” . Acest sapun are excelente rezultate in ingrijirea pielii cu acnee, iritatii, roseata, a pielii grase. A fost slavit timp de secole ca un sapun miraculos. Astazi, pudra de 'tepescohuite' (Mimosa Tenuiflora) este folosita in produse destinate ingrijirii parului si intineririi pielii. Cercetarile asupra acestei plante continua in laboratoarele din Mexic, Canada si Marea Britanie.
In timpul marelui cutremur din 1985, in Mexic a avut loc un incendiu de proportii, pornit de la exploziile de la conductele de gaze. Au fost peste 5000 de raniti. In disperarea care cuprinsese pe toata lumea si numarul ranitilor fiind atat de mare, Crucea Rosie a apelat chiar si la metodele neconventionale de tratament. A folosit Mimosa Tenuiflora ca si agent anti-microbian, care sa dezinfecteze, calmeze si sa refaca rapid tesutul afectat de arsuri, taieturi, zgarieturi, infectii. Si a functionat! Crucea Rosie, ramasa fara medicamentele conventionale, a readus in atentia mapamondului virtutile binefacatore ale Mimosei Tenuiflora- 'arborele pielii', dupa cum il numeau maiasii.