- La reducere!
- -10%
CREMA CITRICE ANTIRID ZI&NOAPTE 50+, 50ML Cosmetic Plant
CREMA CITRICE ANTIRID ZI&NOAPTE 50+, 50ML Cosmetic Plant
Ingredientele active prezente în formulă asigură efectul de regenerare în profunzime a tenului matur.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,50 lei.
CREMA CITRICE ANTIRID ZI&NOAPTE 50+, 50ML Cosmetic Plant
Ingredientele active prezente în formulă asigură efectul de regenerare în profunzime a tenului matur.
Combinația de Vitamina C Tetra, uleiul esențial de portocale, riboxylul, betaina, uleiul de floarea-soarelui și vitaminele A, E, F și B5 reduc ridurile adânci, regenerează și hrănesc intens tenul matur, uniformizându-i nuanța și redându-i strălucirea.
94% ingrediente de origine naturală. 0% parabeni, parafine, coloranţi. Testat dermatologic.
Crema antirid regeneratoare 50+ a fost special concepută pentru a limita și încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate și pete pigmentare.
Pielea matură solicită în mod repetat revitalizare și regenerare, deci îngrijirea constantă este esențială. După vârsta de 50 de ani, pe lângă efectele datorate factorilor externi (radiațiile UV, poluare), începe și procesul de îmbătrânire hormonală. Pielea primește tot mai puțini stimuli pentru a produce componentele esențiale, încetinește respirația celulară, pielea devine obosită, uscată, sensibilă, ridată, pătată
Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.
Riboxyl-ul stimulează metabolismul celular și limitează degradarea ţesutului dermic, prevenind astfel pierderea fermității pielii. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* au demonstrat reducerea cu 78% a ariei ridurilor, cu 46% a numărului lor și creșterea cu 12% a elasticității pielii.
* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ
Uleiul esențial de portocale, uleiul de floarea soarelui și vitaminele A, E, F și B5 au efect de hrănire și regenerare în profunzime a pielii mature.
Betaina, ingredient activ Ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii, lăsând-o fină şi catifelată.
Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.
Evitați contactul direct cu ochii.
Utilizare: Aplicaţi dimineața și seara pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. Masaţi cu mișcări delicate pentru a facilita absorbția. Așteptați 3-5 minute înainte de aplicarea machiajului.
Pentru o îngrijire optimă a tenului, se recomandă folosirea în combinație cu Loțiunea micelară, Fiolele Skin Boost, Serul Antirid Forte și/sau Serul Antirid Concentrat (textură uleioasă) din aceeași gamă.
Ingrediente INCI:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olus (Vegetable) Oil, Betaine*, Coco-Caprylate / Caprate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic / Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate*, Methyl Glucose Sesquistearate*, Helianthus Annuus Seed Oil, Panthenol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ribose*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Zea Mays Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Limonene, Parfum
* ingrediente provenite din culturi organice
Rolul componentelor:
Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.