Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic, Sarcina si alaptare
Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic, Sarcina si alaptare

Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic

Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic

Cremă uşoară, care asigură pielii o întreţinere optimă, prin menţinerea hidratării permanente (acizii graşi esenţiali din uleiul de germeni de grâu împiedică pierderea apei din derm).

1648
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
46,33 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 46 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 46 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,92 lei.


 

Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic

Cremă uşoară, care asigură pielii o întreţinere optimă, prin menţinerea hidratării permanente (acizii graşi esenţiali din uleiul de germeni de grâu împiedică pierderea apei din derm).

Principii active: extracte naturale (levănțică, salvie, lemn dulce, viță de vie, arnică, cătină, germeni de grâu).

EXTRACT ULEIOS din GERMENI de GRÂU
Compoziţie:
Vitamine liposolubile în stare naturală, în special vitamina E și vitamine din complexul B, acizi graşi esenţiali (oleic, palmitic, linoleic, linolic), proteine, lecitină, minerale: calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc.

Proprietăţi:
Antioxidant natural, detoxifiant al organismului, scade nivelul colesterolului din sânge. Vitamina E (alfa-tocoferolul), stimulent al sintezei colagenului, are rol important în refacerea pielii uscate, întârziind procesele de îmbãtrânire; hrăneşte şi reface pielea uscată, tonifică şi revitalizează, normalizează tonusul şi restabileşte echilibrul epidermei.

EXTRACT ULEIOS de SALVIE

Compoziţie:
Hidrocarburi terpenice și compușioxigenați: 35% hidrocarburi terpenice și sesquiterpenice, 50% cetone, 12%alcooli, 3% și în cantități reduse vitamina B1 şi C, săruri de potasiu.

Proprietăţi:
Extractul uleios din salvie are o compoziţie complexă care îi imprimă acţiuni multiple şi diversificate: astringente, antiinflamatoare, tonic-amare. Poate fi utilizat în tulburări gastro-intestinale, dispepsii stomacale, afecţiuni ale căilor biliare, bronşite.

EXTRACT ULEIOS din SÂMBURI de STRUGURI

Compoziție:
Acizi grași esențiali (AGE): linoleic 66% (principalul furnizor de omega 6), oleic 19% (principalul furnizor de omega 9), palmitic 7%, stearic 4%, acid α-linolenic (principalul furnizor de omega 3), acid palmitoleic și, în cantități reduse, steroli și vitamina E.

Proprietăţi:
Are acţiune puternic antioxidantă, reduce nivelul colesterolului, protejează sistemul circulator (menținând, sau restabilind în bună masură, elasticitatea vaselor sanguine), stimulează sistemul imunitar, regenerează, revitalizează, hidratează şi catifelează pielea.
Extractul uleios din semințe de struguri penetrează ușor pielea, are o densitate mică, ceea ce îl face un excelent ingredient în uleiuri pentru masaj; ecran u/v natural, protejează pielea de caldură excesivă, frig și umezeală.
Extern, se utilizează ca ingredient activ în formularea produselor dermo-cosmetice.
Extern, se utilizează ca ingredient activ înformularea produselor dermo-cosmetice.

EXTRACT ULEIOS de LEVĂNȚICĂ

Compoziţie:
Uleiuri volatile (acetat delinanil, butirat de linanil, geraniol, linalol, valerianat de linalil), borneol, cumarină, cineol, nerol, furfurol, alfa pinen, cariofilen, substanţe amare.

Proprietăţi:
Are acţiune antiseptică locală şi uşor antispastică, datorită componentelor din uleiul volatil, calmantă şi analgezică.
Extern, se utilizează ca ingredient activ în formularea produselor dermo-cosmetice.

EXTRACT ULEIOS de CĂTINĂ

Compoziţie:
Vitamine liposolubile în stare naturală, în special vitamina A, sub formă de betacaroten, proteine, acizi graşi, microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier şi sodiu.

Proprietăţi:
Extractul uleios de cătină acţionează ca tonifiant general, antianemic, vitaminizant; imunostimulator; stimulează sinteza proteinelor în ficat; îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice; trofic retinian; protejează mucoasa gastrică. Extern, se utilizează ca ingredient activ în formularea produselor dermo-cosmetice recomandate în arsuri, tăieturi, degerături.

Rolul componentelor:

Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Catina este unul dintre cele mai puternice vitaminizante si antioxidante naturale.
Puterile ei de a reface organismul si de a stimula imunitatea sunt cunoscute de mii de ani.
In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc.
Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor).
De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor).
Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
400 ml
Forma de prezentare
Tub
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare